انگلیسی من در حد خیلی خیلی معمولیه و زیاد خوب نیست.
الان یه پیشنهاد کاری بهم شده که باید مکالمه معمولی بلد باشم.
وقتمم برای مصاحبه حدود 2 ماهی هست.
به نظرتون تو این وقت کم چیکار کنم؟![]()
انگلیسی من در حد خیلی خیلی معمولیه و زیاد خوب نیست.
الان یه پیشنهاد کاری بهم شده که باید مکالمه معمولی بلد باشم.
وقتمم برای مصاحبه حدود 2 ماهی هست.
به نظرتون تو این وقت کم چیکار کنم؟![]()
اینو میشه برام ترجمه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حساب کاربریت به حالت تعلیق در آمده
Last edited by sajjad1973; 08-05-2011 at 08:54.
سلام
1.میشه بگید عبارت های although , even though , though چه فرقی با هم دارن؟ و چه زمانی به کار میرن؟
2. عبارت های in order to , so as to ,to چه فرقی با هم دارن؟ و چه زمانی به کار میرن؟
3. while و whereas فرقی با هم دارن؟ میشه در یک جمله به صوت دلخواه ازشون استفاده کرد؟
مرسی اگه میشه زودت جواب بدین
سلام دوست عزيز ... اين مطلب رو مينويسم كامل براتون ...
Though / even though / although
اصطلاحا در زبان انگليسي براي بيان General Contrast يا تضاد عمومي به كار ميره ...
خيلي ساده بگم يعني يه موردي مربوط به يه آدم يا جا / مكان / و ... رو ميايد بيان ميكنيد ... بعدش اين كلمات رو مينويسيد و يه چيزي رو ميگيد كه با حرف شما يه تضاد و ناخواني اي داره ... مثال رو بخونيد تا توضيح بدم:
Even Though he was a computer engineer , he didn't know how to fix the computer
ببينيد تو اين مثال اومده در مورد يه شخصي يك موضوعي رو بيان كرده : مهندس كامپيوتر بودن ... بعدش اومده يه مطلبي رو گفته كه با اون حرف اول كه زده شد(مهندس) يه تضاد و ناخواني اي داره: گفته: نتونست كامپيوتر رو درست كنه ...
يه مثال ديگه:
Though She has a car , she usually use public transportation
ميگه هرچند ماشين شخصي داره ... اما (ناخواني) از حمل و نقل عمومي استفاده ميكنه
اين 3 كلمه هيچ فرقي با هم ندارند ديده شده هر 3 تا اول و هر 3 تا وسط جمله استفاده شدند ...
اما
To / In order to / so as to
In order to / so as to اين 2 كلمه معمولا حالت رسمي دارند و در نوشتار استفاده ميشند اما كلمه ي To در گفتار و مكالمه استفاده ميشه و اگه كسي تو نوشتش هم استفاده كنه موريد نداره...
وقتي هم به كار ميروند كه بخوايم قصد انجام كاري رو بيان كنيم ...
I went to the Hospital to visit my friend
الان طرف داره قصدش از به بيمارستان رفتن رو بيان ميكنه ... فعل در اين حالت به صورت مصدر يا ساده مياد... گذشته و ING دار نمياد...
يه مثال ديگه:
We putt on our clothes in order to go out
اما
Whereas / while
2 كلمه براي بيان تضاد به كار ميرند ... اما تضادي كه مربوط به يك چيز يا يك شخص نيست ... به نوعي تضاد مقايسه اي هست ... مقايسه بين 2 چيز / 2 گروه / 2 مكان / 2 شخص
به معني در حالي كه ...
به مثال زير توجه كنيد:
He is tall , while his brother is quite short
داره مقايسه ميكنه بين 2 برادر ... ميگه يكيشون بلند قد هست در حالي كه برادر ديگه تقريبا كوتاه هست.
مثال ديگه:
Whereas Rural Children work in agriculture , some children in urban areas work in trade and services
داره مقايسه ميكنه بين بچه هاي شهري و روستايي كسايي كه كار ميكنند ... ميگه روستايي ها معمولا در كشاورزي كار ميكنند اما شهري ها در كار هاي خدماتي هستند...
توجه: Whereas & Though كاملا استفاده هاي مختلف دارند و متفاوت هستند ... نوع استفاده رو گفتم در هر قسمت ... Whereas تضاد مقايسه اي ... و Though تضاد عمومي ...
Last edited by Hamid Hamid; 08-05-2011 at 15:55.
مرسی. عالی بود. یه کتاب گرفتنم از توضیحاتش هیچی نفهمیدم. مرسی.
فقط اینجاشو نفهمیدم که کجا while میاد و کجا whereas
توجه: Whereas & Though كاملا استفاده هاي مختلف دارند و متفاوت هستند ... نوع استفاده رو گفتم در هر قسمت ... Whereas تضاد مقايسه اي ... و Though تضاد عمومي ...
دوست من فرقي نداره ... جفتشون هم ميتونن اول جمله بيان ... هم وسط جمله ...مرسی. عالی بود. یه کتاب گرفتنم از توضیحاتش هیچی نفهمیدم. مرسی.
فقط اینجاشو نفهمیدم که کجا while میاد و کجا whereas
? Hi there, how're you doin
I have a simple question .... although I've asked this question in the other topic, I think members are not supposed to ask their questions there hence I ask my question again here ..... please omit the other post ....
I mean here ......
And eventually my question :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Could u plz tell me when we use : to be+to+infinitive
e.g : She is to tell me .....
Is this a specific tense ? does it have past , present or even passive form and so on same the other tenses? what does it mean ?
thx & have good time
well, never have I thought about it before but surprisingly I use it a lot when I speak (God knows where I've learnt it!) so my answer might not be that reliable
I for one use it when I wanna talk about an 'intention'(done/undone) or 'a planed action in future'; somehow for emphasis;
ex: I was to tell you about my graduation party on Saturday. which means I wanted to tell you
to have another example: she is to buy a new car
....
Last edited by sepid12ir; 08-05-2011 at 18:43.
سوال من که سخت نبود بی پاسخ موند
آن 5 جدول هم چیز پیچیده ای نبود. مثلا فکر کنم یکیش مربوط به ضمایر بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)