سلام دوستان الان مدتی هست که شکلک ها و عکس های یاهو مسینجر من نمایش داده نمیشه
یعنی بهتره بگم لود نمیشه
مثلا دارم با کسی چت میکنم اون برام یک شکلک میفرسته شکلک نشون داده نمیشه
مثل عکسی که ف/ی/ل/ت/ ر باشه
سلام دوستان الان مدتی هست که شکلک ها و عکس های یاهو مسینجر من نمایش داده نمیشه
یعنی بهتره بگم لود نمیشه
مثلا دارم با کسی چت میکنم اون برام یک شکلک میفرسته شکلک نشون داده نمیشه
مثل عکسی که ف/ی/ل/ت/ ر باشه
با سلام چرا تو یاهو مسنچر ورژن8 میشه فایل ارسال کرد ولی من سر بقیه ورژنهای یاهو که نصب میکنم هیچ فایلی رو نمیتونم سند کنم حتی اگه در حد 100کیلوبایت باشه ارور میده و قطع میشه کسی میدونه دلیلش چیه خوب اینا به جای اینکه هی پشت هم یاهو مسنجر بدن بازار عیباش برطرف میکردن بهتر بود که مشکل دیگم هم اینه وقتی تو یاهو مسنجر 8میخوام وب بدم صفحه وبکمم سیاه هستش اما تو یاهو 11این مشکل ندارم کسی این مشکلایی که من با یاهو مسنجر دارم داره![]()
کسی بلد نیست ؟![]()
من میخوام توی یاهو مسنجر دوستام اسمم عوض بشه و اون اسم جدیدی که میخوام بذارم نشون داده بشه،از ( وقتی خدوم ادد کنم و گزینه ی contact details را انتخاب کنید. سپس در قسمت name کادر های first و last را به دلخواه پر کنید .) این روش هم امتحان کردم ولی فقط تو لیست خودم عوض میشه.برای دیگران همون قبلی رو نشون میده!!!!!
سلام
آقا ما یه اسم واس آی دیمون گذاشتیم،الان پشیمون شدم
الان میخوام عوض کنم نمیتونم
چیکار کنم؟
سلام
من یه آیدی جدید ساختم حالا میخوام 800 تا اددم رو به اون جدیده بفرستم ولی وفتی میفرستم اون ور همش 17 تا میاد هر کاری میکنم :(( راهی دیگه جز خود یاهو مسنجر نیست؟؟؟
كمك كمك من yahoo messenger نسخه هاي 10 دارم وقتي كه وصل مي شم join room مي زنم بعدش روم رو انتخاب مي كنم صفحه اي كه نوشته Enter chat اصلا نمي ياد يكهو مي ره صفحه بعديش كه بايد كد عكسي رو تو كادر وارد كنيم بعدش اون كادر اصلا انگار قفل شده اصلا نمي شه كد وارد كرد لطفا يكي كمكم منه؟ در ضمن نسخه هاي 11 به بعد اصلا وصل مي شن.
سلام .
هر چی تو یاهو مینویسم اینتر میزنم . ولی تو اون قسمت دیالوگ نمایش نمیده
اگه طرف مقابل هم چیزی تایپ کنه . بازم برای من نمایش داده نمیشه /
دوستم میگفت بد افزار داره سیستمت/
ولی با اخرین ورژنه میل ور بایت اسکن. با نود اسکن . باز یاهور را پاک کردم . نصب کردم
نشد که نشد
چیکار کنم
دوباره امتحان کنید وارد باهو پلاس بشین و از قسمت settings اجازه شیر کردن رو روی یاهو غیر فعال کنید. ولی اینکه نوشته قبلیتون حذف بشه یا نه با خداست. خیلی روش داره شاید هیج کدوم هم جواب نده اصلا
reinstall کردین مسنجر رو ؟ این عکسها به صورت local هستند یعنی همراه نرم افزار هستن.
در مورد مشکل اول : فقط برای یه نفر خاص این اتفاق میفته و همیشه ؟
در مورد مشکل دوم : از این مسیر استفاده کنید:
messenger > preferences > video & vocie
قسمت camera وب کم رو انتخاب کنید. از چه طریق وب می دین ؟ کنفرانس یا video call ؟
باید از پلاگین استفاده کنید. سرچ کنید.
برای تغییر اسمتون وارد یاهو میل بشین و روی اسمتون گوشه سمت چپ بالا کیلک کنید و account info رو بزنید. پسوورد خواسته میشه وارد کنید بعد قسمت contact information روی update contact information کلیک کنید و اسمتون رو تفییر بدین.
اگه منظور خود آیدی هست نمیشه و اگه مشخصاتتون هست توضیح دادم
باید کم کم وارد کنید. بهتره گروه بندی کنید
ورژن قبلی نصب کنید ببینید حل میشه یا نه ؟
سلام دوستان --- جدید ترین نسخه یاهو مسنجر رو دانلود کردم اما مشکل دارم و نمتونم وارد بشم حتی با پروکشی ...
جریان چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)