تا اونجایی که من میدونم الان دیگه بالای 6 ساعت نداریم!
شبکیه،(اگر وصل بشه!)،پارس آنلاین(با اون روش خاصش)،فکر کنم داتک (پرنیان) هم از 1 تا 7 باشه.
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
تا اونجایی که من میدونم الان دیگه بالای 6 ساعت نداریم!
شبکیه،(اگر وصل بشه!)،پارس آنلاین(با اون روش خاصش)،فکر کنم داتک (پرنیان) هم از 1 تا 7 باشه.
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت دانلود شبانه شبکیه از 2 تا 8 درست شده.امشب بزنیم بهش ببینیم چجوریه!
امروز بعد از ظهر بود یکی دو دفعه اینترنت قطع و وصل شد، چراغ DSL هم همین طور، حدس زدم احتمالآ یه اتفاقی داره میفته! خدا کنه درست شده باشه!
اون که انگار قطعی ملی بوده!
واسه بعضی ها از صبح قطع بوده.
دیشب گذاشتی واسه دانلود؟ چه طور بود؟
دانلود شبانه چطور بود ؟ سرعتت چنده ؟ چه سرویسی میگیری ؟!
سلام دوستان
من تازه ADSL صبانت گرفتم با سرعت 512
فعلا که سرعتم خیلی عالیه , سرعت دانلودم روی حدود 230 کیلوبایت بر ثانیه هست
شبانه هم حدود 2.7 گیگ دانلود دارم البته تازه 2 شب هست که راه اندازی شده و در طول این دو شب این مقدار بوده
امروز حدود ساعت 6 صبح به بعد سرعت دانلودم روی 260 - 270 بود که البته چون خودم یه سر رشته هایی دارم میدونم که سرعت قبل از اون هم همین بوده ولی مشکل از سرور دانلودم بود که ازش داشتم دانلود می کرد مثل اینه که برید از رپیدشیر دانلود کنید در چنین شرایطی سرعت شما هرچقدر هم بالا باشه بازهم سرعت اصلی دانلود کمه ( البته همه اینجا استادند )
امروز حدود ساعت 6:50 دقیقه از اینترنت شبانه دیس شدم و دوباره وصل شدم از اون لحظه تا حدود ساعت 7:40 به مقدار 500 مگ دانلود کردم ( توجه داشته باشید که شبانه صبانت تا ساعت 7 صبح هست ) اما خوب بعد پایان این 500 مگ شک کردم که نکنه از حجم روزانه کم کنه برای همین دیس شدم
الان رفتم ریز کارکرد را دیدم و دیدم هیچی کم نکرده
الان موندم اگه خودم دیس نمیشدم تا ساعت چند دانلود می کرد ؟
الان هم دارم به سه دلیل غصه میخورم اینکه چرا دیس شدم , اینکه چرا دو شب پیش این کار را نکردم , اینکه چرا شنبه شب را کلا از دست دادم.
درضمن این را هم بگم که برای سفارش ADSL اصلا به هیچ دفتر و شرکتی نرفتم چهارشنبه هفته پیش از طریق سایت سفارش دادم و بعد از ظهر شنبه اینترنت وصل بود . بدونه اینکه از خونه خارج بشم ADSL را وصل کردم ( برای اونهایی گفتم که تازگی میخوان اینترنت بخرن )
محدوده مخابراتی را هم به دلیل امنیتی نمیتونم بگم
راستی شما میدونید بعد از چند وقت سرعتم کم میشه یا نه ؟
چون احتمال میدم برای اینکه نشون بدن سرویس های خوبی دارند اوایل کار اینطوری خوب سرویس دهی میکنند و بعد ...
راستی از Speedtest پینگ و سرعت و اینا را گرفتم که الان عکسش نیست اما اگر همینطوری قبول میکنید بگم که
دانلود : 1.7
آپلود : 0.4
پینگ : 54
جالبیش به اینه که برای شبانه هم همین بود ( چند صدم اینطرف اون طرف )
Last edited by jahandownload; 10-01-2012 at 09:15.
سرعتش خوبه.واسه من که یک مگ دارم بین 200 تا 270 بود.بعضی مواقع تا 320 هم میرسید!!!!!!
حدود 4.5 گیگ گرفتم.البته فکر کنم به زودی محدودش کنند.
خب دوستان از بد و بدتر کدوم اپراتور فعلا بده شبانه مد نظرم هست هآآآآآآآآآآآآآآ
با سلام
از دوستان میخواستم راهنمایی کنند کدوم یک از شرکتهای پارس انلاین شبکیه و یا صبا نت پینگ پایینتر و ثبات و پایداری بیشتری داره و مقدار دانلود شبانه برای من مهم نیست .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)