تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 1004 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دیگه با این حساب مخابرات سرویساش بهتر از شرکتای خصوصی شد. تو ارومیه کسی که مشکلی با مخابرات نداره (به غیر پینگ)؟
    همشهری من متوجه نشدم منظور شما از اینکه گفتین : با این حساب ! چیه؟ مخابران که سرعت دانلودش خیلی کم هست و اصلاً قابل مقایسه با شاتل و پارس آنلاین نیست. داداشم یه اکانت 128 ، شش ماهه از مخابرات داشت به خدا 7 روز هم تویه این شش ماه نتونست از استفاده بکنه.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همشهری من متوجه نشدم منظور شما از اینکه گفتین : با این حساب ! چیه؟ مخابران که سرعت دانلودش خیلی کم هست و اصلاً قابل مقایسه با شاتل و پارس آنلاین نیست. داداشم یه اکانت 128 ، شش ماهه از مخابرات داشت به خدا 7 روز هم تویه این شش ماه نتونست از استفاده بکنه.
    خب 128 رو که اتنظاری ازش نیست. شما 2مگ بگیری شبی بالای 5 گیگ دانلود میکنی، مثل ایشون:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من دو مگ از مخابرات گرفتن اولا از سرعت شبانه راضی بودم بین 200 الی 240 نوسان داشت
    الان یک هفتس اوضا خرابه سرعت شبانه 50 به بالا نمیره گاهی تا 80 یا 90
    این دو روز خوب شده ولی در تعجبم !!!
    یه لینک از سرور دانلود میکنم سرعت تا 40 میره

یک بار هم از یک سایت دانلودها دانلود میکنم سرعت تا 180 میره

بار دیگر یک لینک که برای تست سرعت vps ها توی نت میزارن از اون تست میگرم سرعت 2مگ منو میده

مودم من d-link dsl200 هست!
    مشکل از کجا میتونه باشه؟
    در ضمن توی تبلیغاتشان قیمت خرید ترافیک اضافی از 10 به بالا رو 2تومن گذاشتن ولی این یه دروغه برا جذب مشتری
    من 11 گیگ برای شارژ میزنم قیمت 35 تومن حساب میکنه درحالی که باید 22 تومن حساب کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

من دو مگ از مخابرات گرفتن اولا از سرعت شبانه راضی بودم بین 200 الی 240 نوسان داشت

بار دیگر یک لینک که برای تست سرعت vps ها توی نت میزارن از اون تست میگرم سرعت 2مگ منو میده

مشکل از کجا میتونه باشه؟
    در ضمن توی تبلیغاتشان قیمت خرید ترافیک اضافی از 10 به بالا رو 2تومن گذاشتن ولی این یه دروغه برا جذب مشتری
    من 11 گیگ برای شارژ میزنم قیمت 35 تومن حساب میکنه درحالی که باید 22 تومن حساب کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اوضاع مخابرات برای سرعت دانلود چند روزی هست خرابه ، چند روز بعد به امید خدا درست میشه .
    در مورد حجم برای سرویس های بالای 512 فعلا نرخ تعریف نکردن تو سیستم شارژ اینترنتی و این نرخ برای سرویس ها 128 تا 512 هست . برای خرید حجم باید به اداره مخابرات مراجعه کنید ، البته اگر قیمت اینی باشه که شما گفتید چون من دقت نکردم اونجا به حجما .

5. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اوضاع مخابرات برای سرعت دانلود چند روزی هست خرابه ، چند روز بعد به امید خدا درست میشه .
    در مورد حجم برای سرویس های بالای 512 فعلا نرخ تعریف نکردن تو سیستم شارژ اینترنتی و این نرخ برای سرویس ها 128 تا 512 هست . برای خرید حجم باید به اداره مخابرات مراجعه کنید ، البته اگر قیمت اینی باشه که شما گفتید چون من دقت نکردم اونجا به حجما .
    من قبلا از آنا اینترنت داشتم راضی بودم یه روز دیدم اینترنت کار نمیکنه زنگ زدم آنا .... بلهههههه مخابرات برداشته تخلیه زده .... با پیگیری فهمیدم که مخابرات بین این همه شرکت 6 ماه پیش فقط به آنا نگفته که به کاربرانت اعلام کن adsl بیان از ما بگیرن چون خطا رو فیبر نوری کردن....
    این وضع ماست ......
    قیمت هم تو اون تبلیغ هست که نوشتن500 دستگاه تبلت عیدی سال ......پشتش نوشته بیشتر از 10 گیگ قیمت 20000 ریال!
    به نظرتون مودم رو سرعت تاثیر نداره مال من از رده خارج شده اخه قدیمیه

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من قبلا از آنا اینترنت داشتم راضی بودم یه روز دیدم اینترنت کار نمیکنه زنگ زدم آنا .... بلهههههه مخابرات برداشته تخلیه زده .... با پیگیری فهمیدم که مخابرات بین این همه شرکت 6 ماه پیش فقط به آنا نگفته که به کاربرانت اعلام کن adsl بیان از ما بگیرن چون خطا رو فیبر نوری کردن....
    این وضع ماست ......
    قیمت هم تو اون تبلیغ هست که نوشتن500 دستگاه تبلت عیدی سال ......پشتش نوشته بیشتر از 10 گیگ قیمت 20000 ریال!
    به نظرتون مودم رو سرعت تاثیر نداره مال من از رده خارج شده اخه قدیمیه
    داداش منم قبل عید تخلیه کردن ! دقیقا 15 اسفند ساعت 2 بعد از ظهر بود (دقیق یادمه ) منم از مکس نت داشتم یه دوس ساعتی صبر کردم دیدم درست نشد که هیچ چراغ adsl هم رفت
    پرس و جو کردم با کمال بی ادبی به من گفتن که خط ــت رو تخلیه کردیم ! تازه خط من سیم مسی بود و اصلا فیبر نوری نبود ولی منم گذاشته بودن بین فیبر نوری ها ( هی من بهشون میگفتم خط من سیم مسی ــه هی میگفتن خط فیبر نوری رو فقط مخابرات سرویس میده عجب ابله هایی هستن ) منم مجبورا از مخابرات گرفتم و اصلا از کیفیتش راضی نیستم . تا چند روز پیش محدود بودم خودم یه فایل 1 مگابایتی رو دانلود کردم و دیدم ازم 2 مگابایت پهنا کم کرده ! دزدی تو روز روشن
    راستی داداش منطقه شما کجاست ؟ مال ما وحدته و اکثرا از این منطقه اینترنت ها رو قطع کردن (شانس رو نگاه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل از کجا میتونه باشه؟
    مشکل از سروره نه سرویس شما . اگه میخاین با تمام پهنای باندتون دانلود کنین تعداد دانلود هاتونو تو IDM بیشتر کنین ( مثلا دانلود 6 فایل همزمان ) و یا تورنت دارنلود کنین که افت سرعت نداشته باشین . من که شبا اینجوری از تمام پهنای باندم استفاده میکنم و با سرویس 1 مگ ، با سرعت ثابت 150 کیلو دانلود میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

داداش منم قبل عید تخلیه کردن ! دقیقا 15 اسفند ساعت 2 بعد از ظهر بود (دقیق یادمه ) منم از مکس نت داشتم یه دوس ساعتی صبر کردم دیدم درست نشد که هیچ چراغ adsl هم رفت
    پرس و جو کردم با کمال بی ادبی به من گفتن که خط ــت رو تخلیه کردیم ! تازه خط من سیم مسی بود و اصلا فیبر نوری نبود ولی منم گذاشته بودن بین فیبر نوری ها ( هی من بهشون میگفتم خط من سیم مسی ــه هی میگفتن خط فیبر نوری رو فقط مخابرات سرویس میده عجب ابله هایی هستن ) منم مجبورا از مخابرات گرفتم و اصلا از کیفیتش راضی نیستم . تا چند روز پیش محدود بودم خودم یه فایل 1 مگابایتی رو دانلود کردم و دیدم ازم 2 مگابایت پهنا کم کرده ! دزدی تو روز روشن
    راستی داداش منطقه شما کجاست ؟ مال ما وحدته و اکثرا از این منطقه اینترنت ها رو قطع کردن (شانس رو نگاه )
    مال من هم قبلا مسی بود مخابرات با دستور خودش ورداشته فیبر نوری کرده ..... والا سازمانی که بیاد ترافیک رو 3700 بفروشه انتظار جز دزدی رو نباید داشه باشی که یه روز بشینی ببینی تو یک صدم ثانیه ترافیک مثل آب خوردن تموم شه
    اینا Ibsng هم دارن من آی پیشو نمی دونم ،که با این میشه دقیقا فهمید تو چه زمانی چی مصرف کردی

مشکل از سروره نه سرویس شما . اگه میخاین با تمام پهنای باندتون دانلود کنین تعداد دانلود هاتونو تو IDM بیشتر کنین ( مثلا دانلود 6 فایل همزمان ) و یا تورنت دارنلود کنین که افت سرعت نداشته باشین . من که شبا اینجوری از تمام پهنای باندم استفاده میکنم و با سرویس 1 مگ ، با سرعت ثابت 150 کیلو دانلود میکنم
    اگه مشکل از سرور باشه که باید همیشگی باشه روزا سرعتم فوله شبا زغالی !!!
    نمی دونم شاید این مخابرات حسودیش شده زده این آی پی سرورم رو شبا محدودیت سرعت دانلود کرده!!!
    مودم وایرلس بگیرم تاثیر نداره؟

10. این کاربر از boy1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

برای خرید این 512 نامحدود مخابرات کجا برم؟
    مدرک جز کارت دانشجویی چیز دیگه ای نمیتونم بدم
    اگه مدرکم نخواد که چه بهتر ......

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مال من هم قبلا مسی بود مخابرات با دستور خودش ورداشته فیبر نوری کرده ..... والا سازمانی که بیاد ترافیک رو 3700 بفروشه انتظار جز دزدی رو نباید داشه باشی که یه روز بشینی ببینی تو یک صدم ثانیه ترافیک مثل آب خوردن تموم شه
    اینا Ibsng هم دارن من آی پیشو نمی دونم ،که با این میشه دقیقا فهمید تو چه زمانی چی مصرف کردی
    مخابرات پنل Ibsng نداره سیستمشون سیستم netbill ــه که یه مقدار ضعیفتره و امکانات نظارتی کمتری داره اینم آدرس لوگینش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای خرید این 512 نامحدود مخابرات کجا برم؟
    مدرک جز کارت دانشجویی چیز دیگه ای نمیتونم بدم
    اگه مدرکم نخواد که چه بهتر ......
    من از امور مشترکین خیابان امام گرفتم
    هیچ مدرکی نمیخواد . فقط اسم دارنده تلفن رو می پرسه و مطابقت میده حتی از من کارت ملی هم نخواست ولی تو سایت نوشته

13. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •