وقتی خواستی از یاهو مسنجر استفاده کنی freegate باز کن درست میشه!
بیا از اینجا دانلود کن!
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی خواستی از یاهو مسنجر استفاده کنی freegate باز کن درست میشه!
بیا از اینجا دانلود کن!
کد:
این سایت هایی که مخفی ها رو نشون میده هیچ کدوم کار نمی کنه که!
اين سايت رو امتحان كن:
با درود
من زمانی که با مسنجر یاهو وارد یکی از آی دی هام می شوم شگفت زده می شوم!!! چرا که زمانی که یکی از ادد لیست های آی دی دیگر من آنلاین می شود در این آی دی نشان داده می شود!!!
مشکل از کجاست؟
سلام دوستان ؛ من پسورد آیدی یاهوم رو فراموش کردم. مهمترین نکته و قوت قلب توی این قضیه اینه که من با پسورد سیو شده ی اون در یاهو مسنجر همین الان توسط یاهو مسنجر آنلاین هستم. ( پس مطمئنا این پسورد هنوز یه جایی از سیستمم ذخیرست )
یاهو مسنجر من ورژن 8 هست که نرم افزارهای تشخیص رمزای ستاره ای براش کار نمی کنه
همه ی این نرم افزار ها برای ورژن 7 به پایین بودند.
از طرفی چون حدود 6 سال پیش ایجاد کردمش یادم نمیاد چه مشخصاتی موقع ثبت نام دادم و خوب به همین خاطر از خود یاهو هم برای ارسال پسورد نمی تونم کمک بگیرم
این آیدی حقیقیه ؛ نه ایلگاله و نه چند حرفی ولی برای من ارزش داره ؛ چون این همه سال رو باهاش کار کردم . ممنون میشم کمکم کنین
این یکی کار کرد!!
دستت درد نکنه
دوستان از همین استفاده کنید![]()
سلام. اطلاعات کامل درباره روبات یاهو میخوام.این نرم افرزار ها چه کاری میکنن و لینک دانلودشو اگه بدید ممنون میشم
سلام
دوستان 2 روزه که Text های دیگر افراد برای من میاد ولی من نمیتونم چیزی Send کنم.
Send می کنم ولی مثله اینکه نمیرسه چون بقیه میگن چرا جواب نمیدی.از 9.0 استفاده می کنم.ممکنه از این ورژن باشه؟
مشکل از کجاست؟؟؟
Last edited by Viren; 31-07-2008 at 01:30.
سلام.بچه ها کام÷یوترم چند روزه وقتی میرم تو یاهو مسنجر ÷یغام میده:security warning because it cant verify the publisher name:swflash.cab
بعدم از مسنجر میاد بیرون. چی کار کنم؟مرسی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)