تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 691 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه farnazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه همچین کدی باشه که خیلی به درد میخوره
    اما همونطور که بقیه دوستان گفتند من هم که امتحان کردم ارور داد
    ممکنه چک کنید که دقیقا edit in cas هست یا چیز دیگه؟
    عزیزم من اینو تو سیمز 2 امتحان کرده بودم کار میکرد . البته تو cheat های سیمز 3 هم هست ولی کار نمیکنه مثل اینکه . شرمنده شدم .

رسما هنگ كردم !!!

سيمز سه رو با كل پچ ها موجود گرفتم نصب هم كردم بعد لانچر مياد بالا وقتي رو پلي كليك ميكنم يه لحظه صفحه سياه ميشه
    بعد هم هيچي به هيچي !!! بر ميگرده به دكستاپ !!!

سيمز دو رو هم نصب كردم + پچ ها به غير از پتس ،‌ كليك ميكنم بره تو بازي صفحه سايه ميشه صداي يه ارور مياد بعد هم هيچي به هيچي !!! برميگرده به دكستاپ !!!

هر چي مورد نادره گير من ميفته ! چند وقته ميخوام سيمز بازي كنم حالا ببين اگه شد !

================================================== ===================

مشخصات سيستمم : رمم 6 گينگ استون هست ،‌گرافيكم Gt 240 - سي پي يو هم 5500

بگيد چه كنم كه پكيدم رسما !!!
    سلام . من دقیقا 11 ساله سیمز بازی میکنم و طبق تجربه میگم که نصب سیمز 3 خیلی خیلی سخت تر از 2 هست.
    برای نصب سیمز 2 باید بعد از نصب هر پک فایل ها کرک رو کپی کنید تو فولدر Bin در محل نصب بازی .
    آخر سر هم یه دور خود سیمز 2 رو از سی دی اصلی دوباره کرک کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .

ولی برای نصب سیمز 3 پوست آدم کنده میشه . بازی باید به ورژن مورد نیاز آپدیت بشه . مثلا آخرین ورژنی که من خودم دارم و روش تونستم outdoor living stuff رو بریزم 7.0.55 هست . این فایل های آپدیت موقع نصب بازی اتوماتیک بازی رو به روز میکنن . من خودم همه سیمزها رو از اینجا میخرم چون دیگه همه آپدیت هام به ترتیبه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای سیمز 3 هم کرک رو فراموش نکنید . تا اونجا که من میدونم سیمز 3 اصلی نقش مهمی داره و باید نسخه razor 1911 باشه .
    سیستمتون فکر نکنم مشکلی داشته باشه . اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که مشکلت چیه بیشتر میتونم کمکت کنم .

پروفشنال ali_metal_357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پشت کامی جونم

پيش فرض

سلام . من دقیقا 11 ساله سیمز بازی میکنم و طبق تجربه میگم که نصب سیمز 3 خیلی خیلی سخت تر از 2 هست.
    برای نصب سیمز 2 باید بعد از نصب هر پک فایل ها کرک رو کپی کنید تو فولدر Bin در محل نصب بازی .
    آخر سر هم یه دور خود سیمز 2 رو از سی دی اصلی دوباره کرک کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .

ولی برای نصب سیمز 3 پوست آدم کنده میشه . بازی باید به ورژن مورد نیاز آپدیت بشه . مثلا آخرین ورژنی که من خودم دارم و روش تونستم outdoor living stuff رو بریزم 7.0.55 هست . این فایل های آپدیت موقع نصب بازی اتوماتیک بازی رو به روز میکنن . من خودم همه سیمزها رو از اینجا میخرم چون دیگه همه آپدیت هام به ترتیبه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای سیمز 3 هم کرک رو فراموش نکنید . تا اونجا که من میدونم سیمز 3 اصلی نقش مهمی داره و باید نسخه razor 1911 باشه .
    سیستمتون فکر نکنم مشکلی داشته باشه . اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که مشکلت چیه بیشتر میتونم کمکت کنم .

اقا دمت گرم اي كاش زودتر اين سايتو بهم ميداد اخه از اتاق بازي خريدم هر چند كه نه وضعيت حملش درست بود نه كيفيتش خير سرش گفتم با پيك بياره يك روز منو معصل كرده !!!

دوست عزيز من از سيمز دو پچ هايي كه دارم رو نصب كردم همه رو هم كرك كردم سيمز دو رو هم باز كرك كردم

وقتي كادر لانچر مياد و ميگه چه پچ هايي رو داري و چي نداري رو پلي كليك ميكنم صفحه سياه ميشه صداي ارور مياد و دوباره مياد تو دكستاپ !!!‌ لا مذهب پيغامم نميده يه چيزي دست گيرمون بشه

سيمز دو رو نصب كنم بسمه سيمز سه پيشكشم

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------

شما آخرین پکتون کدومه؟
    بله با آپدیت کردن کرک میپره.

ویندوزتون چیه؟ تازه نصب کردید یا قدیمیه؟

دو تا ويندوز دارم ، يكي قديميه كه نمياره ،‌يكي جديده كه اونم نمياره

ويندوز قديميه mrt هست ، ويندوز دوميه Sp3 - هر دو به يه شكل كه توضيح دادم ميشه

راستش دود از كلم داره بلند ميشه از دست اين بازي !!!

واقعا مسخره هست

ویندوز عوض کردم بازی رو نصب کردم بازم لانچر اومد پلی زدم صفحه سیاه شد دوباره برگشت به دکستاپ

رفتم رو یه سیستم دیگم نصب کردم بازی اجرا شد !!! اون سیستمم زیاد قوی نیست رمش دو هست گرافیکش 9500 xfx

گفتم شاید از گرافیکش باشه عوض کردم بازم نشد !!! بخدا دارم ارور میدم تو عمرم همچنین چیزی ندیده بودم

هر دو سیستم سی پی یو 5500 هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بچه ها این medival دقیقا کی میاد؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

1 فروردین 90

5. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_metal_357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پشت کامی جونم

پيش فرض

موفق شدم !!! هورااااااااااااااا

راه حلش ساده بود !!! یه سون نصب کردم )

نمی دونم چرا کسی بهم نگفته بود تا حالا که تو سرعتت سیستمت خفن تر از این حرفاست !!!

بابا اکس پی اصلا رم 6 رو ساپورت نمی کنه !! خدایی سرعتم وحشتناک شده

چه حالی میدههههههههه

برم بالاخره بازی

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سیمز کنترل پنل نداره؟؟چه جوری میشه دکمه هارو تغییر بدیم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

9 کمکککککککک

سلام به همگی من بازی رو ریختم آپدیت کردم اما دیگه مثل اینکه کرکش غیر فعال شده چه کار کنم؟تورو خدا بگین

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام به همگی من بازی رو ریختم آپدیت کردم اما دیگه مثل اینکه کرکش غیر فعال شده چه کار کنم؟تورو خدا بگین
    باید کرک نسخه ی جدید رو دانلود کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

باید کرک نسخه ی جدید رو دانلود کنید.
    از کجا باید گیر بیارمش؟آخه دیگه اون منویی که باید بیاد تا ببینم به چه ورژنی آپدیت شده هم باز نمیشه

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقایان یه آموزش کامل آپدیت میذارید؟(پست اول قدیمیه!یه سوال:من اگه به جای ورژن 1.x به 6.x آپدیت کنم بازهم فایل های دیگرو که تو پسته اوله مثل patchfix باید دان کنم؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •