اگه همچین کدی باشه که خیلی به درد میخوره
اما همونطور که بقیه دوستان گفتند من هم که امتحان کردم ارور داد
ممکنه چک کنید که دقیقا edit in cas هست یا چیز دیگه؟
عزیزم من اینو تو سیمز 2 امتحان کرده بودم کار میکرد . البته تو cheat های سیمز 3 هم هست ولی کار نمیکنه مثل اینکه . شرمنده شدم .
رسما هنگ كردم !!!
سيمز سه رو با كل پچ ها موجود گرفتم نصب هم كردم بعد لانچر مياد بالا وقتي رو پلي كليك ميكنم يه لحظه صفحه سياه ميشه
بعد هم هيچي به هيچي !!! بر ميگرده به دكستاپ !!!
سيمز دو رو هم نصب كردم + پچ ها به غير از پتس ، كليك ميكنم بره تو بازي صفحه سايه ميشه صداي يه ارور مياد بعد هم هيچي به هيچي !!! برميگرده به دكستاپ !!!
هر چي مورد نادره گير من ميفته ! چند وقته ميخوام سيمز بازي كنم حالا ببين اگه شد !
================================================== ===================
مشخصات سيستمم : رمم 6 گينگ استون هست ،گرافيكم Gt 240 - سي پي يو هم 5500
بگيد چه كنم كه پكيدم رسما !!!
سلام . من دقیقا 11 ساله سیمز بازی میکنم و طبق تجربه میگم که نصب سیمز 3 خیلی خیلی سخت تر از 2 هست.
برای نصب سیمز 2 باید بعد از نصب هر پک فایل ها کرک رو کپی کنید تو فولدر Bin در محل نصب بازی .
آخر سر هم یه دور خود سیمز 2 رو از سی دی اصلی دوباره کرک کنید . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد .
ولی برای نصب سیمز 3 پوست آدم کنده میشه . بازی باید به ورژن مورد نیاز آپدیت بشه . مثلا آخرین ورژنی که من خودم دارم و روش تونستم outdoor living stuff رو بریزم 7.0.55 هست . این فایل های آپدیت موقع نصب بازی اتوماتیک بازی رو به روز میکنن . من خودم همه سیمزها رو از اینجا میخرم چون دیگه همه آپدیت هام به ترتیبه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای سیمز 3 هم کرک رو فراموش نکنید . تا اونجا که من میدونم سیمز 3 اصلی نقش مهمی داره و باید نسخه razor 1911 باشه .
سیستمتون فکر نکنم مشکلی داشته باشه . اگه یه کم بیشتر توضیح بدی که مشکلت چیه بیشتر میتونم کمکت کنم .