من فکر کنم یه جا خونده بودم... آها ، پیدا کردم ، مجله ماشین مرداد 89 !!! : "...درخصوص طراحی ام جی 550 باید بگویم که در SAIC Motor's
UK در
بیرمنگام و توسط تیم آنتونی ویلیامز (مدیر دپارتمان طراحی SAIC Motor's) با فلسفه یا بهتر است بگوییم استایل طراحی سیال خلق شد . حتی اکسل های آن برگرفته از سیستم z شکل بی ام و و سیستم تعلیقش توسط مهندسین اسبق
روور و
ام جی طراحی شده ..."
میدونم SAIC motos مال چینه ، اما طراحاش ، طراح های سابق ام جی بودند .
ماشین های ب
ا برند چینی همیشه کیفیتشون پایین بوده ، نه وقتی یه برند دیگه رو میخرن ، همونطور که ماشین های با برند هندی حرفی برای گفتن ندارن .
اصلا جالبه بدونین سایپا هم مدتی قصد کرده بود جزء خریدار های ام جی بشه ، اما منصرف شد . حالا شما فکر کن سایپا ام جی رو میخرید ، آیا با همون کیفیت پرایدش ام جی رو تولید میکرد ؟ آیا الان بنز E280 که ایران خودرو مونتاژ میکنه کیفیتش در حد پرشیاست؟؟ (تاپ خودرو مونتاژ کننده ی E280 زیر مجموعه ایران خودرو است) بحث ام جی هم همینه
موضوع ام جی 6 رو برای اثبات این نکته که هنوز ام جی تبدیل به یک برند کاملا چینی نشده عرض کردم
اتفاقا پراید صفرش هم مشکل داره .
دوما اینجا بحث ، بحث دوامه . یعنی یه وقت هست شما میشینی تو ماشین میبینی خیلی بی کیفیته که این میشه پراید ، حتی صفرش . در حالت بعدی شما می بینی یه ماشین کیفیت مواد داخلیش در حالت صفر کیلومتر خوبه ، اما مشخصه که جنس مواد به کار رفته
دوام نداره ؛ در نتیجه در آینده خراب خواهد شد. حالا من گفتم ام جی حتی نشان از بی دوامی هم
نداره ، اون که در 3-4 سال آینده چه اتفاقی می افته رو هم همینجوری اضافه کردم ، اون خب در مورد مزدا 3 هم صدق میکنه .
اگه با نگاه کردن به توان موتور و سپس وزن ماشین میشد به طور دقیق بحث کرد که دیگه لازم نبود هیچ ماشینی تست بشه . عملکرد گیرباکس اگه مناسب باشه میتونه از توان کم ماشین شتاب بالاتری بگیره .
که البته توان ام جی بیشتر از سایر هم گروه هاشه اما به خاطر وزن سنگینترش و گیرباکس پیشرفته ی مزدا ، از اون عقب می افته اما از سراتو خیر ، کرولا هم که بنده خدا ادعای شتاب نداره . شما گفتی من امتحان نکردم ، خب منم بهتون میگم تست مجله ماشین بوده .
خب منم از مجله ماشین و دنیای خودرو نقل کردم که به نظرم فنی ترین مجلات ماشین ایران هستند ، اگرم نقص دارند به هر حال از بقیه جلو ترند .
و حق با شماست نظر همه محترمه
.gif)