آقا ما از آخر نفهمیدیم
سرعت روزانه و شبانه طرح بعثت مخابرات چنده ؟
آقا ما از آخر نفهمیدیم
سرعت روزانه و شبانه طرح بعثت مخابرات چنده ؟
من سه سال و نیم از شاتل داشتم ، رفتم فسخ کردم ، مفت نمی ارزه
رفتم از پیشگامان گرفتم
دوستان یه سوال که میدونم تکراریه ولی احتیاج به کمک دارم
حدود یک ماه و نیم پیش اینترنت شاتل یک ساله گرفتم 128/ 18 گیگ از سرعت راضیم شبانه هم حدود 2گیگ دانلود میکنم ولی الان یک ماهه تموم شد یعنی 18 گیگ خیلی کم بئد با این که من خیلی مواظب استفاده روزانه هستم ولی خوب بقیه هم هستن گرچه بقیه هم تقریبا مواظب بودن.
من چهارراه شهدا م به نظرتون اینترنت نامحدود با سرعت خوب اینجا چی بگیرم که هم به صرفه باشه هم راحت دانلود کنم؟
چقدر ساده لوحانه تبلیغات طرح بعثت رو باور کردم!!! متاسفم برای خودم! فریب این به به، چه چه ها رو خوردم! صبانت رو تخلیه کردم رفتم بعثت گرفتم! سرعتش به لعنت خدا هم نمی ارزه! حالم از اینترنت پرسرعت مخابرات داره به هم می خوره! عجب اشتباهی کردم فریب این تبلیغات رو خوردم!!
از دیروز که گرفتم، طی 15 ساعت 7 ساعتش قطع بوده! کانکت میه ولی اینترنت نداری! پینگ هم نداری! هیچی نداری! فقط کانکت داری!!!)
شماره پشتیبانیشو نزدیک به 100 بار (عددها واقعی اند!) گرفتم ولی هنوز موفق نشدم خط آزادش رو بگیرم (مشغوله که مشغوله که مشغوله!)
طی همین یک روز از دو شرکت تماس گرفتن که بیان و مودمم رو کانفیگ کنن! و یه پولی بگیرن! اما هیچکدومشون حتا نمیدونن آدرس سایت بررسی ریز مصرف ترافیکش چیه!! هیچ کس هم پاسخگو نیست!!
دوست عزیز خیلی ناراحت نباش چون از قدیم گفتند : بلا وقتی عمومی بشه گوارا است یا حد اقل بیشتر قابل تحمل است.
حالا شما از کدام منطقه مخابراتی هستی؟ و چقدر برات هزینه شده؟
من هم که تازه گی حدود 1 ماه است از مخابرات 256 گرفتم خیلی با مشگل قطعی و کانت نشدن و شلوغی خط پشتیبانی و......... مواجهه بوده ام . فعلا همین دیگه کاری نمیشه کرد شاید با اطلاع رسانی بهمبن طریق به سایر دوستان بتونیم دیگران را از وضعیت موجود اگاه کنیم تا بتونن درست انتخاب کنند.
Last edited by sobery; 12-12-2011 at 15:21. دليل: اصلاح
یکی از دوستان لطف کنه و بگه که همین سرعت اینترنت و میزان حجم دانلود و مقدار ترافیک و این جور چیزها را که واسه هر کار بر اینترنت لازم بدونه از کجا بایسی بدست بیاریم ؟ آیا اون اسپید تست نتی را که تو پست شماره4871 عکسش هست و از اریا رسانا هست همونه که اینها را نشون میده؟ خب پینگ چی هست؟ همه ای اس پی ها واسه خودشون این را دارند؟
من را راهنمایی کنید . با تشکر
واسه ی پینگ میتونی
ping 4.2.2.4 -t
رو تو Run پیست کنی. تو صفحه ی مشکی CMD که میاد میتونی میزان پینگ(عدد روبروی time) و میزان تایم اوت رو ببینی.
برای تست سرعت هم از سایت testspeed.net استفاده کن.
آقا کسی سوال مارو نجوابید
سرعت روزانه و سبانه طرح بعثت ؟
(من از شاتل بهتر ندیدم)
همين قدر بهت بگم كه افتضاهه، همش قطعي داره،كانك هست ولي اينترنت نداري فقط چراغ مودم روشنه اگه هم وصل بشه نهايت دانلودت يا 15 يا 30 كه كم پيش ميياد، اون همه تبليغي كه ميكردن همش الكي بود،ببخشيد اين حرفو ميزنم ولي شما مثل من گول تبليغات رو نخور و خر نشو مثل من
به نظر من به منطقه ای که در آنجا زندگی می کنی بستگی داره من خودم از مخابرات نبوت در قاسم آباد اینترنت گرفته ام و در این مدت، شبانه کمتر از 4 گیگ وبیشتر از 7.5 گیگ دانلود نداشته ام و میانگین حدود 5.5 الی 6 گیگ در شب دانلود دارم و این فقط بستگی داره که از کدوم سایت ها دانلود کنی اگر از سایتی مثل مدیا فایر دانلود کنی هر شب بیشتر از 6 گیگ دانلود داری ولی اگر تمام دانلودهایت مربوط به سایت های ایرانی باشد کمتر از 5 گیگ دانلود داری .
توضیح اضافه اینکه از ساعت 4 تا 7 صبح سرعت دانلود بسیار بالا و حدود 350 تا 370 است ولی از 12 تا 4 صبح سرعت برای هر لینک دانلود 35 تا 50 است و برای اینکه بتونی از تمام ظرفیت دانلود در این ساعات استفاده کنی باید همزمان حدود 10 لینک برای دانلود بگذاری تا مجموع دانلود هایت به 350 برسد.
در مورد سرعت روزانه ام به طور معمول حدود 60 تا 150 دانلود دارم و برای استفاده از تمام ظرفیت دانلود باید چند فایل رو به طور همزمان دانلود کنی
در کل سرعت دانلود در ساعات شلوغ پایین و در ساعات خلوت بالا است و برای سایتی مثل aparat.com سرعت در روز و شب از 250 تا 380 است .
ولی در مورد ping اینو بگم که افتضاحه. اولی که گرفتم خوب بود ولی بعدا افتضاح شد برای داخل ایران حدود 75 تا 80 است ولی برای سایت هایی مثل یاهو و 4.2.2.4 از 400 بالاتر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)