از نظر من سخت ترین قسمت بازی همینجاست .
شما بید با تیر بار غوله رو بزنی (بیشتر سرش رو هدف بگیر) بعد یه چیزایی مثل شاخک ازش میزنه بیرون که باید اونا رو بزنی.
برای راحتی کار میتونی از بشکه های اطراف هم استفاده کنی .
از نظر من سخت ترین قسمت بازی همینجاست .
شما بید با تیر بار غوله رو بزنی (بیشتر سرش رو هدف بگیر) بعد یه چیزایی مثل شاخک ازش میزنه بیرون که باید اونا رو بزنی.
برای راحتی کار میتونی از بشکه های اطراف هم استفاده کنی .
با سلام.
طول كشيدن لود مشكلي هست كه بعضي دوستان دارن و با چند مورد حل ميشه:
1-سي پي يو شما خوبه و مشكلي نيست چون منم همين سي پي يو را دارم.
2-گرافيكت پايينه بايد ارتقا بدي به 9500 جيفورس كه من با 9500 جيفورس با خيال راحت بازي ميكنم.
3-رمتون چي هست؟ من 2 گيگ رم هست و با لود حداكثر 20 ثانيه ميرم تو بازي..
پس شما دو مشكل داري يكي كارت گرافيك كه ارتقا بده--و رمتون كه نگفتي چنده.
اگر رم و كارت بخواي بخري جمعا حدود 100 هزار ميره خرجش..
ولي من قبلا سيستمم بازي را اجرا نميكرد رفتم ارتقا دادم الانم با فريم 25 تا 60 ميگيرم..ميانگين 30 هست..
رام من 1025 هست باید بگم من نسخه 4 این بازی رو به راحتی بازی کردم جور دیگه ای نمشه مشکل رو حل کرد![]()
مشکل فقط از کارت گرافیکتون هست چون من هم با رم 1 گیگ بازی کردم (رو ویندوز ویستا) تنها تفاوت سیستم من با سیستم شما, کارت گرافیکم بود که مال من 7600 GS بودرام من 1025 هست باید بگم من نسخه 4 این بازی رو به راحتی بازی کردم جور دیگه ای نمشه مشکل رو حل کرد![]()
به نظر من كارت گرافيك جديدي بگير و خودتو ازاين مشكلات خلاص كن..
شما چند وقت ديگه ميخواي بازي جديدي انجام بدي اونوقت باز اين كارت مشكل ساز ميشه..
پس يك كارت جديد بخر..
ولي اگر ميخواي با اين كارت بازي كني يه راه حل داري اونم اوركلاكش هست..
باور كن من يك كارت گرافيك داشتم و با برنامه ريوا تيونر اور كردم فيم از 20 اومد 40....
این یارو نمیمیره !!!!!!!!!!!!!
حیرونم کرده
خدا لعنتش کنه![]()
اگه بخوای اینجا بازی گیر کنی من خودم بهت قول میدم نمیتونی بازیرو به اخر برسونی....شما فقط سر غوله رو هدف بگیر بعد وقتی نزدیک بشکه ها شد به اونا شلیک کن ..بعدش یه چوب بزرگ به سمتت پرتاب میکنه که بایدa+dرو بزنی بعدش فقط فقط شاخکاش که اصلیش تو کمرش میزنه بیرون به رگبار ببنداین یارو نمیمیره !!!!!!!!!!!!!
حیرونم کرده
خدا لعنتش کنه![]()
به نظر من بازی جالبیه. از نظر گرافیکی عالیه و اینکه تو حالت فیلمش هم میتونی کلیدی رو واسه انجام کاراش بزنی. مثلا جا خالی بده یا نمیدونم بپره.
من فکر کنم بازی با این گرافیک خیلی میتونه مهیج باشه. من چند بار من یه جا میرسم و بازی میاد بیرون و همون مشکل همیشگی Fatal Erorr میده. احتمالا مشکل از دی وی دی و فایلهای دیتاش هست!
همه قولاش باگ هستن. یکم غیر طبیعیه.
میشه بهتر توضیح بدین..!همه قولاش باگ هستن. یکم غیر طبیعیه.
مشکلشون چی بوده که شما میگی باگ هستن!؟
اینکه مثلا بجای اینکه زمان بازی رو بیشتر یا مراحل رو متنوع کنن مثل نسخه های قبلی یکم فکری باشه بهتره به جای اینکه ده دقیقه یک بار یه غول گنده بیاد جلوت که مجبور بشه سر اون الکی الکی20 دقیقه وقت صرف کنی.
نمیگم بی معنی هست ولی خوب منظورم از باگ بودنش اینه که الکی نمیمیرن. باید اول حسابی خودت رو بکشی تا بمیرن.هرچی هم میره بالاتر سختر تر میشه.آدم حوصله اش سر میره بعضی وقتا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)