تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 488 از 1174 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

باورت نشد ؟ ولی من میخونم به خدا
    میدونم میخونی ولی برا سال آینده دیگه درسته؟ البته بیخیال رئالو عشق است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

میدونم میخونی ولی برا سال آینده دیگه درسته؟ البته بیخیال رئالو عشق است
    آره واسه ساله دیگه و نمیتونم بیخیال بشم اما رئال ها رو میبینم ان شا الله بازی های بعد که ساعت 11 باشه

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

تبریک میگم
    دفاع خوب کار نکرد گل هایی هم که خوردیم تقصیر کاسیاس نبود اون توپ ها رو نمیشد گرفت اصلا !!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تایید می شه بازی های رئال ساعت 9 پخش نشه خوبه یازده به بعد خیلی خوبه برای پخشش...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تایید می شه بازی های رئال ساعت 9 پخش نشه خوبه یازده به بعد خیلی خوبه برای پخشش...
    salam dobare....mehdi alaan zang mizanam fedrasioon espania o migam ke bazihaye real ro 2 saat bendazan agab!!!:d
    ----------------
    dar mored iker ham baiad goft ke chand haftast ro form nist...aksare tophaee ke mioomad roye darvazash ro faghat negah mikoone!1

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض شوستر : ما قدرت زیادی در برگشت به بازی داریم

تیم رئال مادرید توانست در یک بازی نفس گیر حریف در ظاهر ضعیفش را به سختی شکست دهد .
    برند شوستر معتقد است که تیمش خیلی زود به گل اول نومانسیا عکس العمل نشان داد و شاگردانش نشان دادند وظیفشان پیروزی است .
    سرمربی المانی رئال مادرید که انتظار چنین بازی سختی را در خانه نداشت بعد از بازی گفت :
    ما در نیمه دوم خسته نبودیم و این انگیزه بالای نومانسیا حتی بعد از دریافت چهار گل بود که ما را کمی به عقب کشاند و بازی انها حتی بعد از دریافت گل نیز بهتر شد .
    انها هر هفته خیلی خوب خود را برای بازی اماده می کنند و این رقابت را برای حریفشان سخت می کند و این مساله در بازی انها برابر بارسلونا کاملا مشهود بود .
    من در چندین زمینه نگران بودم ولی صرف نظر از نتیجه فقط می خواستم پیروز شویم فرقی نمی کند 1 - 0 یا 4 - 3 مهم اینست که برنده شویم و بازی زیبا در اولویت بعد قرار دارد .
    مهمترین نقطه مثبت این بازی این بود که ما قدرت زیادی در بازگشت به بازی وقتی که از حریف عقبیم داریم و ما باید در نیمه دوم با اینکه کمی عقب کشیدیم ولی باید راحتتر بازی را به پایان می رساندیم .
    برند شوستر همچنین از بازی خوب نومانسیا تمجید کرده و معتقد است یکی از دلایل ضعیف بازی کردن تیمش به بازی های ملی برمی گردد :
    نومانسیا بسیار خوب بازی کرد و فرصت های زیادی را بدست اورد و بازی خوب خودش را در دو مسابقه رو در رو با دو تیم بزرگ اسپانیا نشان داده است . اینکه فصل را خوب شروع کنی بسیار مهم است چون هر تیمی نمی تواند بازیهای اول فصلش را برنده شود .
    من نگران این نیستم که بازی چگونه ارائه شد چون انتظار همچین بازی ای را بعد از بازیهای ملی داشتم و وظیفه ما صرف نظر از روش و نتیجه بازی فقط پیروزی است .
    در پایان شوستر در مورد بازی این هفته لیگ قهرمانان در برابر بوریسف گفت :
    حریف ما در لیگ قهرمانان روی کاغذ ضعیفترین تیم حاضر در گروه هشتم است ولی ما باید مراقب انها باشیم و وقتی جلو افتادیم باید بازی را کنترل کنیم .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض گوتی : تاریخ بنا نهاده شد.

یک رئال مادریدی واقعی پنج هزارمین گل تیم در لیگ را به ثمر رساند. گوتی به تاریخ پیوست و پایه گذار آن شد.
    گوتی: از به ثمر رساندن پنج هزارمین گل خوشحالم, اما از پیروزی تیم خشنود ترم.

گوتی پس از بازی این گونه اظهار کرد :
    من از به ثمر رساندن پنج هزارمین گل؛ بسیار خوشحالم به رغم اینکه این کار عظیم فقط یک حکایت ساده است. نومانسیا کار را برای ما سخت کرد و بازی بسیار پیچیده ای بود. چیزی که مهم است؛ این است که ما در خانه و مقابل هواداران پیروز شدیم.
    ما میدانستیم که نومانسیا دفاعی بازی خواهد کرد. انها از موقعیت هایشان به خوبی استفاده کردند.این مسابقه نشان داد که لیگ امسال بسیار سخت و فشرده است.
    ما اکنون یک ماه سخت را در پیش رو داریم و این مطلب برای اینکه نشان دهد ما شایستگی چه چیزی را داریم، مفید خواهد بود.
    من گل پنج هزارم را به خانواده ام تقدیم میکنم. همیشه به ثمر رساندن گل فوق العاده است, اما همان طور که قبلا گفتم چیزی که واقعا اهمیت دارد پیروزی تیم است.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض په په : ماه سختی را در پیش رو داریم

بعد از بازی دیشب رئال مادرید در برابر نومانسیا برخی از بازیکنان این تیم در مصاحبه هایی نظرات خود را درباره این بازی بیان کردند .
    په په مدافع پرتغالی رئال مادرید ضمن خوشحالی از این پیروزی اظهار کرد که انها ماه سختی را در پیش رو دارند .

په په
    بابت پیروزی امشب بسیار خوشحالم ولی باید بیشتر کار کنیم تا نواقص تیم رفع شود چون در ماه اینده 7 , 8 بازی سخت خواهیم داشت .
    ما باید از حالا به فکر اولین بازی خود در لیگ قهرمانان باشیم حریف بعدی ما از کشور بلاروس است باید این بازیها را با قدرت شروع کنیم .

روبن
    ما بازی را با اشتباهاتی زیادی شروع کردیم و گل اولی که انها زدند روی اشتباه من به ثمر رسید چون من بازیکنی که گل را زد مهار نکرده بودم ولی مساله مهم اینست که توانستیم 4 گل بزنیم و بازی را ببریم .
    نومانسیا تیم کوچکی است ولی بازیکنان قدرتمندی دارد و همگی انها از وضعیت خوبی که در حال حاضر دارند لذت می برند انها هفته پیش در برابر بارسلونا و حالا در برابر رئال مادرید نشان دادند که دیگر در فوتبال امروزی تیم کوچک وجود ندارد .

متذلدر
    دریافت 3 گل ان هم در خانه بسیار بد است ما در نیمه دوم کار را برای خودمان سخت کردیم چون مثل یک تیم بازی نکردیم ولی در عوض انها بسیار خوب کار کردند و ما را مجبور کردند برای گرفتن 3 امتیاز تا اخرین دقایق بجنگیم .

من 4 بار مواد بی حس کننده زدم چون وقت نداشتیم و من باید خیلی زود به بازی برمی گشتم ولی حالا دوباره درد به سراغم امده است .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض نبود کاناوارو و ضعف دفاع در بازی مقابل نومانسیا

فابیو كاناوارو مدافع ایتالیایی رئال مادرید دقیقاً همان بازیكنی بود كه تیم رئال از نداشتن او ضربات جبران ناپذیری خورد. كاپیتان دوست داشتنی تیم ملی ایتالیا ۲ سال را در تركیب رئال مادرید سپری كرده و به خوبی توانسته جانشین فرناندو ایرو مدافع افسانه ای رئال باشد. در واقع از زمانی كه ایرو فوتبال را رها كرد رئالی ها به سختی توانستند جای او را پر كنند.
    مدافعان زیادی را مورد آزمایش قرار دادند اما مركز خط دفاعی تیم مادریدی آسیب پذیر بود تا اینكه فابیو كاناوارو را از یوونتوس خریداری كردند. به جرأت می توان گفت كه این مدافع ایتالیایی از لحاظ توانایی های فنی از بازیكنانی چون ایرو و بیری، ۲ تن از اسطوره های رئال قابلیت های بیشتری دارد. او در تیم ملی ایتالیا هم یك اصل غیر قابل انكار در موفقیت های آتزوری بوده و همچنان كاپیتان تیمی است كه هدایت آن را مارچلو لیپی به دست دارد. روزنامه كوریره دلواسپرت گفت وگویی را با این ستاره بی رقیب خط دفاعی تیم ملی ایتالیا و رئال مادرید انجام داده كه از نظر گرامیتان می گذرد.

● فابیو، در چند سال اخیر به ندرت دیده شده كه شما یك بازی را در تیم ملی ایتالیا یا تیم باشگاهی تان از دست بدهید. آیا رازی وجود دارد؟
    ▪ فكر می كنم كه خیلی خوش شانس بوده ام چرا كه در این سال ها زیر نظر مربیان بزرگی بازی كرده ام . همگی به من و توانایی هایم ایمان داشته اند. البته من به خودم هم توجه ویژه ای دارم. خوب و با قدرت تمرین می كنم و به خوبی می دانم كه محدودیت هایی در مقررات وجود دارد كه باید آنها را با دقت رعایت كنم. من هیچ تفاوتی بین تیم ملی و تیم باشگاهی ام نمی بینم و در هر ۲ به یك شكل تلاش می كنم.

● به عنوان یك مدافع شما در تمام نقاط خط دفاعی بازی كرده اید. در كدام قسمت احساس بهتری دارید و راحت تر كار می كنید؟

▪ این سؤالی است كه همه از من می پرسند و بارها جواب آنها را داده ام. فكر می كنم شما هم مثل من خیلی كم روزنامه می خوانید(با خنده). من در طول این سال ها بیشتر یك مدافع میانی بوده ام اما هرگز اولویتی را برای خودم تعیین نكرده ام. خیلی دوست دارم در كارهای هجومی شركت كنم و بی شك در پست مدافع كناری آزادی عمل بیشتری دارم، با این حال برایم هیچ فرقی نمی كند چرا كه شما می توانید در زمان ضربات ایستگاهی از كناره ها یا ضربات كرنر مرا در مقابل دروازه حریف مشاهده كنید. مثل یك مهاجم همیشه دوست دارم گلزنی كنم.

● دوست نداشتید مهاجم باشید؟
    ▪ شاید اگر جوان تر بودم پست مهاجم را خیلی دوست داشتم اما من در حال حاضر فقط یك مدافع هستم. در حالی كه مدافع میانی هستم به جلو می روم و در حركات هجومی شركت می كنم. خوشبختانه تمام مربیانی كه با آنها كار كرده ام مخالفتی با میل هجومی من نداشته اند.

● در حال حاضر لیپی یا شوستر هم این آزادی را به شما می دهند؟
    ▪ بله، هر ۲ موافق حضور من در حركات رو به جلوی تیم هستند اما فقط مواقعی است كه قرار است ضربه ای ایستگاهی یا كرنر نواخته شود.

● اما یك لغزش هنگام حمله می تواند سایر مدافعان را در موقعیت خطرناكی قرار دهد؟
    ▪ به هر حال باید پذیرفت كه هر حركتی نیاز به ریسك دارد اما مسأله ای كه برای كل تیم اساسی است هماهنگی كلیه بازیكنان با یكدیگر است. در روش شوستر ما با ۲ محور در دفاع كار می كنیم و آنها می توانند شما را در ضدحملات پوشش دهند اما پر واضح است كه در اكثر مواقع شده در ضدحمله حریف دچار مشكل می شوند و ۳۰ درصد آنها هم تبدیل به گل می شود.

● به نظر می رسد در طول ۲ فصل گذشته درك خیلی خوبی از همتیمی هایتان پیدا كردید؟

▪ بله به این خاطر كه در رئال همیشه جو خیلی خوبی وجود دارد. حتی آنهایی كه می گویند ما در رختكن دچار مشكل هستیم كاملاً در اشتباه هستند. در سومین سال حضورم در رئال به جرأت می توانم بگویم كه جو اینجا عالی است و بازیكنان رابطه خیلی خوبی با هم دارند. چه در زمان فابیو كاپلو و حالا شوستر.

● شما در مورد موضوعی حرف می زنید كه خیلی از روزنامه نگاران طرفدار رئال در رابطه با بحران هایی كه در این تیم وجود دارد نقطه نظر مشتركی دارند...

▪ می خواهم حقیقت را بگویم كه همه آنها شایعه بوده و هیچ كسی به خوبی من یا سایر بازیكنان و كادر فنی كه به تیم نزدیك هستند از جو خوب حاكم بر تیم آگاه نیست. احساسم این است كه آنها روی تیم خیلی حساس شده اند و نظراتشان هم كاملاً احساسی است. باید اعتراف كنم كه بازیكنان رئال همیشه متحد بوده اند.

● در تیم ملی ایتالیا هم جوی كه از آن صحبت می كنید وجود دارد؟
    ▪ بله و شاید خیلی محكم تر از رئال چرا كه همه از یك ملیت هستیم و سالهاست با هم كار می كنیم. در ایتالیا همیشه یك رابطه خوب و نزدیك بین بازیكنان یا بازیكنان با مربی وجود داشته كه علت اصلی بیشتر موفقیت های ما بوده و من از این بابت خیلی خوشحالم.

● موفقیت و پیشرفت شما به عنوان یك فوتبالیست بزرگ حیرت آور بوده است. همه اعتقاد دارند كه كاناوارو یك بازیكن كامل است. آیا فكر می كنید چیز دیگری وجود دارد كه بخواهید آن را فرا بگیرید و در نوع بازی خود اصلاح كنید؟
    ▪ با توجه به اینكه هنوز به فوتبال در سطح بالا فكر می كنم باید بگویم كه هر فرصتی به دست آورم به آنها چنگ خواهم زد. من در تیم های بزرگی چون ناپولی، پارما، اینتر و یوونتوس بازی كرده ام و همیشه سعی كرده ام تا فهم و شعور تاكتیكی ام را بالا ببرم. هنوز احساس می كنم كه می توانم در همه زمینه ها بهتر باشم.

● به عنوان یك فوتبالیست با تجربه شانس این را داشته اید كه با بازیكنان بزرگی همراه باشید. چه كسی به شما نكته بیشتری را یاد داده است؟
    ▪ همانطور كه گفتم من در تیم های بزرگی بازی كرده ام و با بهترین بازیكنان جهان همبازی بوده ام و از هر یك چیزهای ارزشمندی یاد گرفته ام. من هیچ یك از آنها را فراموش نخواهم كرد.

● در ۲ فصل گذشته توانسته اید با فابیو كاپلو و سپس شوستر قهرمانی در لالیگا را تجربه كنید. با سبك كدام یك احساس بهتری دارید؟
    ▪ من به همان اندازه كه زیر نظر كاپلو راحت بودم زیر نظر شوستر هم راحت هستم. اما یقیناً هر مربی روش خودش را دارد كه با آن یكی متفاوت است. در فوتبال حرفه ای یك بازیكن باید یاد بگیرد كه با هر روشی خودش را تطبیق دهد و طبیعتاً بهترین مربیان هم می دانند كه چگونه باید بهترین عملكرد را از بازیكنانشان داشته باشد.

● از كدام یكی از این گزینه ها لذت می برید. قهرمانی در لالیگا یا لیگ قهرمانان اروپا؟

▪ من در كلكسیون افتخاراتم فقط قهرمانی در جام باشگاه های اروپا را كم دارم. موفقیت های زیادی كسب كرده ام و حالا زمان آن رسیده تا یك عنوان بزرگ اروپایی كسب كنم. در سال ۱۹۹۹ با پارما در فینال جام یوفا مارسی را در مسكو شكست دادیم و به قهرمانی رسیدیم اما لیگ قهرمانان اروپا چیز دیگری است.

● بنابراین آرزوی بزرگتان برای این فصل، قهرمانی با رئال در لیگ قهرمانان اروپا است؟
    ▪ بله. البته ما دنبال هر ۳ جام بزرگ این فصل هستیم اما در اولویت اهدافمان لیگ قهرمانان اروپا قرار دارد.

● از اینكه با یوونتوس در یك گروه قرار دارید خوشحالید یا متأسف؟
    ▪ بیشتر خوشحالم چرا كه بار دیگر می توانم به تورینو باز گردم. از اینكه یووه به همان جایگاه شگفت آور بازگشت ابراز خرسندی می كنم و بی صبرانه در انتظار این بازی هستم.

● بازگشت به ناپولی تا چه اندازه حقیقت دارد؟

▪ خداحافظی با پیراهن ناپولی قسمتی از رؤیاهایم است اما در حال حاضر من با رئال قرارداد دارم و به آن احترام می گذارم. دوره پر افتخاری با ناپولی داشته ام و این تیم و مردم شهر همیشه جایگاه ویژه ای در قلب من دارند. امیدوارم بتوانم روزی به این رؤیای بزرگ دست یابم.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض جایزه الفردو دی استفانو به رائول رسید

روزنامه مارکا هر ساله در اوایل فصل جدید به بهترین بازیکن فصل قبل لالیگا جایزه ای تحت عنوان الفردو دی استفانو می دهد. بهترین بازیکن فصل قبل رائول گونزالز انتخاب شد و جایزه امسال به کاپیتان تیم رئال مادرید رسید .

مارکا هر ساله قبل از شروع فصل جدید طی یک رای گیری بین خواننده های خود لیستی 50 نفره از بهترین بازیکنان را انتخاب می کند و سپس بوسیله یک گروه از بازیکنان بزرگ و سابق لالیگا بهترین بازیکن از بین این 50 نفر انتخاب می شود
    امسال در بین هیئت داوری اسم زین الدین زیدان اسطوره فرانسوی سالهای نه چندان دور رئال مادرید نیز دیده می شود همچنین نامهایی چون الفردو دی استفانو و بوتراگوئنو نیز هستند .
    دیشب قبل از شروع بازی رئال مادرید و نومانسیا طی مراسمی جایزه الفردو دی استفانوی امسال توسط خود الفردو و ادواردو ایندا رئیس مارکا به رائول گونزالز اهدا گردید .
    این در حالیست که پیش از این خیلی ها انتظار داشتند برنده جایزه امسال ایکر کاسیاس باشد زیرا این دروازه بان فصل گذشته درخشش بسیار خوبی داشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •