تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 2376 اولاول ... 3884384784844854864874884894904914924985385889881488 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

نبرد مهم امير و فيروز
    هستم داداش ، روى نيمكت هم مى نشينم
    ديروز خبرنگارى به خاطر مسأله اى مجبور شد خودش را به قم برساند و از آنجا ۳۰ كيلومتر به طرف جاده اصفهان حركت كند تا در ميان كوير برهوت به ورزشگاه يادگار امام برسد و بتواند مسأله شخصى اش را حل كند. تمرينى كه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و خبرنگار ياد شده با سختى خاصى توانست مجوز حضور در ورزشگاه را بيابد. فيروز كريمى در ميان بازيكنانش ايستاده بود و نكاتى از ضعف هاى بازيكنان استقلال هنگام نواختن ضربات ايستگاهى را گوشزد مى كرد، شيث رضايى به دقت گوش مى كرد و فريدون فضلى و آوويچ هم تأييد مى كردند. سرمربى در مورد ضربات سر مدافعين آبى ها مى گفت و به بازيكنانش يادآورى كرد كه چگونه جاگيرى كنند و توپ ها به چه نقاطى فرستاده شود، به نظر مى رسد اين يكى از تاكتيك هاى صبايى ها در بازى جمعه باشد.
    ورزشگاه يادگار امام بسيار مجهز ساخته شده، وقتى ساعت ۲۲ خبرنگار به ورودى رسيد بيشترين موضوعى كه توجهش را جلب كرد نورافكن هاى پرنور ورزشگاه بود كه زمين را روشن كرده بود و به سبك تمرين اروپايى ها مى توانستيد به تماشا بنشينيد. ۲ طرف VIP را با صندلى هاى زردرنگى آماده مى كردند تا تماشاگران استقلالى را در آنجا قرار دهند و پيامبرى سرپرست صبايى ها هم ريزبينانه به همه نقاط زمين توجه مى كرد. صبايى ها خيلى باانگيزه تمرين مى كردند و گويا تلاش دارند تا ناكامى ۴ هفته را در اين بازى جبران كنند و به اندازه كافى هم دليل وجود دارد. شيث خيلى آماده نشان مى دهد و اين براى خبرنگار عجيب است، او در تمرينات فشرده پا به توپ مى شود. هنوز هم همانند بازى در پرسپوليس پاس عمقى با بيرون پا مى دهد در حاليكه سرش سمت مخالف گردش كرده است.
    فيروز كريمى نمى خواهد بازنده اين بازى باشد و براى همين روح پيروزى خواهى را در كابد بازيكنانش مى دمد، خيلى جدى حرف هايش را مى زند و رگ گردنش ورم مى كند اما در همان كلمات جدبى هم مى توانيد رگه هايى از شوخى و مزاح را تشخيص بدهيد. او برخلاف مصاحبه هاى قبلى كه گفته بود هيچ وقت مقابل استقلال روى نيمكت نمى نشيند حالا كمى مواضعش را تغيير داده، و با سياسى كارى خاصى مى گويد:«من هزار بار گفتم، براى هزارو يكمين بار هم به شما مى گويم كه من در ورزشگاه آزادى روى نيمكت نمى نشينم، و اينجا ميزبان هستيم و مشكلى وجود ندارد.» احتمالاً پيش خودش فكر كرده اين بازى كه رو شود براى بازى بعدى هم فكر بهترى مى كنم و آنجا هم پاسخى خواهم داشت. او مى خواهد استقلال را ببرد و مهم تر آنكه دوست دارد جانشينش را شكست دهد تا حساب كار دست امير قلعه نويى بيايد.
    استقلال و صباباترى، بازى از جنس تفكرات آبى، نبردى ميان سرمربيان فصل قبل يك تيم ،مسابقه اى كه بيرون براى هر تيم مى تواند حكم خروج از بحران باشد. امير قلعه نويى و فيروز كريمى، هر ۲ ادعاهاى فراوانى براى برترى فنى دارند اما اين مسابقه چندان ساده براى هيچكدام نيست چون هر ۲ در بحران عدم نتيجه گيرى گرفتار هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يك گل براى صباباترى كنار گذاشته ام
    پيروز قربانى: چرا بايد براى «فيروز كريمى» دسته گل ببرم؟

داغ تر از بازى استقلال و صباباترى بازى پيروز قربانى و فيروز كريمى است. اگر فرهاد مجيدى از فيروز كينه به دل دارد چون نيمكت نشين شده بود، اگر طالب لو كينه فيروز را به دل دارد چون دور زمين دوانده بودش، اگر ميثم منيعى كينه فيروز كريمى را دارد چون فيكس بود و خوب بازى مى كرد و فيروز آمد و نيمكت نشينش كرد، هيچ كس به اندازه پيروز قربانى با فيروز مشكل ندارد چون فيروز، پيروز را سكونشين كرد. حالا وقت انتقام رسيده.
    • وقت انتقام رسيده؟
    - انتقام؟! نه... شلوغش نكنيد. بگذاريد بازى سير طبيعى خودش را دنبال كند.
    • بحث سير طبيعى بازى به كنار. تو فرصت دارى دوباره با فيروز كريمى روبرو شوى كه فصل قبلى خيلى اذيتت كرد. اين بازى براى تو يك بازى خاص و مهم نيست؟
    - چرا. براى من همه بازى ها مهم است اما اين يكى از همه مهم تر است. نه من، كل تيم براى اين بازى انگيزه دارند. حتى هواداران هم اين بازى را با دغدغه هاى بيشترى نگاه مى كنند. هيچ وقت بازى ما با صباباترى تا اين اندازه مهم نبود.
    • چرا مهم شده؟
    - خودتان مى دانيد.
    • دوست داريم تو بگويى؟
    - ما بايد ببريم. خيلى مهم است كه ما اين بازى را ببريم.
    • براى فيروز كريمى گل مى برى؟
    - گل؟ براى چى؟ چرا بايد برايش گل ببرم؟
    • مربى سابقت بوده!
    - ول كنيد اين حرف ها را! همين تعارفات فوتبال ايران را نابود كرده. فيروز كريمى را دوست ندارم. فصل قبل خيلى به من ضربه زد. فصل قبل مرا فرستاد روى سكو. حالا براى او دسته گل ببرم؟
    • ترجيح مى دهى جاى گل بردن به تيم او گل بزنى؟
    - (مى خندد) آنكه حتمى است. يك گل برايش گذاشته ام كنار. مثل بازى با سپاهان گل مى زنم اما با اين تفاوت كه اين گل پيروزى است.
    • همه مى خواهند گل پيروزى را بزنند. تو، فرهاد، آرش، ميثم. قضيه چيست؟
    - من كارى با بقيه ندارم. ما همه براى برد تيم بازى مى كنيم. واقعاً مهم نيست كه چه كسى گل بزند اما من و بقيه همه دوست داريم خودمان گل آخر را بزنيم. حالا چرايش مهم نيست.
    • فيروز فصل قبل خيلى تو را اذيت كرد. اين حرفى بود كه الان زدى. چرا فيروز با تو اين كار را كرد؟
    - نمى دانم. من فصل قبل يكسرى مشكل داشتم كه خانوادگى و شخصى بود. بعد ديدم برعكس شده. مشكلات تيمى من دارد وارد خانواده ام مى شود. برخورد فيروز مى توانست خيلى اين مشكلات را كم كند... ولش كن! گذشته ها گذشته.
    • نگران نيستيد كه فيروز خيلى خوب تيم شما را مى شناسد؟
    - نه! اصلاً! اتفاقاً چون ما را نمى شناسد بايد بيشتر نگران باشد. مى داند كه برايش چه برنامه هايى داريم. توان ما را هم مى شناسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جان واريو : قلعه نويى را وادار مى كنم از من استفاده كند

فابيو جان واريو، هافبك استقلال تهران در آستانه ديدار اين تيم مقابل صباباترى اظهار داشت: من شناخت زيادى از صباباترى ندارم اما از بازيكنان و مربيان تيم در مورد آنها زياد شنيده ام. مى دانم كه صباباترى در هفته هاى ابتدايى اصلاً خوب نتيجه نگرفته است و در اين ديدار در انديشه جبران هستند. فيروز كريمى مربى فصل گذشته استقلال، روى نيمكت صبا حضور دارد. با اين حال مطمئن هستم صباباترى را شكست مى دهيم و با اين برد قلب هواداران پرشورمان را خوشحال مى كنيم. هافبك استقلال ادامه داد: براى من همين كه عضو استقلال هستم افتخار بزرگى است اما هر بازيكنى دوست دارد در تركيب تيمش بازى كند و من نيز از اين قاعده مستثنى نيستم. اميدوارم مورد اعتماد كادر فنى قرار بگيرم و بتوانم در تركيب تيمم به ميدان بروم اما اگر هم بازى نكنم هيچ اعتراضى به سرمربى تيم نخواهم كرد. در پست من بازيكنان بسيار خوبى در استقلال حضور دارند. با اين حال من از رقابت با آنها نمى ترسم و فقط تمرين مى كنم و مطمئن باشيد در آينده سرمربى تيم را وادار به استفاده از خودم مى نمايم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى :كريمى ، استقلال را مثل كف دستش مى شناسد
    آرش برهانى، مهاجم تيم استقلال تهران در آستانه ديدار تيمش مقابل صباباترى اظهار داشت: شرايط استقلال در حال حاضر بسيار خوب است. در طول اين هفته تمرينات بسيار خوبى را پشت سر گذاشته ايم و آماده ديدار با صباباترى هستيم. مربى بادانشى روى نيمكت صبا مى نشيند. فيروز كريمى فصل قبل در تيم ما بود و استقلال را مثل كف دستش مى شناسد. او خوب بلد است تيمش را با چه تركيبى به ميدان بفرستد. در اين ديدار نبايد فريب نتايج ضعيف آنها را بخوريم. صباباترى مهره هاى فوق العاده اى دارد و اصلاً نبايد آنها را دست كم بگيريم. كار دشوارى در قم پيش رو خواهيم داشت اما با شناختى كه از بچه ها دارم مطمئن هستم مقتدرانه صبا را شكست مى دهيم و وضعيت خود را در جدول بهبود مى بخشيم. اميرخان به خوبى بازى هاى صبا را آناليز و نكات فنى را به بازيكنان گوشزد كرده است. با اين توصيف بايد صبا را شكست دهيم و نگذاريم هواداران از استقلال دل بكنند. آنها در طول فصل گذشته و اوايل اين فصل خيلى اذيت شدند و اين عامل باعث شده است تا بعضى از آنان از تيم نااميد شوند. از آن دسته از هواداران كه از تيمشان نااميد شده اند درخواست مى كنم ما را تنها نگذارند و حمايتمان كنند تا بتوانيم به همان استقلالى تبديل شويم كه همگان انتظار دارند. به آنها قول مى دهم آينده از آن استقلال است و خواهند ديد قدرت واقعى ما چقدر است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نبودن من در ليگ برتر عجيب است!
    نوازى: براى فوتبالى كه دلال ها اداره اش مى كنند متأسفم

محمد نوازى بازيكن سابق استقلال تهران كه در زمان حضور فيروز كريمى بيشتر يك بازيكن نيمكت نشين بود امسال نتوانسته تيم مناسبى را براى خود پيدا كند. نوازى در مورد وضعيت اخيرش گفت: براى رسيدگى به طلب هايم به دفتر باشگاه رفتم و با فتح الله زاده مذاكره كردم اما باشگاه پول نداشت و از من خواستند تا هفته بعد صبر كنم، به من گفتند هفته بعد اسپانسر باشگاه تعيين مى شود و صددرصد از پولى كه به دست بياوريم پول من را هم مى دهند.
    نوازى در پايان گفت:بعد از سالها بازى براى خودم هم عجيب است كه نتوانسته ام تيم مناسبى را پيدا كنم، برايم عجيب است كه از خانه ام از استقلال دور شده ام اما فوتبال همين است و فقط اين حرف را مى زنم كهمتأسفم براى فوتبالى كه دلال ها اداره اش مى كنند، فوتبالى كه در آن بازيكنان خارج از ليست و ذخيره بيشتر از بازيكنان باتجربه و با سابقه پشتوانه دارند و دليل آن هم ارتباط با همان دلال هاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

«جانواريو»ناراحت از آبى ها
    هافبك برزيلى استقلال تهران از اين كه مسئولان اين تيم طبق قرارداد با وى برخورد نكرده اند، ناراحت است. «جانواريو» كه به تازگى از مصدوميت رهايى پيدا كرده و شرايط بازى را به دست آورده است، بابت اين كه مسئولان اين تيم هنوز خانه اى مستقل براى او فراهم نكرده اند ناراحت است و اين در حالى است كه در قرارداد او قيد شده كه باشگاه براى او خانه فراهم كند. اين بازيكن بعد از مشكلاتى كه در هتل هويزه براى او رخ داد به هتل المپيك منتقل شد اما انتظار دارد با توجه به حضور همسر خود در ايران، شرايط بهترى برايش فراهم شود . از سوى ديگر وى همانند ساير بازيكنان اين تيم با مشكل پاس نشدن چك هايش روبرو شده و اميدوار است باشگاه هر چه زودتر به تعهداتش عمل كند. اين بازيكن برزيلى درباره اتفاقات اخير گفت: مى خواهم هرچه زودتر به خانه خودم بروم اما با اين حال از مسئولان تيم بابت اين كه متوجه شدند در هتل هويزه مشكل دارم و اين مشكل را حل كردند ممنون هستم. وى ادامه داد: بايد از آن ها تشكر كنم؛ اما به هر حال من يك بازيكن حرفه اى هستم و انتظار دارم باشگاه به تعهداتش هم عمل كرده و علاوه بر حل مسائل مالى، خانه اى مستقل برايم فراهم كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روزنامه خبر ورزشی بصورت تصویری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فيروز چشم در چشم امير
    جمعه ۲۲ شهريورماه ،۸۷ هفته ششم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه يادگار امام قم، ساعت ۲۰:30 ، داور: خداداد افشاريان
    كمك ها: حسن نوشه ور و مرتضى كريمى

نگاه فنى
    اگر تصور مى كنيد پس از شكست صباباترى، تيمسار ملاحى عذر فيروز كريمى را مى خواهد و او را بازخواست خواهد كرد سخت در اشتباه هستيد، اگر فكر مى كنيد پس از باخت احتمالى استقلال، على فتح ا… زاده بى درنگ امير قلعه نويى را مسبب اين شكست معرفى مى كند باز هم داريد اشتباه مى كنيد. تجربه نشان مى دهد بازى هاى اين چنينى كه حساسيت هاى فراوانى را به دنبال دارد، ملاك درستى براى تصميم گيرى در قبال تيم بازنده نيست. براى همين مى توان به سرعت شايعات پنهانى عليه امير قلعه نويى و فيروز كريمى را از ذهن دور كرد و تنها در حد همان شايعه دانست و به زواياى ديگر اين بازى دقيق شد. عصر فردا دو مربى از نسل نو و نسل قديمى فوتبال ايران كه هر دو در زمره مردان فنى فوتبال ايران محسوب مى شوند رخ به رخ يكديگر خواهند نشست. فيروز كريمى براى برترى مقابل استقلال، استدلال درستى را مطرح كرده است. او كه در استقلال ناكام ماند - شايد يك ناكام به تقصير! - براى اعاده حيثيت دوباره چشم به پيروزى مقابل همتايى دارد كه پس از او نيمكت مربيگرى استقلال را به تسخير خود درآورد. خيلى ها تصور مى كنند فيروز كريمى در استقلال تحقير شده است از اين رو او فرصت ايده الى در اختيار دارد تا بار ديگر شايستگى هايش را به رخ استقلالى ها بكشد. البته اينكه تصور كنيم امير قلعه نويى همين طور بى حركت بنشيند و نظاره گر تلاش هاى حريف باشد بسيار غلط است. استقلال اين روزها به واسطه تمرينات بسيار خوبى كه پشت سر گذاشته در بهترين شرايط روحى - روانى و فيزيكى قرار دارد و بى ترديد به لحاظ آمادگى و داشتن بازيكنان ايده ال در زمره بهترين تيم هاى حال حاضر فوتبال ايران قرار مى گيرد.

تركيب احتمالى (صباباترى)
    دروازه بان: ارشاد يوسفى - مدافعان ميانى: يحيى گل محمدى و حميد سرآبادانى - مدافعان كنارى: اميرحسين فشنگچى و شيث رضايى - هافبك ها: محمد نورى، محمد همرنگ، غلامرضا رضايى و محسن يوسفى - مهاجمان: فريدون فضلى و محسن بياتى نيا
    191133.jpg
    تركيب احتمالى (استقلال)
    دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: پيروز قربانى، پژمان منتظرى و بيژن كوشكى - هافبك دفاعى : حسين كاظمى - هافبك ها: خسرو حيدرى، مجتبى جبارى، هاشم بيك زاده و فرهاد مجيدى - مهاجمان: على عليزاده و سياوش اكبرپور

چهره ويژه

پيروز قربانى (استقلال):

تيره روزى هايش در استقلال مربوط به دوره اى است كه فيروز كريمى سرمربى استقلال بود. پيروز قربانى البته در روزهاى گذشته هيچ گاه به خودش اجازه نداد عليه استادش حرفى بزند اما همه مى دانند كه او براى اثبات توانايى هايش مقابل فيروز كريمى چقدر انگيزه دارد. پيرو ز قربانى قريب به يقين يكى از چهره هاى شاخص اين ديدار خواهد بود. آيا پيروز مى تواند دروازه صباباترى را باز كند

فريدون فضلى (صباباترى):

در آخرين روزهاى بازيگرى اش مدام براى استقلالى ها كرى مى خواند و دروازه اين تيم را تهديد مى كند. فضلى كه آمار جالبى در بازى هاى گذشته نداشته مى خواهد همه ناكامى هايش را يك جا به دست فراموشى بسپارد اما خيلى هم كار ساده اى پيش رو ندارد چرا كه در دهانه دروازه استقلال بايد با ۲ عنصر پرانگيزه استقلال (پيروز قربانى و وحيد طالب لو) بجنگد. آيا فضلى مى تواند از تجربه اش نهايت استفاده را ببرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

محمدسعيد نفريه: لزومى ندارد از قلعه نويى توضيح بخواهيم
    ايران ورزشى- محمدسعيد نفريه، عضو هيأت مديره باشگاه استقلال درباره هيأت مديره به قلعه نويى فرصت ۳ روزه داده واكنشى نشان مى دهد كه با اصل موضوع هم در منافات نيست: «اين خبر صحت ندارد. من تعجب مى كنم چرا چنين اخبارى منتشر مى شود. هيات مديره تا امروز در خصوص كادر فنى صحبتى نداشته است و اصلاً هم قرار نبوده قلعه نويى بيايد و درباره نتايج استقلال توضيحى بدهد. ايشان با قدرت به كارش ادامه مى دهد و ما مطمئن هستيم استقلال را به موفقيت خواهد رساند.
    در نتايج حاصله تنها قلعه نويى را مقصر نمى دانيم و نمى توانيم از او توضيح بخواهيم. ما هم در عدم موفقيت استقلال شريك هستيم.
    يكسرى مشكلات است كه ما بايد حل كنيم. وقتى تيم زمين تمرين ندارد قلعه نويى مقصر نيست. بهانه نمى آوريم اما بايد قبول كرد كه يك مربى براى موفقيت نياز به ابزار دارد. در ضمن الان هم اول فصل است و زمان مناسبى براى مطرح كردن اين مسائل نيست.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس از شايعه تعيين ۳ هفته مهلت
    نظرى جويبارى: قلعه نويى به زمان نياز دارد

استقلال تهران در آستانه ديدار با صباباترى قم آبستن اتفاقات تازه اى شده است. اولين خبر اين بود كه هيات مديره تنها سه هفته به قلعه نويى زمان داده تا تيم را درست كند، در غير اين صورت بايد از استقلال جدا شود.
    و خبرمهم ديگر ادامه داشتن مشكلات مالى و احتمال اعتصاب بازيكنان بود.
    نظرى جويبارى، سرپرست تيم استقلال در آستانه بازى با صباباترى به شايعه تعيين ضرب الاجل براى قلعه نويى اشاره مى كند: «اين بازى حساسيت خاصى ندارد. ما روى سه امتياز تمركز كرده ايم و به مسائل حاشيه اى نيز توجهى نداريم.
    قلعه نويى تازه كارش را شروع كرده و به زمان نياز دارد. در ضمن همه شخصيت قلعه نويى را مى دانند و مطلع هستند كه او با شرط و شروط كار نمى كند! در هيات مديره ما مديرانى با تجربه هستند كه شرايط را درك مى كنند و بعيد است كه در كادر فنى دخالت كنند اين را هم بگويم كه آنها تصميم گيرنده هستند و اگر بخواهند مى توانند همه ما را كنار بگذارند. شك نداشته باشيد تا امروز چنين صحبتى مطرح نشده است.
    قلعه نويى استاد خارج كردن تيم از بحران است. شك نكنيد شرايط استقلال درست مى شود و ما در آسيا هم بازى هاى خوبى به نمايش مى گذاريم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •