نبرد مهم امير و فيروز
هستم داداش ، روى نيمكت هم مى نشينم
ديروز خبرنگارى به خاطر مسأله اى مجبور شد خودش را به قم برساند و از آنجا ۳۰ كيلومتر به طرف جاده اصفهان حركت كند تا در ميان كوير برهوت به ورزشگاه يادگار امام برسد و بتواند مسأله شخصى اش را حل كند. تمرينى كه بدون حضور خبرنگاران برگزار شد و خبرنگار ياد شده با سختى خاصى توانست مجوز حضور در ورزشگاه را بيابد. فيروز كريمى در ميان بازيكنانش ايستاده بود و نكاتى از ضعف هاى بازيكنان استقلال هنگام نواختن ضربات ايستگاهى را گوشزد مى كرد، شيث رضايى به دقت گوش مى كرد و فريدون فضلى و آوويچ هم تأييد مى كردند. سرمربى در مورد ضربات سر مدافعين آبى ها مى گفت و به بازيكنانش يادآورى كرد كه چگونه جاگيرى كنند و توپ ها به چه نقاطى فرستاده شود، به نظر مى رسد اين يكى از تاكتيك هاى صبايى ها در بازى جمعه باشد.
ورزشگاه يادگار امام بسيار مجهز ساخته شده، وقتى ساعت ۲۲ خبرنگار به ورودى رسيد بيشترين موضوعى كه توجهش را جلب كرد نورافكن هاى پرنور ورزشگاه بود كه زمين را روشن كرده بود و به سبك تمرين اروپايى ها مى توانستيد به تماشا بنشينيد. ۲ طرف VIP را با صندلى هاى زردرنگى آماده مى كردند تا تماشاگران استقلالى را در آنجا قرار دهند و پيامبرى سرپرست صبايى ها هم ريزبينانه به همه نقاط زمين توجه مى كرد. صبايى ها خيلى باانگيزه تمرين مى كردند و گويا تلاش دارند تا ناكامى ۴ هفته را در اين بازى جبران كنند و به اندازه كافى هم دليل وجود دارد. شيث خيلى آماده نشان مى دهد و اين براى خبرنگار عجيب است، او در تمرينات فشرده پا به توپ مى شود. هنوز هم همانند بازى در پرسپوليس پاس عمقى با بيرون پا مى دهد در حاليكه سرش سمت مخالف گردش كرده است.
فيروز كريمى نمى خواهد بازنده اين بازى باشد و براى همين روح پيروزى خواهى را در كابد بازيكنانش مى دمد، خيلى جدى حرف هايش را مى زند و رگ گردنش ورم مى كند اما در همان كلمات جدبى هم مى توانيد رگه هايى از شوخى و مزاح را تشخيص بدهيد. او برخلاف مصاحبه هاى قبلى كه گفته بود هيچ وقت مقابل استقلال روى نيمكت نمى نشيند حالا كمى مواضعش را تغيير داده، و با سياسى كارى خاصى مى گويد:«من هزار بار گفتم، براى هزارو يكمين بار هم به شما مى گويم كه من در ورزشگاه آزادى روى نيمكت نمى نشينم، و اينجا ميزبان هستيم و مشكلى وجود ندارد.» احتمالاً پيش خودش فكر كرده اين بازى كه رو شود براى بازى بعدى هم فكر بهترى مى كنم و آنجا هم پاسخى خواهم داشت. او مى خواهد استقلال را ببرد و مهم تر آنكه دوست دارد جانشينش را شكست دهد تا حساب كار دست امير قلعه نويى بيايد.
استقلال و صباباترى، بازى از جنس تفكرات آبى، نبردى ميان سرمربيان فصل قبل يك تيم ،مسابقه اى كه بيرون براى هر تيم مى تواند حكم خروج از بحران باشد. امير قلعه نويى و فيروز كريمى، هر ۲ ادعاهاى فراوانى براى برترى فنى دارند اما اين مسابقه چندان ساده براى هيچكدام نيست چون هر ۲ در بحران عدم نتيجه گيرى گرفتار هستند.