تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 488 از 949 اولاول ... 388438478484485486487488489490491492498538588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,871 به 4,880 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یه چیز جالب الان محدود گرفتم،دیدم که حجم ارسال یا همون آپلود هم جمع میزنه با دریافت و کم میکنه از حجم کلی،تا حالا هر شرکتی بودم فقط میزان دریافت رو کم میکرد..!!!
    اگه وبگردیت بالا باشه پشیمون میشی از گرفتن محدود
    یکی دیگه هم رفت از نامحدود به محدود خیلی زود حجمش تموم شد
    اگه فقط وبگردی باشه بدون دانلود ۲۵۶ نامحدود کافیه یکی امتحان کرده بود بهم گفت
    تو نامحدود هم آپلود رو حساب میکرد مگه نگاه نکرده بودی ؟
    حالا اگه بالاتر از ۶ مثلا ۹ یا ۱۶ میداد محدودش خوب بود
    و مشکل دیگه که داره شبانه دارش کمه

2. 3 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

اگه وبگردیت بالا باشه پشیمون میشی از گرفتن محدود
    یکی دیگه هم رفت از نامحدود به محدود خیلی زود حجمش تموم شد
    اگه فقط وبگردی باشه بدون دانلود ۲۵۶ نامحدود کافیه یکی امتحان کرده بود بهم گفت
    تو نامحدود هم آپلود رو حساب میکرد مگه نگاه نکرده بودی ؟
    حالا اگه بالاتر از ۶ مثلا ۹ یا ۱۶ میداد محدودش خوب بود
    و مشکل دیگه که داره شبانه دارش کمه
    نه این محدود اگه شبانش برام خوب نباشه میرم مخابرات دیگه،ولی به نظرم این کار مصداق بارز دزدی یواشکی هست!!

4. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

یه چیز جالب الان محدود گرفتم،دیدم که حجم ارسال یا همون آپلود هم جمع میزنه با دریافت و کم میکنه از حجم کلی،تا حالا هر شرکتی بودم فقط میزان دریافت رو کم میکرد..!!!
    من نمیدونم شما کدوم شرکت رو داری میگی ولی من هرجا دیدم و بودم دریافتی و ارسالی میشه حجم شما
    الان شما میگی من سرویس 2 گیگ حجم بگیرم بعد فقط بذارم روی آپلود و ماهانه فلان قدر آپلود کنم این رو سیستم نیاد حساب کنه ؟
    قربون شکلت کجا چنین سرویسی میدن برای آپلودرها بریم اون رو توصیه کنیم
    یک سرویس 2 3 گیگ ماهانه سرعت 2 مگ بگیرند بعد بشینند پدر سرویس دهنده رو با آپلود در بیارند و بذارن فقط روی آپلود

6. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من نمیدونم شما کدوم شرکت رو داری میگی ولی من هرجا دیدم و بودم دریافتی و ارسالی میشه حجم شما
    الان شما میگی من سرویس 2 گیگ حجم بگیرم بعد فقط بذارم روی آپلود و ماهانه فلان قدر آپلود کنم این رو سیستم نیاد حساب کنه ؟
    یک سرویس 2 3 گیگ ماهانه سرعت 2 مگ بگیرند بعد بشینند پدر سرویس دهنده رو با آپلود در بیارند و بذارن فقط روی آپلود
    طبق خود قانون که تصویب شده ، شرکتها فقط باید حجم دانلود رو حساب کنن ! (نمیدونم چند وقت پیش کجا خوندمش)
    و از طرفی سرعت آپلود رو معمولا حداکثر روی 512 میبندن ، خب با این سرعت مگه چقد میشه آپلود کرد .
    الان بیشتر آپلودرها از ریموت سرور استفاده میکنن ، چون آپلود از رو سیستم اصلا فایده نداره !
    من آسیاتک هستم ، با اینکه خیلی اوضاش خرابه ولی فقط دانلودو حساب میکنه ! (یا حداقل واسه من اینطور بوده !)

8. 2 کاربر از mmz63s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

صبانت پارس آفلاین،آسیاتر
    شما اشتباه میکنی دوست عزیز هیچ کدوم حجم آپلود رو حساب نمیکردن یا شایدم فقط واسه من اینطوری بوده..!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مطمئنا سرویستون مشکل داره. اگر مشترک شهر مشهد هستید خوشحال میشم با دفتر پشتیبانی تماس بگیرید تا مشکلتون بررسی و رفع بشه و اگر هم شهر دیگه هستید، لطفا به نمایندگیتون اطلاع بدید تا براتون رفع مشکل کنند.
    ساری هستم . فردا صبح باهاشون تماس میگیرم
    یک ماه بیشتر نیست اومدم فن آوا ، اول 512 گرفتم که قیمت رو بردن بالا چند روز پیش گفتم بذارن رو 256 ، روز اول سرعت تا 50 هم میرفت ولی الان دو سه روزه که میانگین سرعت دانلود 10-15 شده ، گاهی اوقات لحظه ای به 20 هم میرسه

256 نامحدود سرعت دانلود معمولا باید چند باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای قلی زاده برای اینترانت ضریب اشتراک چگونه است ؟
    لطفا شما که ارتباط با مرکزتون دارید بگین ضریب اشتراک نا محدود و اینترانت رو هم قرار بدن
    و یه پیشنهاد بهشون که برای نامحدود تا اون حداقل ترافیک سرعت بالاتر باشه بعد از اون بیاد رو سرعت اسمی
    اگه تجهیزات شما قدیمی نیست چرا سرعت بالاتر از ۶ نمیتونید بدین ؟
    برای نامحدود روی gdmt میذارین؟
    ضریب اشتراک نداره، بله حتما، در کامنت بعدی جواب برخی سوالات دوستان رو میدم.
    تجهیزات قدیمی نیست، نوع کارت های استفاده شده در برخی مراکز بیشتر از 6 مگ جواب نمیده که اونم داره عوض میشه. بله ولی فرق چندانی نداره.

12. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا یه میزانی رو تا جایی که من اطلاع دارم کم می کنه و مشکلی نداره ولی یه مصوبه در این خصوص از طرف سازمان تنظیم ابلاغ شده که بر اساس اون باید کم بشه. ممنون میشم با همکاران نمایندگیتون تماس بگیرید.

14. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

صبانت پارس آفلاین،آسیاتر
    شما اشتباه میکنی دوست عزیز هیچ کدوم حجم آپلود رو حساب نمیکردن یا شایدم فقط واسه من اینطوری بوده..!!!
    پارس آنلاین هستم حجم آپلود حساب میشه

16. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند خبر جدید برای کاربران محترم شهر مشهد

1. انشاا... تا پایان آبان ماه تغییرات خیلی خوب در سرویس دهی شهر مشهد اتفاق خواهد افتاد.
    2. طبق آخرین تصمیمات گرفته شده می بایست کاربران سرویس نامحدود در شهر مشهد با سرعت های زیر از سرویس نامحدودشان استفاده کنند. لطفاً در صورتی که پایین تر از این حد می باشد حتما PrtSc از صفحه دانلود به همراه ساعت استفاده را برای این نمایندگی ایمیل فرمایید:
    سرویس های BU: با ضریب اشتراک 1 به 1: به عبارتی 128 با 16، 256 با 32، 512 با 64، 1024 با 128 و 2048 با 256 باید دانلود داشته باشند.
    سرویس های SU: با ضریب اشتراک 1 به 0.75: به عبارتی 128 با 20، 256 با 40 باید دانلود داشته باشند.
    سرویس های GU: با ضریب اشتراک 1 به 0.5: به عبارتی 512 با 128، 1024 با 256، 2048 با 512، 4096 با 1024 باید دانلود داشته باشند.

لازم به ذکر است تمامی موارد بالا در صورتی که خط SNR خط نرمال باشد قابل استفاده می باشد.

منتظر نظرات دوستان مشهدی هستیم.

18. 3 کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •