والا اسم دقیق فروشگاهش یادم نیست.
اما یه چندتایی مونده بود به پاسازی که فتحی توشه، ویترینش هم همه کنسول بود.
این یارو پسره هم که هر وقت میرفتی تو فتحی بود هم اونجا بود. حالا نمیدونم از اونجا اومده بیرون اومده پیش این یا فقط اومده بود یه سری بزنه...
والا اسم دقیق فروشگاهش یادم نیست.
اما یه چندتایی مونده بود به پاسازی که فتحی توشه، ویترینش هم همه کنسول بود.
این یارو پسره هم که هر وقت میرفتی تو فتحی بود هم اونجا بود. حالا نمیدونم از اونجا اومده بیرون اومده پیش این یا فقط اومده بود یه سری بزنه...
سلام
من وقتی میخوام به psn وصل بشم میگه: a system software update is required.
do you want to update now?
میزنم yes
بعد مینویسه:
the latest version of the system software is already installed
there is no need to update
حالا باید چی کار کنم؟
من هم یک بار این مشکل رو داشتم ولی روی PSP ، چند ساعت بعد تست کردم درست شد .
به نظر من بستگی به بازی داره
مشخصات نت من از این بدتره
من الان تکن اصلا نمیتونم بازی کنم
Pes رو میشه یه کاری کرد خیلی اذیت نمیکنه ( با امریکا خیلی بده ولی با اروپا خیلی خوبه )
Burnout خیلی روونه
چیزی که باید خیلی روش تمرکز شه Ping هس ( سرعت دانلود هم که باید خوب باشه دیگه حتما)
سلام ممنون از جوابتون. ببخشید افیشال یعنی چی؟ یعنی به زودی کپی خور PS3 تو بازار میاد
حتما" تو خريدت دقت كن.......
چند تا راه هم هست كه ميشه فهميد كنسول آكبنده:
1.كنسول رو زير نور مستقيم بگير يه سري خط و خش هاي ريز هستند كه نبايد تو آك باشه.....
2.دستگاه نو يه بوي خاصي داره....
3.به دكمه هاي اجكت و پاور دقت كن چون لمسي هستن تو استوك ها مشخص ميشه كه استفاده شدن
4.به هواكش پشت كنسول هم دقت كن كه تميز باشه
موفق باشي....![]()
سلام. یه جورایی یعنی اون فلش ها که مخصوص ps3 ساخته شدن از طرف اون شرکتسلام ممنون از جوابتون. ببخشید افیشال یعنی چی؟ یعنی به زودی کپی خور PS3 تو بازار میاد
یعنی اینکه ملت خودشون درست نکردند ، شرکت تولید کننده کسی که هَکش کرده مال خودش . اون خیلی از اینهایی که الان هست خفن تره ، چون اینهایی که الان هست فقط رو سیستم 3.41 کار میکنه و بازی PS2 اجرا نمیکنه .
اون روی همه کار میکنه و بازی های نسل قبل رو هم اجرا میکنه .
البته قصد خرید قطعی ندارم. اما پس اسلیم هیچ چیزی بیشتر نداره دیگه.
بعد این فت ها هم خرابی توشون نداره دیگه. درسته؟نریم واسه رفیقمون بخریم فردا هِدِش خراب شه ما رو نفرین کنه
دوست عزیز منم شنبه میخوام یه 512 سفارش بدم.
مثله اینکه اوضاعش بده؟
البته من که در هر حالش رو از همین جا میگیرم!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)