تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بیشتر چه چیزی بزاریم بهتره ؟

راي دهنده
562. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ماشین

319 56.76%
  • لباس

24 4.27%
  • پچ

128 22.78%
  • اسلحه

80 14.23%
  • قایق و کشتی

11 1.96%
صفحه 487 از 805 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 8047

نام تاپيک: [آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا حالا لينك دانلودشو نميزاري؟
    هنوز تموم نشده . محسن جان پيشنهادت عاليه بازم پيشنهاد داشتي بهم پيشنهاد بده . اما اين كه چراغ رو عوض كنه نميشه چون متريال بدنه با چراغ فرق داره . بدنه car00 [prim,env,spec] هست اما چراغ فقط car00 پس نميشه .
    اما يكي پنت جاب تاكسي ساختم يعني وقتي ميرين اسپرت كنين پنت جاب تاكسي داره كه روي بدنه مياد .

اما كمي مشكل داره سعي ميكنم رفعش كنم . الان همچي درست شده فقط كلا خط كنار در مونده و ديفرانسيل و سپر هاي اسپرت كه رويشان پنت جاب نميگيره . رنگ هم نميگيره .
    فرد سود جوي اينجا كه بن شده!!
    چرا ديگه كار هاتو نميذاري ؟؟؟ پس افراد غير سود جو چيكار كنن؟؟ بي خيال كار هاي خوب تو بشيم؟
    بخاطر كار هاي ....... جنرال فور ببين چه بلا هايي داره سرمون مياد!!
    يكي اين سايت هاي خارجي رو ببينين . ببينين چه كار هايي رو گذاشتن . خيلي توپه چون اونجا اينقدر سودجو نيست فكر ميكنيد ميرمحمد و محمد و ... چرا ديگه چيزي براي دانلود نميزارن . همچين سودجو هايي ( مثل جنرال ) آدمو از گذاشتن كار پشيمون ميكنن . اما خيالتون راحت من اينو وقتي تموم شد هركدوم از بچه هاي تاپيك خواست براش ميزارم . هركي خواست بعد از تموم شدن پيغام خصوصي بده تا بزارم . البته معلوم نيست شايدم همينطوري گذاشتم .

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

اين برنامه sa gxt editor:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فرد سود جوي اينجا كه بن شده!!
    چرا ديگه كار هاتو نميذاري ؟؟؟ پس افراد غير سود جو چيكار كنن؟؟ بي خيال كار هاي خوب تو بشيم؟
    بخاطر كار هاي ....... جنرال فور ببين چه بلا هايي داره سرمون مياد!!

اين ماشين ها همشون توي gtainside پيدا ميشن.
    وانت مزدا ساخته شد ولي يك كابين نه دو كابين.
    سرچ كني پيدا ميشه.
    سلام
    این gtainside دیگه چیه ,من مزدا تک کابین رو دارم حالا دنبال دو کابین ,ای کاش خودم بلد بودم ماشینهای تری دی مکس رو بیارم تو بازی والا می ترکوندم
    با تشکر

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

اگه کسی میدونه چجوری میشه ماشین های nfs 7 رو تو gta اورد به من بگه لطفا. چون چند تا چیز توپ پیدا کردم . راستی محمد رضا بازم ترکوندی خیلی خوب شده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    این gtainside دیگه چیه ,من مزدا تک کابین رو دارم حالا دنبال دو کابین ,ای کاش خودم بلد بودم ماشینهای تری دی مکس رو بیارم تو بازی والا می ترکوندم
    با تشکر
    منظورم سايت:
    کد:
    بود. بري توي قسمت car اسم همه كمپاني هاي ماشين رو داره. هركدوم انتخاب كني تموم ماشين هاي شركتش ميان.
    هنوز تموم نشده . محسن جان پيشنهادت عاليه بازم پيشنهاد داشتي بهم پيشنهاد بده . اما اين كه چراغ رو عوض كنه نميشه چون متريال بدنه با چراغ فرق داره . بدنه car00 [prim,env,spec] هست اما چراغ فقط car00 پس نميشه .
    اما يكي پنت جاب تاكسي ساختم يعني وقتي ميرين اسپرت كنين پنت جاب تاكسي داره كه روي بدنه مياد .

اما كمي مشكل داره سعي ميكنم رفعش كنم . الان همچي درست شده فقط كلا خط كنار در مونده و ديفرانسيل و سپر هاي اسپرت كه رويشان پنت جاب نميگيره . رنگ هم نميگيره .

يكي اين سايت هاي خارجي رو ببينين . ببينين چه كار هايي رو گذاشتن . خيلي توپه چون اونجا اينقدر سودجو نيست فكر ميكنيد ميرمحمد و محمد و ... چرا ديگه چيزي براي دانلود نميزارن . همچين سودجو هايي ( مثل جنرال ) آدمو از گذاشتن كار پشيمون ميكنن . اما خيالتون راحت من اينو وقتي تموم شد هركدوم از بچه هاي تاپيك خواست براش ميزارم . هركي خواست بعد از تموم شدن پيغام خصوصي بده تا بزارم . البته معلوم نيست شايدم همينطوري گذاشتم .
    بابا ايول ، عجب ماشيني شده. خيلي توپه.
    Last edited by behzad1374; 19-07-2008 at 19:09.

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    مرسی بهزاد جون ,راستی کسی می دونه چه جوری میشه منو یا صحبت کردن مردم توی شهر رو فارسی کرد؟
    نیازی به زدن تاپیک هستش یا نه؟؟؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض کمک.............. مهم

من احتیاج به کمک دارم و سوالم اینه . . اگر فرض کنید من یک شی با zmodler درست کردم و میخواهم کاری کنم که مثل ماشین ها ی توی بازی با car col رنگش عوض سود و هیچ material هم از قبل برای این شی نداشته ام چگونه باید برای این شی material درست کنم که با car cols قابل تغییر رنگ باشد .

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

اين برنامه sa gxt editor:
    کد:
    دستت دردنكنه اينم لينك مستقيمش :
    کد:

داره خودمونی میشه makhmal khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقای hshak2006 شما می دونید مجید کجا کاراشو میزاره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

اقای hshak2006 شما می دونید مجید کجا کاراشو میزاره؟
    اگر هم میدونستم نمیگفتم . ناراحت نشی ها ولی سو استفاده زیاد شده و اگر هم مجید کار هاشو برام بزاره من به خودم اجازه نمیدم که برای کسی بزارم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

من احتیاج به کمک دارم و سوالم اینه . . اگر فرض کنید من یک شی با zmodler درست کردم و میخواهم کاری کنم که مثل ماشین ها ی توی بازی با car col رنگش عوض سود و هیچ material هم از قبل برای این شی نداشته ام چگونه باید برای این شی material درست کنم که با car cols قابل تغییر رنگ باشد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •