سلام دوستان
چجوری هدفگیریمو دقیق کنم ایا از موسهای پیشرفته باید استفاده کرد یا نه اخه من یه مدل فراسو ساده دارم
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان
چجوری هدفگیریمو دقیق کنم ایا از موسهای پیشرفته باید استفاده کرد یا نه اخه من یه مدل فراسو ساده دارم
برای هدفگیری باید تمرین زیادی انجام بدی و خب اگه با یه موس عادت کنی خیلی بهتر هست. مثل همون چوب بیلیارد می مونه واسه بازیکن حرفه ای.
برای شروع من موس حرفه ای توصیه نمیکنم.
دوست من شکل پلیرها و مخصوصا view اول شخص خیلی فرق کرده و با کیفیت تر شده..البته محیط بازی و map ها هیچ تفاوتی نکرده.
در ضمن سرور master game برایه من client error میده..دلیلش چیه؟
چون هم استانایی هستی چند تا راه خوب یادت میدم :
اولین استفاده از موس خاایی با دی پی ای بالا تر از 2000 مثل ایکس هفت که حدودا قیمتش 18 تومانه و برای شروع خیلی عالیه
دوم اینکه با بات های کاننر بازی کنی و دیفیکالتشون رو رو اکسپرت بزاری
نقس کراس هایر موست رو کوچیک و بر روی رنگ سبز بزاری چون خطای دید سبز نسبت به بقیه رنگ ها کمتره
موفق باشی...
خیلی سپاس گزارم از سعید جون و هم استانی عزیزمون سایبر سپاسگزارم
فقط فایل دمو کافیه. در مورد اون جنازه ها هم نمیدونم باید چی کار کنیاگه دمو رو جلو عقب نکنی احتمالا این مشکل حل میشه. یعنی یه بار با fraps از کل بازی فیلم بگیر و بعد قسمت هایی که میخوای رو جدا کن. دموتم یه جا آپلود کن ببینم چه جوریای
موفق باشی![]()
برای این که شوتینگت بره بالا، سعی کن مپ های aim رو بیشتر بازی کنی.
دموی بازی تیم های معروف رو زیاد نگا کن تا دستت بیاد چه جوری شلیک کنی.
انواع شلیک کردن رو یاد بگیر مثل: spray، burt، 1shot burst و ...
با glock usp deagle famas defender m4 ak تمرین کن.
با بات که بازی می کنی، تک به 6 یا بیشتر بازی کن.
و...
موفق باشی![]()
سلام مهدی جان. والا امروز تست کردم بدون عقب جلو بردن اون جسد ها نمیان. ولی خب این دمو HLTV گرفته شده و می خواستم بعضی از صحنه ها رو از زوایای مختلف داشته باشم و خب باید عقب جلو میکردم.
ولی حیف که اون کدهای rate و updaterate رو بلد نبودم. به هر حال بیخیالش شدم.
خفن ترین صحنه این بازی لحظه ای بود که یکی از یار های ما (لیدر) بمب گذاشت و از بالای A به سمت اون باریکه میرفت تا خط بگیره و تک به تک بودن با یه Ct بعدش صدای پای اونو از توی Base خودشون شنید و از زیر پاش باگ زد و مخ طرف رفت. گیم نت ترکید اون لحظه
در مورد آپلود دمو چون من دایال آپ دارم نمیتونم آپلود کنم چون 54 مگابایت هستش. ولی تکه کوتاهی از بازی خودمو آپلود کردم که اگه دوست داشتی ببین. البته اسلحه تخصصی من کلاش هست.
فرمت ویدئو DivX
ضمنا تایم بازی هم تو دمو 0 نشون میداد که ایراد از نحوه رکورد من بوده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی هم که طرف رو میکشم 3500 تا پول ازم کم میکنه. عجب قاطی زده![]()
Last edited by saeidviolonist; 19-03-2009 at 05:08.
سلام اقا مهدی خیلی از سپاس گزارم میشه چندتا از این ویدئو های معروف یا سایتشو بزاری ممنون میشم
تو سایتعضو شو. این سایت تمام دموها رو میذاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)