تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 954 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه usgroup1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آخه من نمی فهمم xp بگیری تو gg که چی بشه!! لولت بره بالا که مثلا چی! یه عده ک. ... صبح تا شب میرن مپ afk هیچ کدوم هم دو زار بازی بلد نیستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام چند تا سوال 1.اگه باسه لونا مون رایدر هر ارب افکت داری رو ببندیم روش تاثیر بد داره؟ این تاثیر بدش همینه که
    دیگه لول دوش کار نمیکنه؟2.یه ایتم بندی خوب باسه لونا بگید لطفا واینکه چه جوری اسکلتون کینگو میشه با لونا کشت؟همون necronomicon
    کافیه؟
    آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام چند تا سوال 1.اگه باسه لونا مون رایدر هر ارب افکت داری رو ببندیم روش تاثیر بد داره؟ این تاثیر بدش همینه که
    دیگه لول دوش کار نمیکنه؟2.یه ایتم بندی خوب باسه لونا بگید لطفا واینکه چه جوری اسکلتون کینگو میشه با لونا کشت؟همون necronomicon
    کافیه؟
    دوست منیه سری اربا واسه لونا کار نمیکنه ارب ببندی اتک نمیده
    واسش
    دوتا ریتبند
    پاور تریز
    لایف استیل
    کرتیکال
    همرو با هم میکشه اسکلت پیشش باقالیه
    اون اگه بخواد بلت کنه مانا واسه 6 نداره میترکه
    تو کرتیکال لایف استیل که بری تو تاک به اتک هر هرویی رو میزنی
    جز ژئو و استلتن اساسین و چوز نایت

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من مگه عقلمو از دست دادم که بیام با آماتورها بازی کنم !!! عزیزم اگه یه کم اطلاعات داشته باشی می فهمی که من کاپیتان کلن ایران هستم تیم ما قهرمان اروپا یعنی انگلیسو تو cod4 نمی خوام وقتمو با شماها تلف کنم از اینکه اومدم اینجا معذرت می خوام بای
    ما که نوبیم واطلاعات نداریم ولی جناب خفن و غول اخر اگه دلت خواست بازی یاد بگیری بیا استار ایکس تا اونجا کال اف یاد بگیری جناب کاپیتان تیم ایران!!!!
    بیا یه دو دست بازی کن بعد کری بخون
    من اگه به کری خوندن باشه منم hitking هستم کنتر نداره که!!!

داره خودمونی میشه phenom200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.
    دوستان من وقتی تو قسمت Game Setting رو نقشه دابل کلیک می کنم که بازی اجرا بشه صفحه میره ولی دوباره همون قسمت Game Setting میاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

کافیه؟
    اگه براش sang & yasha ببندی دیگه atack نمیده. اما با برخی Orb effect ها مثل helm مشکلی نداره.
    item build مناسب براش :
    3 تا wraith band
    powertrade(agility)
    helm
    butterfly
    ضمنا بهترین build برای زدن skeleton king به نظر من manta هست (illusion). چون هم mana burnش میکنه و هم چون atack اسکلت به یک target میخوره iteme خوبی برا اذیت کردنشه
    آخه من نمی فهمم xp بگیری تو gg که چی بشه!! لولت بره بالا که مثلا چی! یه عده ک. ... صبح تا شب میرن مپ afk هیچ کدوم هم دو زار بازی بلد نیستن.
    یه سری room های garena مثل EUROPE DOTA HIGH LEVEL ROOM 1 فقط بالای یه لولهای رو قبول میکنه. HLR1 بالایlevel 28 هست که من اونجا بازی میکنم.ضمنا فک میکنم جزو تنها level بالاهای ایرانیه قدیمی باشم که bug برای Level up نزدم. تو این روم Playar هایی مثل MYM|h4nn1- (بازیکن تیم 1 دنیا) یا بسیاری از sk ها یا rush3d ها میان و سطح بازی خیلی بالاست.
    ما که نوبیم واطلاعات نداریم ولی جناب خفن و غول اخر اگه دلت خواست بازی یاد بگیری بیا استار ایکس تا اونجا کال اف یاد بگیری جناب کاپیتان تیم ایران!!!!
    بیا یه دو دست بازی کن بعد کری بخون
    من اگه به کری خوندن باشه منم hitking هستم کنتر نداره که!!!
    بابا مگه منو نشناختی ؟ معرفی میکنم MYM|Fear هستم!!
    سلام.
    دوستان من وقتی تو قسمت Game Setting رو نقشه دابل کلیک می کنم که بازی اجرا بشه صفحه میره ولی دوباره همون قسمت Game Setting میاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    فک میکنم war3 ت مشکل داشته باشه. patche وارت 1.21 هست یا 1.22 ?

فعلا
    Last edited by The 69 eyes; 06-12-2008 at 21:42.

داره خودمونی میشه phenom200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1.22 رو نصب کردم درست شد.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

بابا دمت گرم خفن لول اپ
    ما که نوبیم
    حاجی شما پارسال همین موقع ها میخواستی بیای گیم نت یه دست بزنیم ما هنوز از پارسال تو کفیم
    حاجی کی ان میشی یه قرار بزار ان شم یه دست بازی کنیم من الان یه 6 ماهی هست درست حسابی بازی نکردم
    habitex ..k1 ,...
    اینا هنوز ان میشن
    روم ایران که مسخره شده همه لولا بالای 20 هست میرم تو بازی کیک میشم میگم چرا؟هاست میگه تو رو نمیشناسیم
    بعد باید بگردیم یه دونه از اون نوبایی که فرگ مپ بودن الان شدن لول 30 رو پیدا کنیم بیان وساتت کنن ما رو تو بازی راه بدن
    خنده دار شده خدایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

بابا دمت گرم خفن لول اپ
    ما که نوبیم
    حاجی شما پارسال همین موقع ها میخواستی بیای گیم نت یه دست بزنیم ما هنوز از پارسال تو کفیم
    حاجی کی ان میشی یه قرار بزار ان شم یه دست بازی کنیم من الان یه 6 ماهی هست درست حسابی بازی نکردم
    habitex ..k1 ,...
    اینا هنوز ان میشن
    روم ایران که مسخره شده همه لولا بالای 20 هست میرم تو بازی کیک میشم میگم چرا؟هاست میگه تو رو نمیشناسیم
    بعد باید بگردیم یه دونه از اون نوبایی که فرگ مپ بودن الان شدن لول 30 رو پیدا کنیم بیان وساتت کنن ما رو تو بازی راه بدن
    خنده دار شده خدایی
    جات خالی همین الان داشتم تو روم EUROPE HIGH LEVEL ROOM 1 بازی میکردم. توی بازیمون rush3d.NS بود با کلی گولاخ دیگه. NS تک وسط اومده بود با necrolyte . منم تک وسط pristest of the moon بودم. اونقد جلوش کریپ dinies کردم که خودش خسته شد xD بردیم بازیو :P
    ایران کلا هرچی اسکل مسکله دیخته توش. اونجا بازی نکن بازیت ضعیف میشه. هر دفعه میام یکم میخندمو میرن! غیر ممکنه تو بازیاشون beyond نشی. اگه میتونی یه id که level +28 باشه بخر بیا HLR1 .

گیم نت که پایه نیستم ولی تو garena آی دیم ara-Z هست. add کن معمولا onnline هستم ...

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

12

با سلام به همه دوستان قدیمیه خودم :rose:
    میبینم که هر روز داره تاپیکم به سمت ترکیدن بیشتر پیش میره! احمد جان شما میتونی بری تو تاپیک cod4 شاخ بازی در بیاری.cao-cao جان لطفا با اینجور آدما بحث نکن چون به جایی نمیرسه.
    برای دوستان جدیدم معرفی میکنم بنده efc-,-ara-z هستم .
    اگه کسی حرفی جز کل کل داره بزنه در خدمتم هر سوالی را پاسخ بدم ...
    سام سلام..خیلی وقت بود که دیگه از شما اینجا خبری نبود!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •