تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 3347 اولاول ... 3874374774834844854864874884894904914975375879871487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نه عزیز اون استاد شما اشتباه کرده و فقط هزینه را اندازی 15میلیون است . سوواپ و تجهیز 10تا 18 میلیون تومان. هزینه rru را بالا گفتم و ماژول وراک هوواوی قیمتی در حدود 120تا 180 میلیون دارند به علاوه هزینه انتن ماکرویو . zte از 200 میلیون شروع میشه تا 450 میلیون تومان
    یعنی کلا یک سایت نسل دو که از قدیم در جایی بوده بخوان نسل 3 رو هم روش راه اندازی کنن کلا حدودا چقدر خرج داره؟ (چون نمیدونم هر سایت چه تجهیزاتی میخواد تا راه اندازی شه نمی تونم جمع کنم خودم حساب کنم) ممنون از اطلاعات تون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز حالا که دارید از ایران تشریف می برید ممکنه بفرمایید چه مناطقی در تهران نسل چهارم راه اندازی شده؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    حدودا 28 سایت . از بازار گرفته تا انقلاب و تجریش و تا سعادت
    اباد . 30 سایت هم در حال انتظار هستش اگه تجهیزات بدهند. اگه نتونستم جواب دوستان را بدهم فردا صبح در خدمت هستم. ممنون از همه دوستان

3. 8 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم میشه بگید در مشهد چند سایت 4g راه افتاده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اینم میشه بگید در مشهد چند سایت 4g راه افتاده؟
    6 سایت تجهیز و 5 در صف انتظار

6. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام خدمت مردم تبریز. ما برگشتیم . یادتون هست . دلم براتون تنگ شده بود . متاسفانه در این چند وقت که ما نبودیم کارها خوب خوابیده ولی تا ما رو دارید غصه نخوریید. دیروز لینک سایت اذربایجان برقرار شد ان هم در ان شرایط اب و هوایی. امروز بچه ها سراغ سایت فلکه بزرگ ولی عصر رفتند تا کار سایت را یکسره کنند. سایت صاحب الامر الان وارد فاز بهره برداری شد به جز اول شمس تبریزی. فردا بچه ها به شهرستان ها میروند تا ببینیم مرند و جلفا را میتونیم لینک کنیم . همچنان منتظر بمانید . خبرهای خوشی در راه است . با دست پر برگشتیم.
    سلام..از شهرستان آذرشهر در استان آذربایجان شرقی خبری دارید که کی قراره فعال کنند؟ من 1 هفتس اومدم مسافرت اینجا دیدم خبری نیست ..متاسفانه از لحاظ اینترنت adsl اینجا ضعیفه و معمولا پورت خالی ندارن..هرکی رو دیدم از اقوام دیدم چشم امیدشون به 3G هستش سایت های ایرانسل رو که دیدم مخصوصا میدان نماز مثل اینکه تجهیزات نیازی به تعویض ندارن جدید به نظر میان..فقط ماژول نیاز دارن. اولویت این شهرستان به چه شکله اطلاع دارید ؟
    ممنون

8. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xomrrod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    قائم شهر

پيش فرض

کسی خبر داره که قائمشهر کی راه می افته؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

یعنی کلا یک سایت نسل دو که از قدیم در جایی بوده بخوان نسل 3 رو هم روش راه اندازی کنن کلا حدودا چقدر خرج داره؟ (چون نمیدونم هر سایت چه تجهیزاتی میخواد تا راه اندازی شه نمی تونم جمع کنم خودم حساب کنم) ممنون از اطلاعات تون.
    ازمارک هوواوی تقریبا 200 تا 220 میلیون . از ZTE
    250تا 280 اگه 3G باشه اگه 4G باشه برای هوواوی 250 و اگه ZTE 280 تا 300 به قیمت عمده فروشی حدودا 12 الی 18 در صد باید کم کرد . همرا اول از هواوی 1000 تا خریده که 26 در صد تخفیف برای اپراتور ها داره.

11. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام..از شهرستان آذرشهر در استان آذربایجان شرقی خبری دارید که کی قراره فعال کنند؟ من 1 هفتس اومدم مسافرت اینجا دیدم خبری نیست ..متاسفانه از لحاظ اینترنت adsl اینجا ضعیفه و معمولا پورت خالی ندارن..هرکی رو دیدم از اقوام دیدم چشم امیدشون به 3G هستش سایت های ایرانسل رو که دیدم مخصوصا میدان نماز مثل اینکه تجهیزات نیازی به تعویض ندارن جدید به نظر میان..فقط ماژول نیاز دارن. اولویت این شهرستان به چه شکله اطلاع دارید ؟
    ممنون
    نه میدان نماز داخل راک خالی هستش . اون دکل کوچک 140 تومن اب خورده. اذر شهر لینک ندارد احتمالا یک ماه طول میکشد.

13. 4 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه میدان نماز داخل راک خالی هستش . اون دکل کوچک 140 تومن اب خورده. اذر شهر لینک ندارد احتمالا یک ماه طول میکشد.
    ممنون از سرعت بالای پاسختون پس میشه امید داشت که تا آخر پاییز اینجا هم راه بیفته ؟
    یه سوال دیگه هم داشتم..اونم از رومینگ رایتل به ایرانسل..من تهران که بودم رایتل فقط به همراه اول رومینگ میشد..اینجا هم که اومدم بازم به 2G ایرانسل رجیستر نمیشه..دلیل خواصی داره ؟
    سپاس

15. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم بخاطر پاسخگویی

اطلاع دارید وضعیت 3G و 4G هر دو اپراتور در ارومیه به چه صورت خواهد بود؟

17. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •