صرفا جهت اطلاع:
تمام این مواردی که توی جدول درج شدن "روتر" هستن و نه مودم ADSL
صرفا جهت اطلاع:
تمام این مواردی که توی جدول درج شدن "روتر" هستن و نه مودم ADSL
ممنون دوستان
مثلا مدل هایی تو بازار هست که مثل هم هستن
دقیقا مشخص نیست کدئم برودکامه
فروشگاه های اینترنتی هم اشاره ای به این موضوع ندارن
Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router
ASUS DSL-N12E_C1 Wireless N300 ADSL Modem Router
این مدل N12 چیپستش Realtek هست
و دومی هم چیپ Ralink هست!
د.کالا از هر برندی ارزونترینشون رو میاره انگار!
البته توی مارک های دیگه همین شاپ بگردین چیپ برادکام پیدا میکنین.
این مال ویکی پدیاست ویکی دوی هم بود خیلی خوب بود ولی مثل اینکه بستنش
شما n10 بدون پسوند باید بگیری که چیپستش برودکامه اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمیاب هم هست باید برید بازار بزرگ سی متری بگردید کلا مودمای باکیفیت که چیپست برودکام دارن همینجورن کمیابن یه مدت تو بازار پره یه مدت هم اصلا گیر نمیان
Last edited by farshad0123; 24-07-2016 at 17:30.
ممنونم
شما دقیقا چه جوری متوجه می شید که چیپست برودکامه
سایت مرجعی سراغ دارید؟؟؟؟
توی گوگل سرچ کنید مدلو میتونید پیدا کنید مدل چیپستو خیلی از مدلا رو هم از گوگل نمیتونید پیدا کنید یه سایت ویکی دوی بود چیپست مودما رو میزد ولی انگار بستنش
Last edited by farshad0123; 25-07-2016 at 00:37.
برخی مدل ها که سیستم openwrt روشون جواب میده رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده - که با کلیک روی هر کدوم، جزئیات و نخوه نصب فریمور wrt توش توضیح داده میشه.
یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که اگه احیانا الان باز نمیشه، کافیه مدل مورد نظر رو توی گوگل سرچ کنید و آخرش یه wiki بنویسید، و به تاریخچه یا صفحه ذخیره شده توی کش گوگل یا آرشیو سایت archive.org مراجعه کنید تا جزئیاتش رو متوجه بشید
بعضی مدل ها هم، توی جزئیات سایت سازنده نوشته که چیپست چی هست ( البته اگه چیپست خوبی باشه معمولا مینویسن ) اگه توی جزئیات هم نباشه ممکنه توی PDF Datasheet محصول، توی سایتشون زده باشن.
یه راه دیگه هم هست اینکه تصویر باز شده اون مودم رو از اینترنت بگیرین، چیپست ها دقیقا مارکشون روشون حک شده و براحتی قابل تشخیصن ( البته سخت گیر میان تصاویر باز شده و بورد مودم ها )
مثلا تصویر زیر معلومه که چیپست مورد نظر برودکام نیست و ترندچیپ هست - تصویر بورد مودم TP-LINK DSL-8951ND REV.4 هست
و در این تصویر معلومه که چیپست برودکام هست( بعضی جاها مخففش هم مینویسن توی متن BCOM ) -تصویر مودم DSL-2650u هست
![]()
Last edited by EHSANRF; 25-07-2016 at 01:57.
ممنونم دوستان
اگر میشه تو تاپیک چیپست های برودکام با هم بحث کنیم عالی میشه
سلام
یه چیز عجیب
آقا من زنگ زدم به آسیاتک
گفتم فاصله رو اندازه بگیرید
گفت فاصله شما 1200 متره
در صورتی که من فاصلم با گوگل مپس به صورت خیابون و با ماشین 3.4 کیلومتره و به صورت خط مستقیم 2 کیلومتره
چه جوریه این؟
عجیب نیست؟
من قبلا مشکلم در رابطه با دوری از مرکز مخابراتی رو در همین تاپیک مطرح کردم
قبلا پشتیبان ها به من گفتن 1.2 کیلومتر
بعد نمی دونم چی بود گفتن اشتباه کردیم و استاندارد رو اشتباه گفتیم و فاصله شما خیلی بیشتره
ولی الان دوباره زنگ زدم میگن 1200 متر
چند بار تاکید کردم که ببین به متره یا مایل یا هرچی
بازم میگه درسته و به متره
دوستان کسی نظری نداره؟
سلام دوستان
snr من قبل 26 بود روی های وب بودم با سرعت 8 و مشکلی نبود اما زمانی که اومدم شاتل snr شده 12 تا 18 که سرعت هم چون 16 هست اگه با حداکثر سرعت دانلود کنم 3-4 دقیقه یکبار قطع و وصل میشه
مودم هم 8970 سه انتن هست اما جالب اینه که مودم 8901 برای تست متصل کردم دیدم با این مودم قطع و وصل نمیشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
شات از 8970
شات از 8901
با سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)