تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 624 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

ما گیرنده دیجیتال نداریم. تلویزیون ما خودش شبکه های دیجیتال رو پیدا میکنه و نشون میده.میخوام ببینم چه جوری باید ضبطش کنم . مثلا با دی وی دی چیزی. حتما یه راهی هست دیگه
    تی وی های رده متوسط که گیرنده دیجیتال داره لزوما ضبط نمی کنند.برای این می تونید به کاتالوگ تی وی مراجعه کنید یا مدل دقیق تی وی تون رو بفرمائید تا به طور دقیق مشخص بشه می تونه ضبط کنه یا نه!

2. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

ما گیرنده دیجیتال نداریم. تلویزیون ما خودش شبکه های دیجیتال رو پیدا میکنه و نشون میده.میخوام ببینم چه جوری باید ضبطش کنم . مثلا با دی وی دی چیزی. حتما یه راهی هست دیگه
    منظور من این بود که فقط تلویزیونهایی که نام بردم(X.VISION و ... ) قابلیت ضبط دارند . شما مدل تلویزیونتون بگین تا راهنمایی کنیم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستانمن یک دستگاه استر t15 گرفتم.حدود 6 ساعته که دارم ازش استفاده میکنم.تو برخی کانالها صدا قطع میشه و بعد صفحه شطرنجی میشه و مجددا به حالت اول بر می گرده.آیا میتونه به خاطر بارش برف باشه یا دستگاه مشکل داره؟ممنون
    ایراد از آنتن شماست. ما هم این مشکل را داشتیم. آنتن را عوض کردیم و جهت آنتن هم باید درست باشه، سیم آنتن هم یک تکه باشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سورنا جان 353 الان بهترین مدلشه اینطوری که من دارم میبینمبعدشم اینطوری نیست که 1 را بغل 6 بذارهخودش به ترتیب میاره ولی بعضیا دوست دارم این ترتیب رو به هم بزنن شما هم میتونید ترتیبو به هم بزنیولی مثلا اینجوری نکن که شبکه 1 رو بذاری بغلش شبکه قران بذاری بعد 3 بذاری بعد العالمبیا 1 تا 6 رو بغل هم بذار و بعدش اون 8 تا شبکه را هم بغل هم. میتونی ترتیب 8 تا رو به هم بزنی ولی یکی در میون یکی از این 6 شبکه و یکی از اون 8 شبکه نذارمتوجه شدی؟
    دقیقا همینطوره. یعنی شما میتوانی کانالها را براساس نام شبکه منظم کنی، بطوریکه کانال 1 تا 6 پشت سر هم و بقیه کانالها هم به ترتیب از 7 تا 18 قرار میگیرند.با زدن دکمه 1، شبکه 1 و دکمه 2، شبکه 2 و ... را ببینی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید چون این تاپیک واقعا بهم کمک کرد و باور بفرمایید همه صفحه هارو خوندممیخواستم بدونم ایستر t15 آخرین مدل این شرکته یا نه واینکه اگر مدل جدیدتری هست مشکل صدای dts یا ac3 داخلشون حل شده یا نه ؟؟ یا اگر مدل دیگه ای نیومده و قراره به بازار بیاد کی وارد بازار میشه و باید چقدر صبر کنیم؟؟ وآیا اون مشل صدا داخل اون مدل جدیده حل شده یا نه؟؟(حتی یکی از مشکلات)ممنون با تشکر از آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خیلی زحمت کشیدن بسیار سپاسگذارماگر هر چه سریعتر جواب بدین ممنون میشمبا تشکر
    یکی از دوستان این مدل را در طبس گیر آورده بود به قیمت 115هزار تومان. و امتحان کرده بودند فقط صدای DTS استریو را پخش میکرده و 5.1 را پخش نمیکرده.بعید میدونم مدل جدیدی ازش آمده باشه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام. ما یه تلویزیون ال ایی دی داریم که گیرنده داخلی دیجیتال داره و راحت از طریق اون میتونیم شبکه های دیجیتال رو بگیریم.میخوام ببینم برای اینکه بتونیم برنامه هاش رو ظبط کنم چیکار باید بکنم ؟باید دستگاه تازه ای بگیریم یا با همین دستگاه های دی وی دی پلیر هم میشه؟
    سلام

فلش میشه وصل کرد؟
    اگه میشه به احتمال زیاد باید بشه ضبط کرد. چون رو یو اس بی یا همون فلش ذخیره میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

فلش میشه وصل کرد؟
    اگه میشه به احتمال زیاد باید بشه ضبط کرد. چون رو یو اس بی یا همون فلش ذخیره میشه.
    معمولاً در TV از فلش فقط برای پخش استفاده می شود.

9. این کاربر از amahdavi2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای ضبط برنامه های شبکه های دیجیتال، بعضی مدلهای سامسونگ و LG هم قابلیت ضبط تصویر PVR دارند.باید ببینید تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم از این آنتن های خفاشی (اتوبوسی) بوستر دار استفاده میکردم بهمراه گیرنده xvision 333 که قدرت سیگنالش 100 میشد و کیفیت بین 80 تا 95 متغیر بود.فقط کانالهای جام جم و پرس تی وی بعضی وقتها کیفیتش هم 100 میشد.بعدا شنیدم که این آنتن ها برای گیرنده های دیجیتال مضر هستند و از این آنتهای شاخه ای معمولی گرفتم که قدرت سیگنال و کیفیت حدود 15 واحد کاهش پیدا کرده.
    Last edited by amir_t6262; 17-12-2012 at 18:07.

12. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inter mirifica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مشکلی که در دستگاه دیجیتالم دارم اینه که وقتی دکمه EPG روی کنترل رو میزنم و وقتی لیست برنامهای ساعات مختلف کانال رو میاره با یه زبون دیگه هستش و زبون فارسی نیستش.توی منو هم همه کار کردم ولی درست نشده.باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.

مدل دستگاه دیجیتال من: sinam FRK-8847

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •