تی وی های رده متوسط که گیرنده دیجیتال داره لزوما ضبط نمی کنند.برای این می تونید به کاتالوگ تی وی مراجعه کنید یا مدل دقیق تی وی تون رو بفرمائید تا به طور دقیق مشخص بشه می تونه ضبط کنه یا نه!
تی وی های رده متوسط که گیرنده دیجیتال داره لزوما ضبط نمی کنند.برای این می تونید به کاتالوگ تی وی مراجعه کنید یا مدل دقیق تی وی تون رو بفرمائید تا به طور دقیق مشخص بشه می تونه ضبط کنه یا نه!
منظور من این بود که فقط تلویزیونهایی که نام بردم(X.VISION و ... ) قابلیت ضبط دارند . شما مدل تلویزیونتون بگین تا راهنمایی کنیم.
ایراد از آنتن شماست. ما هم این مشکل را داشتیم. آنتن را عوض کردیم و جهت آنتن هم باید درست باشه، سیم آنتن هم یک تکه باشد.
دقیقا همینطوره. یعنی شما میتوانی کانالها را براساس نام شبکه منظم کنی، بطوریکه کانال 1 تا 6 پشت سر هم و بقیه کانالها هم به ترتیب از 7 تا 18 قرار میگیرند.با زدن دکمه 1، شبکه 1 و دکمه 2، شبکه 2 و ... را ببینی.
یکی از دوستان این مدل را در طبس گیر آورده بود به قیمت 115هزار تومان. و امتحان کرده بودند فقط صدای DTS استریو را پخش میکرده و 5.1 را پخش نمیکرده.بعید میدونم مدل جدیدی ازش آمده باشه
سلام
فلش میشه وصل کرد؟
اگه میشه به احتمال زیاد باید بشه ضبط کرد. چون رو یو اس بی یا همون فلش ذخیره میشه.
معمولاً در TV از فلش فقط برای پخش استفاده می شود.
برای ضبط برنامه های شبکه های دیجیتال، بعضی مدلهای سامسونگ و LG هم قابلیت ضبط تصویر PVR دارند.باید ببینید تلویزیون شما این قابلیت را دارد یا نه؟
من هم از این آنتن های خفاشی (اتوبوسی) بوستر دار استفاده میکردم بهمراه گیرنده xvision 333 که قدرت سیگنالش 100 میشد و کیفیت بین 80 تا 95 متغیر بود.فقط کانالهای جام جم و پرس تی وی بعضی وقتها کیفیتش هم 100 میشد.بعدا شنیدم که این آنتن ها برای گیرنده های دیجیتال مضر هستند و از این آنتهای شاخه ای معمولی گرفتم که قدرت سیگنال و کیفیت حدود 15 واحد کاهش پیدا کرده.
Last edited by amir_t6262; 17-12-2012 at 18:07.
من مشکلی که در دستگاه دیجیتالم دارم اینه که وقتی دکمه EPG روی کنترل رو میزنم و وقتی لیست برنامهای ساعات مختلف کانال رو میاره با یه زبون دیگه هستش و زبون فارسی نیستش.توی منو هم همه کار کردم ولی درست نشده.باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایی کنید.
مدل دستگاه دیجیتال من: sinam FRK-8847