تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 602 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...
    هدفون Sennheiser HD 419 از نظر کیفیت چطور هست ؟ خریدش رو پیشنهاد میکنید از نظر کیفیتی ؟

تشکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سبک صداش بهتره
    بیس کمتر و محکم تری داره. تریبل بیشتری داره. مید مخصوص شور رو داره
    کریتیو ep630 با گارانتی شاب
    فیلیپس she3590
    فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره. یا به عبارت دیگه، کریتیو تریبل بسیار کمتری داره
    سلام ممنون از راهماییتون ولی منظور من هدفون بود نه ایرفون

در آغاز فعالیت pkarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

درود
    هدفون HPH-200 یاماها برای کسی که بالانس طبیعی دوست داره و سبک‌های مختلف، به‌ویژه بی‌کلام، گوش می‌ده از نظرتون چطور هست؟ ارزش‌اش رو داره؟
    ضمنا تو هدفون‌های ارزون‌قیمت از SHL3000 فیلیپس، DJ، زیاد تعریف می‌کنن. ممنون می‌شم دوستان نظرشون رو درباره‌اش بگن. کیفیت‌اش طوری هست که به‌عنوان هدیه بشه روش حساب کرد یا نه (برای کسی که صدای نسبتا گرم مثل صدای Sony ZX300 رو پسندیده و پاپ و راک زیاد گوش می‌ده)؟
    Last edited by pkarash; 14-06-2014 at 06:24.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان کسی میدونه شور تو تهران نمایندگی داره یا نه؟
    نمایندگی رسمی که فکر نکنم. ولی یک مغازه ایی تو جمهوری بود که سر درش بزرگ نوشته بود Shure
    سه دفعه ایی که کلا رفتم اونجا هدفون های شور رو نداشت و بیشتر تجهیزات استودیویی و اجرای زنده شور رو داشت.

سلام دوستان...
    هدفون Sennheiser HD 419 از نظر کیفیت چطور هست ؟ خریدش رو پیشنهاد میکنید از نظر کیفیتی ؟

تشکر...
    شاید نمایندگی نامداران سر پاساژ پایتخت بتونین چند تا مدل سنهایزر رو تست کنین. لااقل مطمئنم hd598 و hd25 رو دیدم برای تست. یدونه از همین سری چهارصد های HD سنهایزر بود، ولی نمیدونم کدوم بود.

سلام ممنون از راهماییتون ولی منظور من هدفون بود نه ایرفون
    توی هدفون های روی گوشی چیز خاصی نمیشناسم.
    درود
    هدفون HPH-200 یاماها برای کسی که بالانس طبیعی دوست داره و سبک‌های مختلف، به‌ویژه بی‌کلام، گوش می‌ده از نظرتون چطور هست؟ ارزش‌اش رو داره؟
    ضمنا تو هدفون‌های ارزون‌قیمت از SHL3000 فیلیپس، DJ، زیاد تعریف می‌کنن. ممنون می‌شم دوستان نظرشون رو درباره‌اش بگن. کیفیت‌اش طوری هست که به‌عنوان هدیه بشه روش حساب کرد یا نه (برای کسی که صدای نسبتا گرم مثل صدای Sony ZX300 رو پسندیده و پاپ و راک زیاد گوش می‌ده)؟
    من اینطور که فهمیدم هدفون خوبیه. لااقل از این سری هدفون های یاماها که خیلی شبیه بیتس هستن، بهتره. ولی خودم تستش نکردم. اگر سبک های آروم و با محوریت وکال (منظورم مخصوصاً میدرنج هست.) گوش میدی، به شدت z1000 سونی رو توصیه می کنم. 635 تومنه فکر کنم. در مورد فیلیپس هم اطلاعی ندارم. من کلا یکدونه هدفون فیلیپس رو خیلی قبول دارم در مقابل قیمتش، اون هم she3590 هستش که 35 تومنه و کیفیت در مقابل قیمت خیلی داره.
    Last edited by rave-87; 15-06-2014 at 10:23.

5. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز . من دو سال پیش با مشاوره تو همین انجمن هدفون akg k99 رو خریدم و توی این مدت خیلی ازش راضی بودم اما برای ورزش مناسب نیست چون سیمش بلنده ( 3 متر) الان قصد دارم یک هدفون یا ایرفون برای ورزش بخرم . سبکی که گوش میدم راک و متال هست . ایا تا 100 - 120 تومن چیزی توی برند akg یا Sennheiser یا بقیه برند های معتبر گیر میاد ؟ در ضمن اینکه توی گوش راحت قرار بگیره و هنگام دویدن جدا نشه فاکتور مهمیه . پیشاپیش ممنون

کسی از دوستان ایرفون Sennheiser cx175 رو داشته؟ چطور بوده؟
    Last edited by ali7777; 17-06-2014 at 16:01.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

چند وقت پیش چندتا مدل هدفون میخواستم تا 100 تومن که بچه ها زحمت کشیدن و چندتا مدل دادن از فیلیپس و سونی
    اما هچ کدوم گیرم نیومد
    یکی دیدم بیتس تقلبی بود میگفت 80 تومن .
    این بیتس تقلبی ارزش 80 تومن رو داره یا بهتره باهاش یه فیلیپس 80 تومنی بگیرم ؟
    Last edited by mohammad varaste; 15-06-2014 at 22:55.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره هدفونهای sms چیه ؟ 65 تومن یک مدلشو دیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

آقا يه كمكي هم به من بكنين
    يدونه كليپش پرو مديا دارم يه فيش توش بود به ديوايساي اندرويدي هم ميخورد الان گمش كردم راهي هست با ديوايساي اندرويدي استفادش كنم يا بايد بندازم بيرون ؟ نو هستش آخه!! اي ايرفوناي ريزر خوبن؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود
    من مدل shl3100 را دارم کیفیت ساخت خوبی داره قیمتش هم به خصوص مدل 3000 خیلی مناسبه.در رابطه با صداش( البته 3100 ) بیس مناسبی داره اما نقطه ضعفش قسمت میدش هست که شفافیت و وضوحش کمه تریبلش اول زیاد بود اما بعد خیلی مناسب تر شد.در کل از خریدش راضی هستم.

11. 2 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام
    دوستان بین این دو کدومو پیشنهاد میدین ؟
    Logitech G35 7.1 Surround Sound gaming
    و
    Razer Kraken 7.1 Surround Sound gaming

اولویتم با گیم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •