xu7 هست میترسم بفروشم بره بالا!
xu7 هست میترسم بفروشم بره بالا!
خیلی بشه همون 32 تا 33 بیشتر نمیشه
جالبه که رییس ایرانفرقون گفته پارس و405 گران نمیشود!!!!!برام جالبه پس چی میخان گرون کنند..فقط خدا کنه ال90 هم گرون نشه
سلام ببخشید یه سوال داشتم از چه طریقی میشه فهمیدکه مثلا پس فردا قراره سایت این دزدا (خودرو سازا) باز شه برای فروش؟تو سال چند بار باز میشه ؟چند ماه یه بار؟![]()
Last edited by howhow; 19-06-2014 at 08:56.
تا 14 میلیون پراید هاچبک چه مدلی گیرم میاد تمیز باشه ؟
ممنونم![]()
ازمن به شما نصیحت دنبال پراید هاچبک نرو که قیمتش علکی گرونه!!!و هیچی هم نداره!!!!پولت را بده صندوقدار مدل بالاتر بگیر یا لااقل یکم بگذار روش بده 111...فروشنده های هاچبک فکر میکنند ماشین کلاسیک !!!!دارند
Last edited by aminkhan2014; 19-06-2014 at 09:52.
هم میگید کلاه بردار و هم ازشون ماشین میخرید خب کسی که به این کلاه بردارا رو داده خوده شما هستید دیگه برادر ترجیح بدید پیاده باشید تا سراغ ایران فرغون و سایپا رفتن.بعد یواش یواش خودشون ورشکسته میشن
پیشنهاد میکنم به جای پراید کهنه 14 میلیونی پول جور کنی یه 131 صفر برداری یا چند ماه ماشین نخر تا پولت جور بشه
جای این صحبت اینجا نیست ولی عرض کنم که دوست عزیز تا رقابت نباشه واسه تولید کننده اون جنس الکی روونه بازار میکنه و باز هم طلبکاره.
مدیرعامل شرکت معظم تویوتا طوری جلو مردم خم شد و تعظیم کرد که پیشونی اش خورد زمین، چرا ؟ تا سهام شرکتش سقوط آزاد رو تحربه نکنه واسه یه تیکه پلاستیک کفی ماشین زیر پدال گاز.
یارو ماشینهاش آتیش میگیره عین خیالش نیست.
دوستان من ماها ماشین نخریم درست نمیشه. نمیشه همه جا و همیشه تابستون و زمستون پیاده رفت. ماشین هم نداشته باشی باید با اتوبوس اسکانیا خودسوز و تاکسی پراید 405 و سمند و انواع ماشین آژانس بری. پس ماشین شخصی رو شما نخری میشه تاکسی سوار میشی.
البته ماشین نخری دیگه هزینه تصادفات د دزدی احتمالی رو کم کردی و باقی هزینه ها میشه کرایه.
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
می تونی آدرس سایت فروش ایران خودرو رو توی سایت زیر وارد کنی و تغییرات اون رو روزانه یا ساعتی پیگیری کنی ( برات ای میل میشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)