خیر کارایی نداره چون مصرف آزاد حساب میشه و بسته نمیشه استفاده کرد کلا رومینگ سیستمش فرق داره
خیر کارایی نداره چون مصرف آزاد حساب میشه و بسته نمیشه استفاده کرد کلا رومینگ سیستمش فرق داره
شما مگه کدوم شهر هستید؟ اکثر جاها هم که رایتل پوشش داره و سرعت اینترنتش هم خوبه، رایتل برای شما چه قسمتی ضعف داره؟
تهران منزل خودمون نارمک هست دانشگاه پردیس و بعضی اوقات هم قلهک هستم فقط پردیس خوبه اینترنتش
مشکل با اینترنتش هست که نه تنوع داره و گرونه و سرعتم نداره
آخرش این کد هدیه (سیم دهه فجر) نیومد برام
چون آنتن دهیش جالب نبود شارژ نکردم . باید شارژ کنم تا بیاد ؟ خارج از شبکه استفاده کنم ؟
بدون استفاده موند . لااقل هدیه شو بگیرم
Last edited by pic4you; 02-03-2016 at 14:56.
با خط رایتلت به پشتیبانی تماس بگیر، شماره پشتیبانی ۲۰۰ هست
برار با بسته پایه ای یا حرفه ای
حرفه ای..........
خاک عالم تو آنتن دهیت !!
200-150 متر با دکل فاصله داشته باشی
فرکانس 900 هم داشته باشی
اینم باشه انتن دهی ( تو خونه در بهترین حالت که گوشی رو سانت به سانت جا به جا کردم شد -85 دسی بل)
آپلودش رو به کور نشون بدی میفهمه که آنتن دهی چقدر مزخرفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست بین الملل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایتل هست دیگه الان یه عده میان باز تعریف میکنن و میگن این نشانه ثبات رایتل هست والا همین ها اعتراض میکردن رایتل پیشرفت میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)