داداش یعنی خودشون مال منو واقعی کردن یعنی امکان نداره دیگه درست شه؟؟؟
داداش یعنی خودشون مال منو واقعی کردن یعنی امکان نداره دیگه درست شه؟؟؟
محدودیت برا همه ایجاد شده. خود من تا دیروز ظهر با 256 نامحدود سرعتم 110 بود ولی الان به زور به 30 میرسه! هیچ چیز هم در رابطه با آینده مشخص نیست غیر از اینکه به زودی سرویس های نامحدود قراره برداشته بشه
مثل اینکه سرعتهارو واقعی کردن.512 نامحدود الان خیلی سرعت بده 65 هست و بین 30-60 نوسان داره.یه مدت راحت بودیم گند زدن توش.باور کنید کار ایمان لو نمیده
راستی با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد بشم و میگه اشتباه.جدیدا اینجور شده
Last edited by gamekhor2007; 12-07-2013 at 12:36.
سرویس نامحدود مخابرات یا همه شرکت ها؟؟واسه چی؟اینجوری خو اینترنت حال نمیده
در رابطه با همه شرکت ها هست. دیگه حال بده یا نده رو اون کسانی که بالا نشستن تعیین میکنن و مشترکین اینترنت طبق معمول هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و تمکین میکنن. همه این کارا هم پیش زمینه ای برا شروع اینترانت ملی هست.
بچه ها ساعات رایگان برای کسانی که مشترک قدیمی هستن و خارج از جشنواره هستند همون 2 تا 6 یا تغییر کرده ؟
در این صورت پارس که خیلی بهتره؟
من قصد داشتم برم مخابذات ولی اینجور که میگید نمی رم.
سرعت از سروراي خارجي نصف سرعت سروراي داخلي نيست.الان يه سايتي مثهnet car show را به زور بعد چندقيقه اونم بصورت ناقص بالا مياره.به نظرم حال كه سرعتا واقعي شدن و سرعت سروراي خارجي افتضاح شده ، كسايي كه خطشون فيبر نوري نيست به سمت پارس آنلاين برن اينجوري كه گفتن دان استريمشون را روي 8 مگ ميخوان ببندن.حداقل سرعت سروراي خارجيشون بالا است .هر چند خودم دلخوشي از پارس آنلاين ندارم.
دوستاني كه بصورت محدود سرويس گرفتن سرعتتون واقعي شده يا نه؟؟
ایمان نگفتم با دم شیر بازی نکن؟دیدی تو هم محدود کردن؟؟
برای من همچنان عالیه، گیت وی 89![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)