نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
موضوع چیه؟
محدودیت جدیده؟
نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
موضوع چیه؟
محدودیت جدیده؟
مناطق منظورش مثلا همون شماره اول تلفن میشه 5 مثلا 5538
منطقه پنچ میشه مهدیه و بخارایی - نواب صفوی... که بیشترین داره 56پس بگو چرا اینجا اکثرا راضین .... امیدوارم شدم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا همه مشخص شده![]()
Last edited by Fusi0n; 19-01-2013 at 12:23.
دقیقا همینه منم حدود 70 صفحه پیش این مساله رو مطرح کردم ولی متاسفانه مخابرات تا به امروز مشکل رو حل نکرده.
کاملا شانسی هست.
الان با دو سه بار ریست میتونی پینگت رو بیاری پایین ولی در اون حالت با تنظیماتی که امروز مخابرات داره احتمالش خیلی کمه.
ببین توی هیچ کجای دنیا این طوری نیست که مثلا اگه ای پی شما ( منظورم IP که مودم شما میگره ) X بود بسته از مسیر W بره بیرون و اگه Y بود بسته هات از مسیر Q بره بیرون، هیچ کجای دنیا این قدر ساده پهنای باند رو مدیریت نمی کنند که نتیجه اش بشه این چیزی که شما الان میبینی ( یک مسیر پهنای باند خالی ولی مشترک نداره ولی یک مسیر دیگه اینقدر کاربر روش داره که به صورت اشباح در اومده ) بلکه روتر های میانی میان بر اساس ترافیک هر خط به صورت لحظه ای تصمیم میگیرن کدام مسیر بهترین مسیر برای خروج پر سرعت بسته هاست.
بین سایت های داخلی علاوه بر لینک اینترنت بر روی بستر اینترانت نیز قرار دارند و مخابرات خودش توسعه دهنده و فروشنده اینترانت هست برای همین پهنای باند اینترانتی به مراتب بیشتر ی از اینترنت رو در اختیار داره.
و وقتی شما از سایت داخل ایران میزبانی میشن دانلود میکنی عملا داری از اینترانت استفاده میکنی حتی اگه خودت متوجه نشی. و به همین دلیل هم هست که با محدودیت پهنای باند مواجه نمی شید.
Last edited by Firebirds; 19-01-2013 at 12:57.
کسی نیست جواب مارو بده
1 ساعت نتت قطع میشه میای میگی دفعه آخر 1 هفته قطع بود برای من!virtual private network که خیلی استفاده نمیکنی از چهرت مشخصهولی ماشالا از وقتی من یادم میاد داری دانلود میکنی
اصولا نامحدود یعنی 24/7 هم دانلود کنی مشکلی نداشته باشه و برای همین داری پول میدی اما تو ایران!بعضی ISP ها بعد از مدتی که شما از حداکثر پهنای باند ممکن استفاده کنی سرعتت رو کم و محدود میکنن یا ممکنه قطعی های خودجوش پیش بیاد شایدم اختلالات همیشگی یا توسعه و اینترانت ملی هست خلاصه فهمیدی به منم بگو...
+
وضعیت تقریبا به حالت عادی برگشته!
بذار یه چیزی بگم این عوضی بازی خود این هاست چون درسا از ساعت 1:30 شب به بعد پینگ 100 تا میاد پایین و بلا اثتسنا دور و بر 100 میشه دقیقا تایم داره حدود ساعت 1:30 شب پس این خلوط بودن نیست اینا در طول روز ایپی یوزر هارو محدود میکنم برای هاست ها سرور های خارجی که چون نا محدود زیاد استفاده نکنن از اون ور هم دقیقا تا 10:30 صبح سرویس عالی با پینگ 120 بعد میره بالا دقیقا از 10:30 صبح به بعد من حاضرم شرط ببندم خودشون ایپی رو طول روز محدود میکنم و تورو از گیت خاصی عبور میدن که پهنای باند سرور اروپاییت محدود باشه چون منیجرو که میکنی 16 تا کانکشن با 100-110 میگیره ولی واسه ایران با یه کانکشن هم 130 رو میگیره مثل خر در طول روز محدود میکنن
سلام دوست من
بستگی به شهرتون داره
تو استان تهران که همه سرویس های شرکت مخابرات نامحدود هست دیگه هر موقع خواستی میتونی دانلود کنی
رانژ من با شرکت قبلی قطع شد تا فردا که برم مخبر سریع کار راه میندارن رانژ کردن .... و اکانت...
من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الانان شاالله که همینطور باقی بمونه ....
512 گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)