تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 2605 اولاول ... 3874374774834844854864874884894904914975375879871487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
    موضوع چیه؟
    محدودیت جدیده؟

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مناطق منظورش مثلا همون شماره اول تلفن میشه 5 مثلا 5538
    منطقه پنچ میشه مهدیه و بخارایی - نواب صفوی... که بیشترین داره 56 پس بگو چرا اینجا اکثرا راضین .... امیدوارم شدم ....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا همه مشخص شده
    Last edited by Fusi0n; 19-01-2013 at 12:23.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حلا می دونید دلیلش چیه ؟
    دلیلش آی پی دینامیک هست.
    الان روتی که دوستمون داره ازش میگیره روت خوبیه با پینگ کم.
    ممکنه بعد چند بار ریست تغییر کنه . و کم و زیاد بشه.
    اما اگر آی پی رو قفل کنی ( آی پی استاتیک ) هرگز تغییر نمیکنه.
    دقیقا همینه منم حدود 70 صفحه پیش این مساله رو مطرح کردم ولی متاسفانه مخابرات تا به امروز مشکل رو حل نکرده.

من چند بار مودم رو ریبوت کردم از همون IP 8.8.8.8 تریس روت ( tracert ) دیدم از یه جایی به بعد روی همون IP مسیر روتینگ بسته ها عوض میشه دقیقا مشخصا توی یک سری مسیر ها پهنای باند کمتر به همین دلیل پینگ میره بالا و توی یه سری مسیر ها پهنای باند بین روتر ها بیشتر عملا اون نقطه گلوگاه نمیشه و پینگ میاد پایین.

این مساله به خاطر عدم Load balance کردن درست توی ITC اتفاق افتاده که دو دلیل داره یا تجهیزات مناسب این کار رو ندارن همین جوری دستی تعریف کردن از این ساب نت تا اون سابنت از این مسیر بره و یا مشکل کانفیگ اشتباه دستگاه هاست.
    به هر حال این مساله واقعا جدی هست و امیدوارم برنامه ای برای این مشکل برنامه ای داشته باشند.

ولی اون پر ا ک س ی هم فکر میکنم به دلیل گذاشتن کش سرور توی مسیر جریان اطلاعات باشه.

4. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا اگه از اینا ایپی ایستاتیک هم بگیری تورو روی یه سروری میندن باز پینگت بالا باشه درست ثابت میشه ولی رو لینک داغون میبندن
    کاملا شانسی هست.
    الان با دو سه بار ریست میتونی پینگت رو بیاری پایین ولی در اون حالت با تنظیماتی که امروز مخابرات داره احتمالش خیلی کمه.
    ببین توی هیچ کجای دنیا این طوری نیست که مثلا اگه ای پی شما ( منظورم IP که مودم شما میگره ) X بود بسته از مسیر W بره بیرون و اگه Y بود بسته هات از مسیر Q بره بیرون، هیچ کجای دنیا این قدر ساده پهنای باند رو مدیریت نمی کنند که نتیجه اش بشه این چیزی که شما الان میبینی ( یک مسیر پهنای باند خالی ولی مشترک نداره ولی یک مسیر دیگه اینقدر کاربر روش داره که به صورت اشباح در اومده ) بلکه روتر های میانی میان بر اساس ترافیک هر خط به صورت لحظه ای تصمیم میگیرن کدام مسیر بهترین مسیر برای خروج پر سرعت بسته هاست.

من الان هم مخابرات 1 مگ دارم هم وایمکس 512

مخابرات کاری کرده سرعت من از تمام سرور های خارجی 10 یا 15 کبلو بایت ولی از سرور های ایرانی فول 130 کیلو بایت

ولی ایرانسل اینطوری نیست با هر سروری که تست کنم همون سرعت اسمی 512 کیلو بیت یا 64 کیلوبایت بر ثانیه رو بهم میده
    بین سایت های داخلی علاوه بر لینک اینترنت بر روی بستر اینترانت نیز قرار دارند و مخابرات خودش توسعه دهنده و فروشنده اینترانت هست برای همین پهنای باند اینترانتی به مراتب بیشتر ی از اینترنت رو در اختیار داره.
    و وقتی شما از سایت داخل ایران میزبانی میشن دانلود میکنی عملا داری از اینترانت استفاده میکنی حتی اگه خودت متوجه نشی. و به همین دلیل هم هست که با محدودیت پهنای باند مواجه نمی شید.
    Last edited by Firebirds; 19-01-2013 at 12:57.

6. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahin1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان ایا مخابرات شبانه رایگان هم داره یا نه.
    کسی نیست جواب مارو بده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نت من دو روزه راس ساعت 9 صبح قطع میشه!
    موضوع چیه؟
    محدودیت جدیده؟
    1 ساعت نتت قطع میشه میای میگی دفعه آخر 1 هفته قطع بود برای من!virtual private network که خیلی استفاده نمیکنی از چهرت مشخصه ولی ماشالا از وقتی من یادم میاد داری دانلود میکنی اصولا نامحدود یعنی 24/7 هم دانلود کنی مشکلی نداشته باشه و برای همین داری پول میدی اما تو ایران!بعضی ISP ها بعد از مدتی که شما از حداکثر پهنای باند ممکن استفاده کنی سرعتت رو کم و محدود میکنن یا ممکنه قطعی های خودجوش پیش بیاد شایدم اختلالات همیشگی یا توسعه و اینترانت ملی هست خلاصه فهمیدی به منم بگو...

+

وضعیت تقریبا به حالت عادی برگشته!

9. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

کاملا شانسی هست.
    الان با دو سه بار ریست میتونی پینگت رو بیاری پایین ولی در اون حالت با تنظیماتی که امروز مخابرات داره احتمالش خیلی کمه.
    ببین توی هیچ کجای دنیا این طوری نیست که مثلا اگه ای پی شما ( منظورم IP که مودم شما میگره ) X بود بسته از مسیر W بره بیرون و اگه Y بود بسته هات از مسیر Q بره بیرون، هیچ کجای دنیا این قدر ساده پهنای باند رو مدیریت نمی کنند که نتیجه اش بشه این چیزی که شما الان میبینی ( یک مسیر پهنای باند خالی ولی مشترک نداره ولی یک مسیر دیگه اینقدر کاربر روش داره که به صورت اشباح در اومده ) بلکه روتر های میانی میان بر اساس ترافیک هر خط به صورت لحظه ای تصمیم میگیرن کدام مسیر بهترین مسیر برای خروج پر سرعت بسته هاس

بذار یه چیزی بگم این عوضی بازی خود این هاست چون درسا از ساعت 1:30 شب به بعد پینگ 100 تا میاد پایین و بلا اثتسنا دور و بر 100 میشه دقیقا تایم داره حدود ساعت 1:30 شب پس این خلوط بودن نیست اینا در طول روز ایپی یوزر هارو محدود میکنم برای هاست ها سرور های خارجی که چون نا محدود
    زیاد استفاده نکنن از اون ور هم دقیقا تا 10:30 صبح سرویس عالی با پینگ 120 بعد میره بالا دقیقا از 10:30 صبح به بعد من حاضرم شرط ببندم خودشون ایپی رو طول روز محدود میکنم و تورو از گیت خاصی عبور میدن که پهنای باند سرور اروپاییت محدود باشه چون منیجرو که میکنی 16 تا کانکشن با 100-110 میگیره ولی واسه ایران با یه کانکشن هم 130 رو میگیره مثل خر در طول روز محدود میکنن

بین سایت های داخلی علاوه بر لینک اینترنت بر روی بستر اینترانت نیز قرار دارند و مخابرات خودش توسعه دهنده و فروشنده اینترانت هست برای همین پهنای باند اینترانتی به مراتب بیشتر ی از اینترنت رو در اختیار داره.
    و وقتی شما از سایت داخل ایران میزبانی میشن دانلود میکنی عملا داری از اینترانت استفاده میکنی حتی اگه خودت متوجه نشی. و به همین دلیل هم هست که با محدودیت پهنای باند مواجه نمی شید.
    بذار یه چیزی بگم این عوضی بازی خود این هاست چون درسا از ساعت 1:30 شب به بعد پینگ 100 تا میاد پایین و بلا اثتسنا دور و بر 100 میشه دقیقا تایم داره حدود ساعت 1:30 شب پس این خلوط بودن نیست اینا در طول روز ایپی یوزر هارو محدود میکنم برای هاست ها سرور های خارجی که چون نا محدود زیاد استفاده نکنن از اون ور هم دقیقا تا 10:30 صبح سرویس عالی با پینگ 120 بعد میره بالا دقیقا از 10:30 صبح به بعد من حاضرم شرط ببندم خودشون ایپی رو طول روز محدود میکنم و تورو از گیت خاصی عبور میدن که پهنای باند سرور اروپاییت محدود باشه چون منیجرو که میکنی 16 تا کانکشن با 100-110 میگیره ولی واسه ایران با یه کانکشن هم 130 رو میگیره مثل خر در طول روز محدود میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ایا مخابرات شبانه رایگان هم داره یا نه.
    سلام دوست من

بستگی به شهرتون داره
    تو استان تهران که همه سرویس های شرکت مخابرات نامحدود هست دیگه هر موقع خواستی میتونی دانلود کنی

12. این کاربر از ehbas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رانژ من با شرکت قبلی قطع شد تا فردا که برم مخبر سریع کار راه میندارن رانژ کردن .... و اکانت...

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

من امروز مشترک مخابرات شدم .... راضی هستم تا الان ان شاالله که همینطور باقی بمونه ....

512 گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •