رو بعضی سرورها خوبه بعضی ها هم خرابه
رو بعضی سرورها خوبه بعضی ها هم خرابه
وضعیت اینترنت شما چجوریه دوستان؟ از ساعت 1:30 شب یهو دانلود از بالای 100 اومد دقیقا روی 64. این وضع تا صبح ساعت 7 ادامه داشت و دوباره رفت بالای 120 اما باز بعد از 5 6 دقیقه روی 90 و خورده ای فیکس شد.
برای شما هم از این بازی ها در آورده؟
آره دقیقا ماله منم اومد روی 64 .انگار دارن شبانه ها رو محدود میکنن.
یکی نیست به اینا بگه خب بیشرفا برین شبانه اون طرحای 64و128و256 رو محدود کنید چرا میاین طرح بعثت 1مگ رو محدود میکنید ما که داریم چندین برابر اون طرحا پول میریزیم تو حلقوم شما
هیچکی رو نباید محدود کنند. بـــایـــــد پهنای باند رو به اندازه بفروشند و وقتی کم میاد بجای اذیت و آزار کاربر پهنای باند بیشتری تهیه کنند
آره ولی این واقعا ظلمه یکی با ماهی 15تومن شب بتونه2گیگ دانلود کنه یکی هم با 5تومن همون دو گیگ دانلود کنه.
داداش مگه شما واسه بعثت چقد پول دادی؟ من خودم واسه همین 256 سه ماهه دقیقا 42 تومن پیاده شدم .
بعثت ماهی 5 گیگ سه ماهه 90تومن
یک حرکت احمقانه ی دیگر
قابل توجه مشترکین محترم اینترنت پرسرعت POSTPAID ( اقساطی)به اطلاع می رساند حجم باقیمانده قابل انتقال به ماههای بعد نمی باشد
اقا دیگه شورشو دراوردنمگه تو قرارداد نوشته بود که وسط کار ما میزنیم زیرش؟؟ این یعنی هر ماه بزور ما باید چندین گیگ مصرف کنیم--------- آش کشکه خالته!!!!!!!!
Last edited by rtmreza; 12-09-2013 at 13:00.
قرارداد چیه عزیز من , مگه ندیدی یهو شبانه رو برداشتن یهو طرح بعثت و از ساعت 12 به 1 ساعت شبانه رو تغییر دادن , و....... الانم این کارو انجام دادن
هرکاری میکنن که هرجوری شده که به هر طریقی و هر راهی پول بیشتری بدست بیارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)