این مشکل ممکنه از سرور باشه..با سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 1545 دارم مشگلم اینه که یه علامت زرد رنگ روی وایر لس اون پایین سمت راست میاد
برای رفع هرگونه مشکل اینجا:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4512390&postcount=3
این مشکل ممکنه از سرور باشه..با سلام من یه لپ تاپ dell inspiron 1545 دارم مشگلم اینه که یه علامت زرد رنگ روی وایر لس اون پایین سمت راست میاد
برای رفع هرگونه مشکل اینجا:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4512390&postcount=3
میتونید یه عکس بذارید ؟مشکل چیه ؟
کارت گرافیک مشکل داره ؟ یا lcd ؟ یا
ظاهرا مدل که دارید از گارانتی هم خارج شده . .
اینجا رو دیدم ولی مشگلم حل نشد
با سلام
من يه لپ تاپ سوني مدل EA2 SGX خريدم كه ويندوز 64 بيت روش هست بعد از دو روز از خريدنش بعضي وقت ها موقع بالا اومدن هنگ ميكنه. آيا كسي اطلاعات راجع به اين مشكل داره؟
ممنون بخاطر پاسختون ! من سوال اصليم اينه كه 1510 ساپورت ميكنه ! چون درايور هاش تو سايت دل نيست ! البته سايت هاي ديگه دارن ولي من باز ميخوام شكم برطرف شه !![]()
لپ تاب asus ul80jt دارم روشن میکنم درحالت نمایش asus میمونه یعنی همون ابتدا قبلش روی my copmuter کلیک کردم وروی Mange و سپس Disk Management کلیک کردم ودرایو هاردم را فرمت کردم اما درایوی که ویندوز بود دست نزدم حالا چکار کنم
بله دیگه گارانتی نداره...
این هم عکسش :
تو محیط بوت و setup هم روی صفحه خط های با فاصله هست.
-هزینه تعویض کارت گرافیک dell vostro چقدره ؟ من فقط شنیدم هزینه اش زیاده .می خوام بدونم همینجوره و حدودا چقدره قیمتش ؟
-چقدر احتمال داره که مشکل مادر برد باشه؟؟و چقدر هزینه تعویض مادر بردش میشه؟
- این مدل dell vostro 1510 با گرافیک gforce 8400 m gs با ویندوز 7 سازگاری داره یا نه؟
- کلا سری vostro ها گرافیکشون مشکل داره ؟ ؟
ممنون
Last edited by ajax_h; 31-10-2010 at 20:51.
خواهش می کنم.
شما باید درایورهاش رو داشته باشی البته این امکان وجود داره که درایور ویستا روی 7 جواب بده.
باید امتحان کنید،سعی کنید از نسخه ultmate استفاده کنید.
سلام خدمت دوستان
از امروز یک لک روی LCD لپ تاپ sony Fw-390 من افتاده .عکسش رو براتون ضمیمه کردم .
و یه نکته اینکه همونطور که توی تصویر میبینید .متن زیر لک دیده میشه .
آیا مشکل LCD بر طرف میشه و یا باید تعویض بشه و در صورت عدم امکان تعویض هزینه حدودا چقدر خواهد بود .
و در صورتیکه با همین شرایط ادامه بدم آیا امکان اضافه شدن به مشکل خواهد بود و یا خیر .
![]()
lمن متوجه نشدم؟ اون لک رو که کشیده شده به سمت پایین؟
پیکسل سوخته نیست چون رنگ بندی داره
لپ تاپ شما تبلت هست؟
مشکل از ال سی دی هست!
شما حتما ببر گارانتی واست عوضش کنم. ولی به نظر میرسه تاثیر رطوبت باشه بیتشر!!
یعنی زیر کاور LCD و خود LCD رطوبت رفته که با تمیز کردنش درست میشه ( البته این مورد رو من تو تلبت ها دیده بودم )
بازم باید دوستان راهنمایی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)