تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 510 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این نسخه کامله ؟
    همه ی مد های ضروریو داره ؟
    کامل که کامله . البته نه اونطور که فکر میکنی . این نسخه فقط شامل تمام اپدیتها و تمام DLC ها میشه که خود Bethesda این نسخه رو ارائه داده .
    چون مودها رسمی نیستن توی این نسخه هیچ مودی نداره . باید خودت جداگانه نصب کنی .

حالا این رو فعلا بگیر تا من اگه وقت کردم یه اموزش جامع از نصب مود واسه اسکایریم میزارم که همه استفاده کنن تا بازیشون با کمترین مشکلات اجرا بشه .
    Last edited by Gregar; 20-06-2014 at 10:02.

5. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کامل که کامله . البته نه اونطور که فکر میکنی . این نسخه فقط شامل تمام اپدیتها و تمام DLC ها میشه که خود Bethesda این نسخه رو ارائه داده .
    چون مودها رسمی نیستن توی این نسخه هیچ مودی نداره . باید خودت جداگانه نصب کنی .

حالا این رو فعلا بگیر تا من اگه وقت کردم یه اموزش جامع از نصب مود واسه اسکایریم میزارم که همه استفاده کنن تا بازیشون با کمترین مشکلات اجرا بشه .
    الان گذاشتم واسه دانلود دادا ، دمت گرم ، پس بی زحمت مود های ضروری بازیو بزار

یه اموزش هم واسه نصب مود های دلخواه بزار دادا

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام دوستان.

امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با مدهایی که خودش پیشنهاد داده بود رو نصب کردم واقعا بازی قشنگ شده، یاد گرافیک سری Crysis میوفته آدم :دي

فقط مشکل اینجاست که واقعاً مدهای سنگینی هستن و فریم ریت شدیداً به فنا میره. الان مکسیمم FPS ـی که بگیرم 25 هست. دیفالت اسکایریم 60 اینا بود :/

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

سلام دوستان.

امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با مدهایی که خودش پیشنهاد داده بود رو نصب کردم واقعا بازی قشنگ شده، یاد گرافیک سری Crysis میوفته آدم :دي

فقط مشکل اینجاست که واقعاً مدهای سنگینی هستن و فریم ریت شدیداً به فنا میره. الان مکسیمم FPS ـی که بگیرم 25 هست. دیفالت اسکایریم 60 اینا بود :/
    tropical skyrim رو پس باید ببینی کلا skyrim میشه crysis

کلا enb برای بازی استفاده نکنی بهتره 30 تا Fps drop میکنه (اگر میخوای با enbبازی کنی یه سرچ بزن enb no fps drop زیاده) ولی enb رو فقط بره عکس گرفتن استفاده میکنن معمولا
    اقا این skyre عجب چیزیه بازیرو 10x سخت تر میکنه خوراکه + legendry + Deadly combat deadly dragon یه چیزی شده گیم...
    Ineed رو حتمی بگیرین غذا و تشنگیو و خواب اضافه میکنه frostfall هم سرما اضافه میکنه ولی یه زره خسته کننده میشه
    follower دوستان چیا استفاده میکنن ؟ (من inigo رو فعلا از همه بیشتر پسندیدم )

یه زره بحث درباره خود داستان بازی هیچ جا ندیدم بکنن...
    طرفدار کی هستین stromclock یا imperial؟
    من خودم طرف empire و tullius ام
    کلا از ulfric خوشم نیومد از اولش از shout استفاده کرد تو duel با high king نامردی کشت...
    جالبه ulfric رو اول بازی نقش مثبت نشون میدن میرین جلو کم کم تازه میفهمه چه ادمیه !
    Last edited by egorlord; 22-06-2014 at 18:20.

9. 2 کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

کلا enb برای بازی استفاده نکنی بهتره 30 تا Fps drop میکنه (اگر میخوای با enbبازی کنی یه سرچ بزن enb no fps drop زیاده) ولی enb رو فقط بره عکس گرفتن استفاده میکنن معمولا
    اقا این skyre عجب چیزیه بازیرو 10x سخت تر میکنه خوراکه + legendry + Deadly combat deadly dragon یه چیزی شده گیم...
    Ineed رو حتمی بگیرین غذا و تشنگیو و خواب اضافه میکنه frostfall هم سرما اضافه میکنه ولی یه زره خسته کننده میشه

کلا از ulfric خوشم نیومد از اولش از shout استفاده کرد تو duel با high king نامردی کشت...
    جالبه ulfric رو اول بازی نقش مثبت نشون میدن میرین جلو کم کم تازه میفهمه چه ادمیه !
    اگه PC High End داشته باشی چرا که استفاده نکنی. خیلی هم لذت بخشه.

من طرف Lokir of Rorikstead ـم

11. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اره ENB خیلی سنگینه . من که سیستمم نمیکشه .
    این ENB یک حالت تضاد هم داره . اون هم ENBoost . اونجور که خوندم یا باید از ENB استفاده کنی یا ENBoost . همزمان نمیشه .
    ENBoost باعث افزایش FPS میشه . گرافیک رو پایین نمیاره و بیشتر کارهای مربوط به VRam کارت گرافیکت رو انجام میده . واسه من خیلی تاثیر داشت . کسایی که مشکل افت فریم دارن حتما نصبش کنن .

این جا میتونین اموزش Config اش رو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک دانلود ENB هم خودش گذاشته .

میبینم که Skyre نصب کردی . معرکه ترین مود اسکایریم (هنوز که هنوزه این عکس امضات داره منو میکشه )
    Frostfall رو من نصب نکردم . خیلی بازی رو پیچیده میکنه و زیادی هم اسکریپت داره و ممکنه مشکل ایجاد کنه .
    در ضمن اون Ineed فکر کنم قدیمیه و کلا مود بهتر و معروفتری از این هم هست که با همه مودها سازگاره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم از Follower های بازی استفاده میکنم و مود جدا نریختم . کلا سیستم Follower خود بازی که مضخرفه . هوش مصنوعی پایین و ...
    سه تا مود هست که سیستم Follower رو تغییر میدن و مثلا میتونی چند تا Follower همزمان داشته باشی . یکیش تا 15 تا یکی دیگه 5 تا و یکی دیگه تا 100 تا follower میتونی داشته باشی .
    ولی تستی که من کردم بهترینش این موده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعداد Follower ها که مهم نیست و به نظر من باید فوقش 2 تا باشه چون بازی اسون میشه .
    این موده خیلی قشنگ میتونی علاوه بر سبک مبارزه واسه Follower ات میتونی حتی واسشون تاکتیک هم تعیین کنی که چه زمانی از چه جادوهایی استفاده کنن یا از چه لباس و اسلحه ای استفاده کنن و هم اینکه میتونی بهشون بگی تبدیل به ومپایر یا Werewolf یا Werebear بشن .
    کلا مود خیلی راحت و خوبیه و اگه follower دوست داری گرفتنش واجبه .

در مورد کاراکترم و بازیم بگم :
    بالاخره یکی ساختم که میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم .
    یکی دو سال پیش یه پیجی دیدم تو ویکی بازی که در مورد real بازی کردن اسکایریم نوشته بود . که زندگی اسکایریمی من رو تغییر داد
    نوشته بود فکر کنین خودتون تو دنیای اسکایریم هستین . اسکایریم رو یه درجه از یه بازی فانتزی ببرین بالاتر . حتی Hardcore بازی کنین .
    واسه خودتون شخصیت بسازین . بک گراند شخصیتتون رو طراحی کنین .
    لازم نیست fast travel کنین . راه برین و از مناظر اسکایریم لذت ببرین . لازم نیست هر کوئستی رو انجام بدین . با توجه به شخصیتتون بعضی هاش رو انجام بدین و بعضی هاش رو Deny کنین .
    لازم نیست هر مهارتی رو به 100 برسونین و کلا لولتون رو تا ته ببرین بالا .
    با یه کلاس معین بازی کنین . نه اینکه از هر مهارتی تو بازی واسه کشتن دشمن استفاده کنین . سختی بازی رو بزارین روی Adept تا طبیعی تر بشه اما سختی های دیگه بازی رو واسه خودتون ببرین بالا حتی با نصب مود های immersion .
    برین تو بازی کار کنین و شغل داشته باشین . مثل blacksmith و Fisherman و Hunter و Bounty hunter و ...
    ...

کلا خیلی توضیح داده بود . من فقط یه چند موردش رو تو بازی رعایت کردم و واقعا بازی واسم لذت بخش تر شد . یه جا گفته بود حتی اگه مردین از سیو قبل نیارین بازی رو از اول شروع کنین
    و الان من یه سره quick save میکنم برو بابا حال داری . ادمهای بیکار زیادن تو دنیا . فکر کن بعد از 100 ساعت گیم پلی بمیری

کاراکتری که الان ساختم . یه Conjurer Lord هست که اول کارش با احضار حیوونهای معمولی شروع میشه و به deadra ختم میشه (با توجه به تغییر سیستم Conjuration توی Skyre) . قدرت فرماندهی بالایی داره و همیشه یک follower یا نوکر دنبالش هست . خیلی توپ شده .

خوب دیگه سه تا مود خوب دیگه هم معرفی کنم :
    اگه Dawnguard نصب کردین این دو تا مود رو هم نصب کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح زیادی نمیدم . فقط اینکه با نصب این دو تا مود (مخصوصا اولی) شب های اسکایریم واستون جهنم میشه . یه چیزی در حد بازی Slender .
    چنان موسیقی های ترسناک و زوزه ها و شبیخون هایی به اسکایریم اضافه میکنه (البته فقط شب ) که اگه هدفون تو گوشتون باشه کاملا میره رو اعصابتون و اصلا دلتون نمیخواد شب ها توی اسکایریم بیاین بیرون و ترجیح میدین که تو تخت خواب باشین یا توی شهر پرسه بزنین

مود بعدی اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی شیک کاراکترتون دارای صدا میشه و حرف میزنه . مثلا موقع جنگ کری میخونه . البته پیشنهاد میکنم اگه کاراکتر Female ساختین اینو نصب کنین و اگه Male ساختین اصلا دورش نرین (تمام مودرهای اسکایریم همشون انگار فیمنیسم هستن . هر چی مود هست مال Female هاست)

13. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

محتوای مخفی: :D 
    اره ENB خیلی سنگینه . من که سیستمم نمیکشه .
    این ENB یک حالت تضاد هم داره . اون هم ENBoost . اونجور که خوندم یا باید از ENB استفاده کنی یا ENBoost . همزمان نمیشه .
    ENBoost باعث افزایش FPS میشه . گرافیک رو پایین نمیاره و بیشتر کارهای مربوط به VRam کارت گرافیکت رو انجام میده . واسه من خیلی تاثیر داشت . کسایی که مشکل افت فریم دارن حتما نصبش کنن .

این جا میتونین اموزش Config اش رو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک دانلود ENB هم خودش گذاشته .

میبینم که Skyre نصب کردی . معرکه ترین مود اسکایریم (هنوز که هنوزه این عکس امضات داره منو میکشه )
    Frostfall رو من نصب نکردم . خیلی بازی رو پیچیده میکنه و زیادی هم اسکریپت داره و ممکنه مشکل ایجاد کنه .
    در ضمن اون Ineed فکر کنم قدیمیه و کلا مود بهتر و معروفتری از این هم هست که با همه مودها سازگاره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم از Follower های بازی استفاده میکنم و مود جدا نریختم . کلا سیستم Follower خود بازی که مضخرفه . هوش مصنوعی پایین و ...
    سه تا مود هست که سیستم Follower رو تغییر میدن و مثلا میتونی چند تا Follower همزمان داشته باشی . یکیش تا 15 تا یکی دیگه 5 تا و یکی دیگه تا 100 تا follower میتونی داشته باشی .
    ولی تستی که من کردم بهترینش این موده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعداد Follower ها که مهم نیست و به نظر من باید فوقش 2 تا باشه چون بازی اسون میشه .
    این موده خیلی قشنگ میتونی علاوه بر سبک مبارزه واسه Follower ات میتونی حتی واسشون تاکتیک هم تعیین کنی که چه زمانی از چه جادوهایی استفاده کنن یا از چه لباس و اسلحه ای استفاده کنن و هم اینکه میتونی بهشون بگی تبدیل به ومپایر یا Werewolf یا Werebear بشن .
    کلا مود خیلی راحت و خوبیه و اگه follower دوست داری گرفتنش واجبه .

در مورد کاراکترم و بازیم بگم :
    بالاخره یکی ساختم که میتونم باهاش ارتباط برقرار کنم .
    یکی دو سال پیش یه پیجی دیدم تو ویکی بازی که در مورد real بازی کردن اسکایریم نوشته بود . که زندگی اسکایریمی من رو تغییر داد
    نوشته بود فکر کنین خودتون تو دنیای اسکایریم هستین . اسکایریم رو یه درجه از یه بازی فانتزی ببرین بالاتر . حتی Hardcore بازی کنین .
    واسه خودتون شخصیت بسازین . بک گراند شخصیتتون رو طراحی کنین .
    لازم نیست fast travel کنین . راه برین و از مناظر اسکایریم لذت ببرین . لازم نیست هر کوئستی رو انجام بدین . با توجه به شخصیتتون بعضی هاش رو انجام بدین و بعضی هاش رو Deny کنین .
    لازم نیست هر مهارتی رو به 100 برسونین و کلا لولتون رو تا ته ببرین بالا .
    با یه کلاس معین بازی کنین . نه اینکه از هر مهارتی تو بازی واسه کشتن دشمن استفاده کنین . سختی بازی رو بزارین روی Adept تا طبیعی تر بشه اما سختی های دیگه بازی رو واسه خودتون ببرین بالا حتی با نصب مود های immersion .
    برین تو بازی کار کنین و شغل داشته باشین . مثل blacksmith و Fisherman و Hunter و Bounty hunter و ...
    ...

کلا خیلی توضیح داده بود . من فقط یه چند موردش رو تو بازی رعایت کردم و واقعا بازی واسم لذت بخش تر شد . یه جا گفته بود حتی اگه مردین از سیو قبل نیارین بازی رو از اول شروع کنین
    و الان من یه سره quick save میکنم برو بابا حال داری . ادمهای بیکار زیادن تو دنیا . فکر کن بعد از 100 ساعت گیم پلی بمیری

کاراکتری که الان ساختم . یه Conjurer Lord هست که اول کارش با احضار حیوونهای معمولی شروع میشه و به deadra ختم میشه (با توجه به تغییر سیستم Conjuration توی Skyre) . قدرت فرماندهی بالایی داره و همیشه یک follower یا نوکر دنبالش هست . خیلی توپ شده .

خوب دیگه سه تا مود خوب دیگه هم معرفی کنم :
    اگه Dawnguard نصب کردین این دو تا مود رو هم نصب کنین

توضیح زیادی نمیدم . فقط اینکه با نصب این دو تا مود (مخصوصا اولی) شب های اسکایریم واستون جهنم میشه . یه چیزی در حد بازی Slender .
    چنان موسیقی های ترسناک و زوزه ها و شبیخون هایی به اسکایریم اضافه میکنه (البته فقط شب ) که اگه هدفون تو گوشتون باشه کاملا میره رو اعصابتون و اصلا دلتون نمیخواد شب ها توی اسکایریم بیاین بیرون و ترجیح میدین که تو تخت خواب باشین یا توی شهر پرسه بزنین

مود بعدی اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی شیک کاراکترتون دارای صدا میشه و حرف میزنه . مثلا موقع جنگ کری میخونه . البته پیشنهاد میکنم اگه کاراکتر Female ساختین اینو نصب کنین و اگه Male ساختین اصلا دورش نرین (تمام مودرهای اسکایریم همشون انگار فیمنیسم هستن . هر چی مود هست مال Female هاست)

اصل اسکایریم همینه که الان گفتی rpg واقعیه هرکاری دلت میخواد با روحیه و کاراکترت سازگاره انجام بده حتی npc هایی که دوست نداریو بکش! follower Tweak رو گرفتم واقعا شاهکاره! مودر های اسکایریم بهترینان

اون قضیه female هم از oblivion بوده انگار fallout و NV . پتانسیل female بیشتره کلا تو گیمرا دلیلشو فک کنم خودتون بدونین مخصوصن با HDT
    ------
    در مورد enb من فقط برای عکس استفاده میکنم f12 غیر فعال میکنه یا کلا از enb series warpper استفاده میکنم هر موقع نیاز بود قبل بازی اجرا میکنم

دوستانی که از enb استفاده نمیکنن ولی effect های enb رو میخوان یه 3,4 تا مود هست خواستین بگین میزارم fps اصن نمیخوره یکیش اینه روح میده به بازی یه جورایی عمق میده focus میکنین جایی background blur میشه یکی از مهم ترین افکت های enb هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

داخل بازی میشه ENB رو تنظیم کرد، Depth of field رو فعال کردم، مالتی سمپلینگ روی low گذاشتم و چنتا تنظیمات دیگه؛ الان میانگین 30 فریم میگیرم که خیلی عالیه با این کارت گرافیکم. گرافیک بازی هم اونقدرا کاهش پیدا نکرد نسبت به پروفایل RealVision.

17. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •