شما در حالت اول هم میتونید برید خونشون و ازشون بخواید با صحبت بیان بهتون کمک کنند روز و .... و نوع کمک و میان
همین طور بهتره از اون یا اونایی که کار میکشید هدیه بدید چون پس از کار کشیدن 1 قلبشون کم میشه و تن به کار برای شما نمیدن![]()
شما در حالت اول هم میتونید برید خونشون و ازشون بخواید با صحبت بیان بهتون کمک کنند روز و .... و نوع کمک و میان
همین طور بهتره از اون یا اونایی که کار میکشید هدیه بدید چون پس از کار کشیدن 1 قلبشون کم میشه و تن به کار برای شما نمیدن![]()
امیدوارم بتونی بری شهر.
پیشرفتت،فوق العاده است.
سلام بچه ها
من رفتم توی اون معدن زمستونی یه عالمه سنگ سبز و آبی جمع کردم ریختم توی سبد بابت اونا فقط هزار تا بهم داد این که خیلی کمه
یه سوال دیگه هم اینکه اون سنگ سفیدا که شبیه به یخ هستند توی معدن زمستونی اونا چی هستند؟؟
سوال دیگه هم این که آخرین طبقه ی معدن زمستونی یه راهی به یه چشمه ی زیر زمینی داره
میخواستم ببینم اون چشمه چی هست؟؟
به دردی هم میخوره من توش قلاب انداختم فقط استخوان ماهی توش بود
سنگ آبی قیمتش 40G و سنگ سبز قیمتش 50G هستش ، شما هم که یه سبد (30 تا) فروختی میشه حول و هوش همون 1000G .من رفتم توی اون معدن زمستونی یه عالمه سنگ سبز و آبی جمع کردم ریختم توی سبد بابت اونا فقط هزار تا بهم داد این که خیلی کمه.
اونا یه نوع سنگ معدن هستن که قیمتشون 50G هستش .یه سوال دیگه هم اینکه اون سنگ سفیدا که شبیه به یخ هستند توی معدن زمستونی اونا چی هستند؟؟
یکی از ماهیهای افسانهای رو از اونجا میگیری .سوال دیگه هم این که آخرین طبقه ی معدن زمستونی یه راهی به یه چشمه ی زیر زمینی داره میخواستم ببینم اون چشمه چی هست؟؟
به دردی هم میخوره من توش قلاب انداختم فقط استخوان ماهی توش بود .
سلام
اولا باید بگم به نظر من بهتر بیشتر به جای فروش اون سنگ هارو جمع کنی چون بعدن بیشتر بهشدن نیاز داری
دوم باید بگم اون سنگ سفیدا که شبیه یخ هستن رو می توانی با 1000G اگه اشتباه نکنم به آهنگری ببری و تبدیلش کنی به جواهرات
سوما باید بگم اون سنگ سبزا رو هم میتونی سه بار به آهنگری ببری البته اگه مرغداری و گاوداریت رو بزرگ کردی با20000G اگه اشتباه نکرده باشم بار اول دستگاه سس مایونز درست کنی بار دوم پنیر و بار سوم کاموادرست کنی رو برات می سازه
با اون سنگ آبی هاهم که آشنایی داریدیگه با اونا باید لوازمتو ارتقا بدی
راستی در اونطبقه همه جارو شخم بزن تا یک نامه پیدا کنی بخونش خودت میفهمی چیه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
و بعد داخل اون حوضچه زمستونی باید یکی از ماهی های افیسانه ای رو بگیری!!!!
بای تا های![]()
Last edited by Sepehr Rezamand; 21-08-2009 at 09:38.
اون نامه رو پیدا کردم ولی خوب یه دفه حواسم نبود انداختمش زمین
حالا چی بود؟؟
میشه دوباره پیداش کرد؟
سلام
من خودم چیز زیادی ازاین نامه نفهمیدم برای همین خواستم شما بهش یک نگاه بندازید نه اون نامه رو اگه سیو داری دوباره برو و بگیر
تا اونجایی که من متوجه شدم را بدست آوردن همه ماهی های افسانه ای به صورت یک جا رو گفته بود که گفته بود 200 ماهی بفروشید 3 تا غذا از ماهی درست کنید (Sushi Sushimi Grilled Fish)یک ماهی کوچک به دریا بندازید ماهیکوچک و ماهی متوسط و ماهی بزرگ رو همراه داشته باشید تا همه ماهی های افسانه ای رو یک جا بگیرید البته من امنتحان نکردم و نمیتوانم متمعن شوم
بای تا های
سلام سلام
ازتون تشکر می کنم که انقد این تایپک رو ول کردین
تو اون نامه دستور درست کردن یه غذاس فکر نکنم مشکلی تو بازیت درس کنه ولی اگه اونو بدین به پدر ان خوشحال می شه
در مورد گرفتن ماهی های افسانه کاملا اشتباس یا شما بد معنی کردی
حالا خودم یه چیزی رو حدس می زدم که دیروز تویه سایتی هم خوندم البته اگه درس معنی کرده باشم
وقتی کندو عسل داشتین سعی کنین از همه نوع گل در فصل خودش تو مزرعه بکارین تا قیمتش بیشتر بشه
جدآ.
من اینو فقط می دونم که اگه میوه ها و سبزی ها رو در فصل دیگه ای بفروشید،به قیمت خیلی گرونتری می تونید،بفروشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)