تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 507 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راست میگه دارو تحریم
    واکسن فایزر امریکایی رو زده شروع کرده به برپایی مراسمات هفتگی آن هم بدون ماسک برای چهار تا احمق ساندیسی که باید دنبال واکسن روسی و چینی بگردن
    مردم انسولین پیدا نمیکنن بعد برای کمک به سوریه 50 تن دارو از زیر زمین سبز میشه میره دمشق

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    20کانتینر دارو خارجی میاد داخل بعد میره مرز عراق کشف میشه هیچ کسی هم گردن نمیگیره

مزدور فقط جیره خور نیست یک انگل اجتماع

2. 5 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

در انجمن از بحث با افراد مریض گونه بپرهیزید:

در محیط بیرون همیشه با افرادی در ارتباط باشید که فضیل و آگاه از امور زمان باشند. هیچگاه به مزدور فرصت ندهید.

کاربر محترم

هی بیا وقت ما رو با اراجیفت بگیر و هی نقل کن کن مگه نگفتی حرفی نداری؟! چقدر حرف داری.

همونکه ۴ نفر آمدند وقت برای تو گذاشتند و خواستند اصلاحت کنند برام کافیه ، همه اینجا اشتباهند تو خوبی . به هر ۴ نفر ما تهمت و توهین کردی.

اگر آگاهی داشتی این مزخرفات را نمینوشتی ، زمانی که تغییر به وجود میاد ، دیگه تو وجود نداری. حرفهاتو در حد سوال دو صفحه قبل بت گفتم اگر نمیفهمی مثل یک نا آگاه چند وقت دیگه تو سرت دوباره نزنه بیایی پست بدی با سوال مبتدیانه و ناشیانه :

چرا مردم از چیز ملی حمایت نمیکنند!؟

پاسخ کافی داده شد، سوال شما همون جوابتان هست. موفق در جواب گرفتن باشی
    چرا قبل از عکس من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکس نذاشتی؟

چرا هر کس با شما مخالف باشه فردی «مریض» تلقی می‌شه؟ صرف این که شما ماهواره خریده‌این بقیه مریض هستن؟

کسی که با ایرانه مزدوره کسی که با دشمن ایرانه مزدور نیست؟

انگار بگین کسی که با دست راست می‌نویسه راست‌دسته ولی کسی که با دست چپ می‌نویسه چپ‌دست نیست

فضیل و آگاه اگه فضیل و آگاه شما هستین باید به حال فضیل و آگاه تاسف خورد...
    Last edited by pro_translator; 11-03-2021 at 00:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

راست میگه دارو تحریم
    واکسن فایزر امریکایی رو زده شروع کرده به برپایی مراسمات هفتگی آن هم بدون ماسک برای چهار تا احمق ساندیسی که باید دنبال واکسن روسی و چینی بگردن

می‌شه توضیح بدین چطور «احمق ساندیسی» توهین نیست؟

یعنی چی این جملات؟ واسه ۴ نفر از حزب خودتون هم فرستادم نتونستن معنیش کنن عین باقی حرف‌هاتون نیست یه نمه بی‌سر و ته‌تره...

مزدور فقط جیره خور نیست یک انگل اجتماع
    چطور این جملات توهین تلقی نمی‌شن؟

کسی که می‌گه باید خودمون کار کنیم دستمون زیر سنگ خارجی نباشه که بتونه ما رو تحریم کنه از محصولات خودمون حمایت کنیم مزدور و جیره‌خور و انگل اجتماعه، تویی که نشسته‌ای تو خونه پاتو انداخته‌ای رو پات غرغرهات رو پست می‌کنی انگل اجتماع نیستی؟

به امثال شما می‌گن نوکر بی‌جیره مواجب اسرائیل و آمریکا که تفکرات اسرائیل رو دارن به مردم تزریق می‌کنن

اگه کمک به متحد کار اشتباهیه، با توجه به منابعی که دادم در مورد فقر و شرایط مردم آمریکا، چرا آمریکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اسرائیل که وضعیت اقتصادیش بسیار بهتر از سوریه هست داده و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرد بهشون؟ چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که از سال ۲۰۱۲ بوده (۹ سال پیش) بوده (آمریکا وقتی می‌گه تروریست منظورش داعش و القاعده نیست، منظورش حزب‌الله و حشدالشعبی و انصاراللهه) خیلی زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمه؟

یعنی نه ایران می‌فهمه نه آمریکا بلکه شما می‌فهمی؟
    Last edited by pro_translator; 13-03-2021 at 18:24.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

چی مصرف میکنی
    ساندیس با الکل نخور باشه

جغرافیای اسلامی برای آقا

Sent from my iPhone using Tapatalk
    این آقا تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه مطلب درخشانی گفت که لایق ۲ تا تشکر بود؟

اگه همه‌تون از پست‌های هم همینجوری بی‌دلیل تشکر می‌کنید هیچ ارزشی نداره...

بهتر که از پست‌های من تشکر نمی‌کنین چون ظاهرا توی این بحث برعکسه...

توهین تشکر می‌خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مدرک و سند نمی‌خورن...

همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اثبات جهل شما عزیزان کافی بود...
    Last edited by pro_translator; 16-03-2021 at 14:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

کلا تاپیک به کشیده شده اما می خواستم در مورد یک موضوعه دیگه صجبت کنم.

یه پیشنهاد داشتم از تجربه خودم با افسوس زیاد خوردن و نوستالژی .

اگر زیاد به گذشته فکر می کنید و در فکرتون این خیال ها هست که "اگر فلان اتفاق نمی افتاد و یک اتفاق دیگه به جاش می افتاد" شرایط این طوری نبود!، این امکان هست که شما احتمال وقوع اتفاق ها رو یکسان بینید. به این خاطر احتمال اتفاق های به میل شما بیشتر می شه. اگر متوجه این موضوع باشید یه مقداری اثر نوستالژی و افسوس به گذشته تون کمتره می شه. برای من که این طور بوده.

البته این نوع برداشت من برای همه مسایل درست نیست. من این موضوع رو در مورد تحلیل های اتفاق تاریخی دیدم که مثلا می گن اگر اتفاق A نمی افتاد حتما جنگ جهانی اول صورت نمی گرفت.

برای مطالعه بیشتر "سوگیری گذشته نگارانه" یا " Hindsight bias " رو جستجو کنید. البته این تجربه من حاصل از برداشت شخصی من بوده و مطالبی که شما شاید در مورد این نوع سوگیری شناختی بخونید، شاید برای شما معنای دیگری داشته.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از salman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان لطفا بحث های چند صفحه قبل رو تموم کنید (یا خصوصی با هم ادامه بدید) و اجازه بدید تاپیک به موضوع اصلیش برگرده.

9. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

به هیچ عنوان از موتور جستجوی زره بین استفاده نکنید
    بومی .... نمیدونم حالا معنای دقیق بومی ممکنه تعابیر مختلفی داشته باشه
    ولی امیدوارم هزینه زیادی صرف نکرده باشن چون ظاهرا همه میتونن با کمک گوگل سرچ موتور جستجو بسازن
    بومی یعنی از گوگل بگیری بعد سانسور کنی نمایش بدی

سایت مرجع برای تست

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Stream; 12-03-2021 at 14:43. دليل: درباره بقیه کاربرها صحبت نکنید تا تاپیک دوباره منحرف نشه

11. 4 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه angel7animation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

پرهیز از دو چیز دیوونگی هوس

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان

تجربه‌ای که خیلی اتفاقی به دست اوردم رو دوست دارم با شما عزیزان در میون بذارم...

چندوقت پیش دنبال یه خونه برای خرید بودیم، هر خونه‌ای که پیدا می‌کردیم استعلاماتش رو (با کد شناسایی و یا شماره پروانه شهرداری) از شهرداری می‌گرفتیم تا ببینیم به اصطلاح عیب و ایراد و عقب‌نشینی و این چیزها داره یا خیر، اینهایی که ایراد داشتن که هیچ، اینهایی که ایراد نداشتن، اگر سند رسمی داشتن که در گام اول مشکلی نبود ولی اگر سند نداشتن باید حتما چک کنین ببینین صاحب اول خونه یا زمین زنده هست یا خیر، اگر زنده نیست در صورت پیگیری فرزندان یا نوادگان صاحب زمین یا خونه، می‌تونن براتون دردسرهای زیادی ایجاد کنن، این مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی قابل پیگیری هست...
    طبق عادت دیرینه، پس از توافق اولیه و مختصر، با کسب اجازه از اجاره نشین،‌ رفتیم که خونه رو ببینیم، با توجه به اینکه مایل بودم خانواده هم این خونه رو ببینن، از اجاره‌نشین خواهش کردم که اجازه بده از خونه عکس بگیرم، ایشون هم اجازه دادن و از بخش‌های عمومی خونه جزء به جزء عکس گرفتم، با توجه به اینکه صاحب‌خونه و املاکی هم همراه‌مون بود هرجایی که ایرادی مشاهده کردم مستقیما به صاحب‌خونه گفتم و توضیحاتی رو که عنوان می‌کرد به خاطر می‌سپردم، مثلا جایی از دیوار آثاری از نم داشت و گچش خراب شده بود، سوال کردم که آیا این قسمت ممکنه مشکلی پیش بیاره، گفت نه خیالتون راحت این قبلا مشکل داشت و درستش کردم هیچ مشکلی نداره، آرشیو عکس‌هایی رو که گرفتم شب رفتم خونه و کامل نگاه کردم دیدم این بخشی که نم داره از اون‌طرف (حیاط خونه) هم مشکل جزیی داره و خلاصه یه ایرادات دیگه که در کل گفتن مشکلی نیست خیالتون راحت...
    حدودا یکماه بعد از معامله، اجاره‌نشین تماس گرفت که سقف خونه داره چکه می‌کنه و لوازم‌مون دارن آسیب می‌بینن، قابلمه گذاشتیم و ...
    بنده هم با املاکی تماس گرفتم و ایشون هم با صاحب‌خونه‌ی قبلی هماهنگ کردن رفتیم بنگاه املاک، ایشون که اصلا حاضر به قبول ایرادی نبودن چون طبق قرارداد خونه تحویل گرفته شده بود و اگر مشکلی بود باید در متن قرارداد نوشته میشد، اما چون پای تصاویر در میان بود ناچار شد، با وساطت بنگاه و یک بحث 3 ساعته ناچار شد که قبول کنه و لکه گیری اساسی انجام بده، هزینه‌ی لکه گیری کلی رو املاکی گفت خودتون قیمت کنین هر چقدر بود یا به ما بدین تحویل صاحب‌خونه میدیم تعمیر کنه یا خودتون تعمیر کنین، ایشون هم هزینه‌اش رو در دو قسط داد و ما هم به جای لکه گیری، برای اینکه در آینده این مشکل دوباره پدیدار نشه کاملا اون رو عایق (ایزوگام) کردیم. البته که چندین برابر اون وجه رو خرج همین عایق و کندن گچ و مجدد گچکاری و رنگ کردن قسمت خراب شده‌ی ملک کردیم...
    اما نکته مهم اینکه وقتی کسی جنس یا مالِ ایرادداری رو بفروشه، اگر حتی بعد از خرید متوجه ایراد بشین با پیگیری و شکایت می‌تونین احقاق حق کنین ولی خیلی سخته، اما با استفاده از تصاویری که گرفتین خیلی راحت‌تر و بدون مراجعه به مراکز قضایی میشه این موضوع رو حل کرد...

به امید روزی که انسانیت بالاتر از همه چیز باشه

14. 13 کاربر از EHSANRF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ksra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2017
    محل سكونت
    Mar 2004

پيش فرض

سلام.
    دوستان و مخصوصا خانم ها توجه کنید که محیط بیرون خیلی نا امن تر از اون چیزی شده که فکرشو میکنید!! واقعا اگر لازمتون نیست کیف و جواهر و .... همراهتون نبرید مخصوصا انگشتر که تو دید سرقت گران نباشه!! چون که من امروز اینجا از یه اتفاق خیلی بدی جلوگیری کردم (البته با 2 نفر از دوستانم )
    چشتان روز بد نبینه در محله ستارخان تهران داشتیم امروز قدم میزدیم دیدیم در یک خیابان شلوغ دست انداختن گردن خانمه یکیشون نگه داشت دستای خانمه رو یکیشون هم بزور داشت گردنبند رو از گردن خانمه (یک خانم بزرگسال ) بزور میکشن!!! ملت نگاه میکردن فیلم میگرفتن!!! (خیلی بدم میاد از این حرکت که دارن طرفو بیچاره میکنن با اون لامصب وایستادن دنبال سوژه هستن فیلم میگیرن !!! نمیرن طرفو کمک کنن یه کاری کنن همه مثل مجسمه جمع میشن فیلم میگیرن تماشا میکنن لذت میبرن!! ) ما دویدیم گرفتیم دزد هارو و حتی تماس گرفتیم با پلیس و با اهل محل تحویل دادیم و بقیش رو سپردیم به آن خانم محترم که مراحل قانونی و شکایت و .... رو طی کنند.
    نزدیک 2 ساعت کارشان طول کشید صورت جلسه و التماس دزدا و .... بالاخره آن خانم هم یک دعا برامون کرد و رفت...
    چند وقت پیش هم 2 تا از مردان افغان دویدن سمت بنده و میخواستن جیب بنده رو بزنن و گوشی و.. رو ازم بگیرن که از چند روز قبلش بیرون بودیم و میوه و ... صرف کردیم توی جیبم مونده بود یادم رفته بود و خیلی هم کند بود ... دیدم دارن میان سمت من چاقو رو از جیب در آوردن!!! منم از جیبم سریع شانسی مجبوری (نمیدونم تو شرایطش بودید یا نه . ولی کسایی که تو این شرایط قرار گرفتن میدونن من چی میگم. ) در آوردم نشون دادم سریع مسیرشونو عوض کردن رفتن و منم اومدم خونه ....
    هواستون باشه خیلی نا امن شده ....
    فقط من با یه چیز ملت مشکل دارم همینه!! هر اتفاقی میوفته هر بلایی سر یکی میاد رد میشن میخندن یا فیلم میگیرن یا .... دوستان اینکارو نکنید. هوای همو داشته باشید ... ما همه از یک ملتیم وقتی میبینیم یکی تو دردسر افتاده یا داره اتفاقی براش میوفته تا حد ممکن کمکش کنیم نزاریم اتفاق بیوفته ... بخدا از وقتی این صحنه رو دیدم خیلی ناراحت شدم . خودمو جای خانمه تصور کردم که اگر من جاش بودم و نمیتونستم دفاع کنم و... همه چیمو میبردن و کتکمم میزدن!! تورو قرآن ترس رو بزارید کنار چند نفر بشید بالاخره اهالی محل یا دوستی رفیقی آشنایی یا ... تو اینجور مواقع هست مگر اینکه تنها باشید اون موقع شرایط یه مقداری تفاوت میکنه!! خودتون باید ببینید چیکار میتونید بکنید!!
    دارم فکر میکنم داره مردونگی میمیره!!! نزارید بمیره !!!
    دیگه حرفی ندارم ... این تجربه ی مهم من بود و حتما هواستون باشه!!!
    موفق باشید.

16. 13 کاربر از ksra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •