تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 4105 اولاول ... 3874374774834844854864874884894904914975375879871487 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شما کجا بودین که این همه وسایل ممنوعه با خودت بردی؟؟!!! شطرنج؟؟؟؟؟ دوز؟؟؟؟؟؟رادیو و... هم فکر کنم ممنوع باشه!!!

راسی مجله و جدول میشه برد ولی اونجا اونقدر وقت پیدا نمیکنی که بخوای جدول حل کنی....اونجا تا یه ساعت وقت بهتون میدن همه میرن میخوابن ....چون بی خوابی تو آموزشی بیداد میکنه!!
    شطرنج و دوز که ممنوع نیست ولی رادیو و چراغ قوه ممنوعه . بچه های ما مسابقات 4جانبه قهرمانی منچ هم میزدن .
    روزای اول تا وقت گیر بیاری میخوابی ولی ماه دوم وقت آزاد زیاده .
    نمیخوام یه چیزی یاد بدم که برا اعزامی های جدید دردسر بشه . ولی میگم تصمیم با خودشون (فقط در مورد مالک اشتر) :
    روز اول اعزام چون خیلی دم در شلوغه و پر از اعزامیه ، دژبان نمیتونه همه رو دقیق بگرده . مخصوصا اگه قیافتون مثبت باشه اصلا کاری نداره .
    یعنی روز اول بچه های ما هر چی بردن تو ، حالشو بردن . مثلا بعضی بچه ها mp3 player باتری خور (باتری قلمی که شارژ نخواد) آورده بودن . موقع استراحت سیمشو میذاشتن زیر چفیه که معلوم نشه و یواشکی رو تخت گوش میکردن . انواع و اقسام قرص و .... هم هر کی روز اول با خودش برد تو ، کسی نتونست پیدا کنه . فقط آدم فروش زیاده مواظب باشین .
    محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن
    کبریت تو مالک اشتر بردنش ممنوعه . فندک هم همینطور . ولی داخل پادگان خیلی راحت میشه هم وسایل آتش زا و هم دخانیات تهیه کرد . فقط کافیه به قرارگاه مراجعه کنین و از سرباز صفرهای اونجا با قیمت 4 برابر وسایل مورد نیازتون رو بخرید . البته بهتره 5 شنبه جمعه اونجا برین که ساعت اداری نباشه . مثلا فندک 2000 تومنه . البته این کار خلافه و اگه ببیننتون شورایی میشین و پایان دوره یا نصف پایان دوره رو باید اونجا بمونین .
    Last edited by imanpod; 27-09-2011 at 17:44.

2. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم
    از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
    لعنت بر همشون....
    ای داد بیداد. حالا ایشالا تو نیروی انتظامی جای خوبی بیفتی.
    من هم کد خورده بودم نیروی هوایی ارتش منتها وقتی تمدید کردم افتادم سپاه. این کسی که برات پذیرش گرفت مطمئن بود؟ شاید خواسته بپیچونه.
    البته من هم وقتی میخواستم تمدید کنم و نیروم رو از ارتش به سپاه تغییر بدم همه گفتم غیر ممکن هست ولی خب یه سرداری بود که کار رو انجام داد.

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

ای داد بیداد. حالا ایشالا تو نیروی انتظامی جای خوبی بیفتی.
    من هم کد خورده بودم نیروی هوایی ارتش منتها وقتی تمدید کردم افتادم سپاه. این کسی که برات پذیرش گرفت مطمئن بود؟ شاید خواسته بپیچونه.
    البته من هم وقتی میخواستم تمدید کنم و نیروم رو از ارتش به سپاه تغییر بدم همه گفتم غیر ممکن هست ولی خب یه سرداری بود که کار رو انجام داد.
    والا چی بگم تقریبا مطمئن بود ولی اینم از شانس مسخره ماست
    دیگه همه چیز رو سپردم به خدا نه بنده خدا....

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

غم اصلی ات آموزشی هست ؟! وقتی رفتی یگان میفهمی کاش همش مثل آموزشی بود .
    این رو الان متوجه نمیشی ، 3 ماه دیگه رفتی داخل یگان و مسئولیتت 100 برابر آموزشی شد یاد حرف من میفتی

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

این رو الان متوجه نمیشی ، 3 ماه دیگه رفتی داخل یگان و مسئولیتت 100 برابر آموزشی شد یاد حرف من میفتی

اتفاقا غم اصلیم یگان هست چون میگن ناجا آموزشیش ماسته ولی یگان سخته وهمش آماده باش هست
    دقیقا با حرفاتون موافقم

8. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یا خدا یعنی اینقده بد میگن از آموزشی یگان هنوز بدتره؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

همش بستگی داره...
    به نظر من که یگان خیلی بهتر از آموزشی هست......کسی که از یگان بدی میگه دلیلش اینه که نمیخواد مسئولیت بپذیره....ولی به نظرم یگان خیلی خیلی از آموزشی بهتره...آزادی عمل در یگان هم نسبت به آموزشی بیشتره....شما تو اموزشی 2 ماه تمام داخل پادگان هستی...حتی یه انسان عادی هم نمیبینی....ولی وقتی رفتی تو یگان از اون شرایط خارج میشی..... درسته که مسولیتت بیشتر میشه ولی تجربت هم بیشتر میشه و یاد میگیری که چطور مسئولیت پذیر بشی و...

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته هر كسي هر جايي بوده ، همونجا رو سخت ميدونه
    در حالي كه جاهاي سخت تري هم وجود دارن
    بستگي داره به اينكه سختي رو چي بدونيم
    من نيروي انتظامي كلانتري بودم ، راحت ترين و كم دردسر ترين كار موجود ، نگهباني بود!
    بعد اينكه بدترين ويژگيش اينه كه
    چون كلانتري جايي هست كه با مردم در هر ساعتي از شبانه روز سر و كار داري ، ساعت كاري اصلا مشخص نيست
    ممكنه هر زماني از شبانه روز به شما كاري محول بشه يا ممكنه يه روز كلا بيكار باشي
    مرخصي هم كه ماشاا... ، 2.5 روز در ماه!
    البته ميدونم جاهاي سخت تري هم وجود دارن ، مثل يگان امداد ولي اگه توي نيروي انتظامي ستاد استان افتاديد يا جايي افتاديد كه تا ساعت اداري كار داشتيد ، هر چقدر هم كه سخت باشه ، وقت استراحت و كار مشخصه و ميدوني چه ساعاتي راحت استراحت ميكني و بلاتكليف نيستي

13. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این جور مواقع بهتره آدم یه بنده خدای مطمئن پیدا کنه و کار رو به اون بسپاره. یکی از دوستان من هم آشنا زیاد داشت بهش گفتم پذیرش بگیر همین سپاه تهران راحت باشی ولی گفت نمیخوام رو بندازم به این و اون و میسپارم به خدا مطمئن هستم همین تهران میفتم و ... اما بنده خدا افتاد لب مرز و بدترین خدمت ممکن رو کرد.

برای شما هنوز هم دیر نیست با توجه به اینکه آموزشی رو رفتی. یادمه یکی از بچه های همین جا گفت با پارتی دو روز قبل از آموزشی نیروش رو عوض کرده شما که دیگه آموزشی رو هم رفتی.
    به هر حال من پیشنهاد میکنم سعی خودت رو بکنی اما اگر نشد بیخیال بشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این جور مواقع بهتره آدم یه بنده خدای مطمئن پیدا کنه و کار رو به اون بسپاره. یکی از دوستان من هم آشنا زیاد داشت بهش گفتم پذیرش بگیر همین سپاه تهران راحت باشی ولی گفت نمیخوام رو بندازم به این و اون و میسپارم به خدا مطمئن هستم همین تهران میفتم و ... اما بنده خدا افتاد لب مرز و بدترین خدمت ممکن رو کرد.

برای شما هنوز هم دیر نیست با توجه به اینکه آموزشی رو رفتی. یادمه یکی از بچه های همین جا گفت با پارتی دو روز قبل از آموزشی نیروش رو عوض کرده شما که دیگه آموزشی رو هم رفتی.
    به هر حال من پیشنهاد میکنم سعی خودت رو بکنی اما اگر نشد بیخیال بشی.
    اما منم واگذار کردم به خدا یگان افتادم لب مرز . 2 ماه کلا تو یگان خدمت داشتم که بخشیده شد وگرنه حتی اگه اصفهان هم یدم تا 26 مهر باید خدمت می کردم در صورتی که من 3 شهریور تسویه کردم از زاهدان و امدم
    اموزشی هم با اینکه کرمان بودم از بین 120 نفر کل گروهان شدم منشی
    واقعا خواست خدا بود
    بچه ها از یاد خدا قافل نشیند واقعا کمکتون میکنه و به دادتون میرسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 34 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 34 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •