زیاد نیست خوبه,تازه اگه مشکلی با گرافیک پایین نداری می تونی گرافیک و FPS رو کم کنی تا کمتر ترافیکت کم شه
زیاد نیست خوبه,تازه اگه مشکلی با گرافیک پایین نداری می تونی گرافیک و FPS رو کم کنی تا کمتر ترافیکت کم شه
هه هه هه, اقا من 1 نکته رو تو این cinematic TF پیدا کردماینکه tryndamere و katarina عاشقه همدیگن
(هیچ کدوم mana نمی خوان,هردوشونم می چرخن katarina با 2ش tryndamere هم با 3ش)
اونجا که Garen روی ult katarina میزنه بعد می خواد ضربه نهایی رو بزنه tryndamere با اسکین devil میپره وسط garen رو نفله میکنه
دقت کردین اول garen میزنه تو شکم tryndamere اما tryndamere مثلا 6 می کنه نمیمیره
![]()
Last edited by pancha73; 01-06-2013 at 09:54.
دوستان rengar عجب چیزیه وای عشقه من چند تابازی ازش دیدم رو یارو میپره هرچی abilite داره روش خالی میکنه در جا میمیره بعد فرار میکنه بعد تازه khazix دشمن قدیمیشه اگه مقابل هم بیفتند rengar سر khazix رو به عنوان trophy به ایتماش اضافه میکنه یع دفعم میبینی روی همه ی تیم مقابل پرید در جا همرو میکشه خیلی توپه از khazix قوی تره
آقا توروخدا یکی به من کمک کنه !!
من امروز تازه دانلود بازی رو تموم کردم، نمیتونم وارد بازی بشم یا ورد سایت.. میگه Username And password combination not recognized
از طریق ایمیل می خوام پیگیری کنم میگه ایمیل وجود نداره ! اکانتی به این ایمیل وصل نیست.. 3 تا اکانت دیگه ساختم همش میگه ایمیل این اکانت وجود نداره یا تزرنیم پسورد غلطه.
چه خاکی تو سرم کنم !؟؟// 3 تا اکانت ساختم میگه Congratulations ur Username is XXXX اما ..
خواهشا کمک کنید.
دوست عزیز لطفا نیا از رنگار تعریف کندوستان rengar عجب چیزیه وای عشقه من چند تابازی ازش دیدم رو یارو میپره هرچی abilite داره روش خالی میکنه در جا میمیره بعد فرار میکنه
نرف می شه
حالا از من گفتن بود
Remember Every Nurf
فکر کنم باید بعد از ثبت نام وارد لول (از خود دسکتاپ ) بشین تا آپدیت ها تکمیل بشه
بعد از خود بازی وارد اکانت بشین ... چون اگه اولین بار از سایتش بخواین وارد بشین نمی شه
من تا الان 700 مگ دانلود کردم یه آپدیت 2 گیگابایت دیگه آورده !![]()
مگه تیراندا خودش تو Frejlord زن نداره؟ :| پس چطوری King of Averson هست و آش هم Queenشه؟![]()
کدوم سروری؟
بعد از دانلود کلاینت و حدود 1.5 گیگ آپدیت دیگه آپدیتی نداشت برا من
والله نمیدونم دقیق از چیه ولی منم این مشکلو داشتم از خود بازی اکانت میساختم ارور میداد ولی از لینکای که تو سایت ها گذاشته بودن اکانتم ساخته میشد این لینکو امتحان کن شاید جواب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)