تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 827 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام به همه کاربران صبور ودلسوز این انجمن
    من یه LED 3D الجی گرفتم که واسه ظبط برنامه به یه هارد اکسترنال ظاهرآ 500 نیاز داره.
    بعداز وصل این هارد خود تی وی هارد را فرمت لینوکسی میکنه که ظارآ توی کامپیوتر دیگه شناخته نمیشه.
    این هارد بطور دایم باید به تی وی وصل باشه و دیگه از روشن وخاموش کردن تی وی پیروی کنه.
    همیشه ثابت میمونه.
    خوب من می خوام از تجربه خوب شما دوستان استفاده کنم.
    چه مارکی پیشنهاد میکنید با توجه به این موارد.
    1=بامشکل نشناختن هارد در سیستم درصورت نیاز.
    2=گرمای زیاد به دلی پیوسته درمدار بودن چون شاید بعضی مواقع نیاز به چند ساعت ظبط یا دیدن فیلم درون هارد باشه.
    ممنون از همه دوستان...
    سلام .
    1. اگر ميتونستيد هارد اكسترنال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پيدا كنيد عالي ميشد چون اين هارد اختصاصاً براي همين كار طراحي و ساخته شده كه با MTBF بالا ميتونه بصورت 24x7 بدون مشكلي كار كنه (گرچه فقط 320 گيگ و usb2 هست) احتمالاً كه اين مدل را در بازار پيدا نميكنيد .
    2. نميدونم TV شما هاردهاي اكسترنال usb3 را شناسايي ميكنند يا خير (دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد) .
    3. اگر هارد پرتابل ميخواهيد seagate backup plus portable drive را پيشنهاد ميدم . اگر هارد آداپتوري ميخواهيد seagate backup plus desktop drive را بخريد كه متاسفانه 500 گيگ نداره (هاردهاي آداپتوري از لحاظ منبع تغذيه مطمئن تر هستند) . هر دوي اين مدل usb3 هستند .
    4. پيشنهاد ميدم از يه فن استفاده كنيد . اگر هارد آداپتوري را ميخريد توصيه ميكنم به دماي هارد بيشتر توجه كنيد چون نسبت به هاردهاي پرتابل بيشتر گرم ميكنه .

بامشکل نشناختن هارد در سیستم درصورت نیاز.
    مطمئنيد كه TV شما fat32 را هم شناسايي نميكنه ؟
    درايور و نرم افزارهايي وجود دارد كه ميتونيد ديتاهاي ذخيره شده در پارتيشنهاي لينوكسي را در ويندوز ببينيد مثل درایور ext2fsd .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شنيدم وصل كردن هارد به تلويزيون باعث آسيب رسيدن به پاور تي وي ميشه و ممكن باعث خسارت بشه!! اينجوري نيست؟ من هارد ١ترا وصل ميكردم اما بعد از شنيدن اين موضوع ترسيدم!!
    دوستان ميشه در اين موررد راهنمايي كنيد؟

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk 2
    در مورد TV من اطلاع چنداني ندارم ولي ميتونيد از هاردهاي آداپتوري استفاده كنيد كه منبع تغذيه مستقلي دارند و همچنين تا اونجايي كه اطلاع دارم در كنار يكي از پورتهاي usb در TV علامت hdd وجود داره كه مناسب براي هاردهاي اكسترنال هست .

ممنون از پیشنهاد خوبتون
    میتونم بپرسم حدود قیمت این چنده ( با دلار روبرو رشد)
    حدود 300 هزار تومن هست كه با توجه به انصاف فروشنده و گارانتي متغير هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 29-12-2012 at 09:14.

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

ایا backup plus desktop drive از goflex , expansion جدیدتره ؟ یعنی هیچ امکاناتی یا پورتی یا دانگلی نیست که اونا داشته باشن و backup plus نداشته باشه؟

همچنین my book ها کدوماشون به نسبت بقیه my book ها امکانات یا پورتی یا دانگل اضافه تری داره؟

همچنین اینکه میگید به هارد فن اضافه کنید ، ایا این هارد ها جای بستن فن را روی بدنه گذاشتن و اینکه تغذیه فن را باید خودمون فراهم کنیم یا خودش سوکتی ، چیزی براش گذاشته

همه نوع هارد اداپتوری را میشه به روتر متصل کرد تا بین چند وسیله شیر بشه؟

و اخر اینکه
    همه نوع هارد اداپتوری را میشه به ال ای دی های 2012 سامسونگ وصل کرد؟

Last edited by Arash1003; 29-12-2012 at 16:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ایا backup plus desktop drive از goflex , expansion جدیدتره ؟ یعنی هیچ امکاناتی یا پورتی یا دانگلی نیست که اونا داشته باشن و backup plus نداشته باشه؟

همچنین my book ها کدوماشون به نسبت بقیه my book ها امکانات یا پورتی یا دانگل اضافه تری داره؟

همچنین اینکه میگید به هارد فن اضافه کنید ، ایا این هارد ها جای بستن فن را روی بدنه گذاشتن و اینکه تغذیه فن را باید خودمون فراهم کنیم یا خودش سوکتی ، چیزی براش گذاشته

و اخر اینکه همه نوع هارد اداپتوری را میشه به ال ای دی های 2012 سامسونگ وصل کرد؟
    سلام .

GoFlex Desk Drive جای خودشو به مدل جدید backup plus desktop drive داده و از لحاظ نرم افزاری هم متفاوت هستند . از لحاظ اینترفیس هر برای دو مدل کارتریجهای usb2 و usb3 و fireware و Thunderbolt موجود هست .

expansion با شکل و شمایل جدید هنوز در حال تولید هست .

اگر تعداد اینترفیس برای شما مهمه میتونید My Book Studio II را انتخاب کنید که دارای چهار اینترفیس USB2 و FireWire 800/400 و eSATA هست .

نه تنها جای فن نداره بلکه خبری از سوکت نیست . یه فن معمولی 8 یا 12 سانتی میخرید با یه آداپتور برق 12 ولتی .

اگر برای share کردن اطلاعات بر روی چند device میخواهید بهتره که My Book Live یا GoFlex Home Network را بخرید که اینترفیس آن Ethernet هست .

و اخر اینکه همه نوع هارد اداپتوری را میشه به ال ای دی های 2012 سامسونگ وصل کرد؟
    میشه وصل کرد و نباید مشکلی باشه ولی توصیه میکنم که دفترچه راهنمای TV را درباره نوع هارد و اینترفیس ، نوع فرمت پارتیشن و حجم هر پارتیشن و موارد دیگه مطالعه کنید .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام .
    هركدام از مدلها مزاياي خودشو داره . هارد ساده اما با كيفيت خوب seagate backup plus هست خودم مدل goflex را يكسالي هست كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره . اما اگر هاردي ميخواهيد كه بتونيد قفلش كنيد WD my passport مناسب هست . اين دو هارد ضد ضربه نيستند و در نتيجه بايد با دقت ازش نگهداري نمود .

اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد silicon power armor a80 را توصيه ميكنم ، اين هارد با داشتن بدنه آلومنيومي و طراحي خاص بدنه ، هارد سنگين و بزرگي هست .

نكته : ديده شده كه قفل هارد WD my passport بيخودي فعال شده و در نتيجه كاربر نميتونه به اطلاعاتش دسترسي داشته باشه (اين مشكل بيشتر در هاردهاي پرتابل رخ ميده ولي با نگهداري درست ميتوان مانع از بروز اين مشكل شد) .

2سوال:

از خیلی از وسترنی ها پرسیدم-میگفتند تاحالا خرابی قفل را نشنیده بودیم!

و مورد دوم،خیلی ها میگند وسترن بهتره.
    بالاخره مای پاسپورت بهتره یا بکاپ پلاس!؟!؟

از لحاظ قدرت-سرعت-دوام و...

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام
    من یدونه وسترن 2ترا اداپتوری خریدم چند تا سوال داشتم لطف کنی راهنمائیم کنید
    1 ایا میشه پارتیشن بندی کنم
    2 اگه جواب سوال بالا بله است با چه نرم افزاری.
    3 وقتی هارد خاموشه ایا احتیاج هست از اداپتور برقشو قطع کنم

داره خودمونی میشه sara1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    پای کامپیوتر

پيش فرض

با توجه به اینکه جابجایی ندارید همین WD my book یا مدل قدیمی WD my book essential مناسب هست . قیمتش هم فکر کنم حدود 290 یا 300 هزارتومن باشه .
    هارد با مارک توشیبا چطوره؟ مارک بدرد بخوری هست؟ گارانتی دار و usb3

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مطمئنيد كه TV شما fat32 را هم شناسايي نميكنه ؟
    درايور و نرم افزارهايي وجود دارد كه ميتونيد ديتاهاي ذخيره شده در پارتيشنهاي لينوكسي را در ويندوز ببينيد مثل درایور ext2fsd .

در مورد TV من اطلاع چنداني ندارم ولي ميتونيد از هاردهاي آداپتوري استفاده كنيد كه منبع تغذيه مستقلي دارند و همچنين تا اونجايي كه اطلاع دارم در كنار يكي از پورتهاي usb در TV علامت hdd وجود داره كه مناسب براي هاردهاي اكسترنال هست .
    ممنون
    در تهیه هارد توصیه هاتون را مد نظر قرار میدم.
    بله یکی از ورودی های USB نوشتهHDD IN .
    وکل توضیح شرکت:
    (ظرفیت حافظه جانبی که به دستگاه متصل میکنید حد اقل باید 500 گیگا بایت باشد و به ورودی USB HDD IN
    متصل شود.
    توجه داشته باشید که که پس از اتصال به دستگاه جهت ظبط برنامه در صورت تا یید شما دستگاه به صورت خود کار حافظه جانبی را پاک میکند.)
    این موضوع فرمت لینوکسی را من از فرومهای مربوطه خوندم ولی در مورد این درایور پیشنهادی شما چیزی نشنیدم.
    من درایور را دان کردم وحتمآ به موقع امتحان میکنم.
    در مورد fat ,fat32,ntfs تیوی مشکلی نداره وهمه را میشناسه.
    اما واسه ظبط ظاهرآ خودش تصمیم به لینوکس میگیره وباز هم ظاهرآ سیستم حافظه با فرمت لینوکس را نمیشناسه.
    درمورد استفاده از هارد آداپتوري مشکل جاسازی فن تغذیه 12 ولت فن و روشن بودن دائم فن مطرح میشه.
    که باز هم محتاج همفکری و صد البته راهنمایی شما هستیم.
    ممنون....
    Last edited by arash51; 29-12-2012 at 20:23.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2سوال:

از خیلی از وسترنی ها پرسیدم-میگفتند تاحالا خرابی قفل را نشنیده بودیم!
    یه نمونه از این مشکل ، بگردید باز هم میتونید پیدا کنید .

این مشکل بیشتر در هاردهای پرتابل دیده میشه و به ندرت هم رخ میده .

و مورد دوم،خیلی ها میگند وسترن بهتره.
    بالاخره مای پاسپورت بهتره یا بکاپ پلاس!؟!؟

از لحاظ قدرت-سرعت-دوام و...

ممنون
    هر دو ، هارد خوبی هستند . WD my passport را انتخاب کنید .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد با مارک توشیبا چطوره؟ مارک بدرد بخوری هست؟ گارانتی دار و usb3
    همین مدلی که پیشنهاد دادم انتخاب کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یدونه وسترن 2ترا اداپتوری خریدم چند تا سوال داشتم لطف کنی راهنمائیم کنید
    1 ایا میشه پارتیشن بندی کنم
    2 اگه جواب سوال بالا بله است با چه نرم افزاری.
    3 وقتی هارد خاموشه ایا احتیاج هست از اداپتور برقشو قطع کنم
    سلام .

بله میشه مثل هاردهای اینترنال به تعداد دلخواه پارتیشن بندی و فرمت کرد ولی نیازی نیست ، میتونید با استفاده از فولدربندی داده ها را مرتب کنید . اگر هم خواستید پارتیشن بندی کنید حتماً از برنامه ها و نرم افزارهای موجود در آن یه کپی داشته باشید . برای پارتیشن بندی هم disk management ویندوز استفاده کنید . توصیه میشه در مواقعی که از هارد استفاده نمیکنید آداپتور برق را جدا کنید ، برای راحتی میتونید از سه راهی های کلید دار استفاده کنید .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •