بچه ها حداقل چه رتبه ای باید داشته باشیم بتونیم دانشگاه های بین اللمللی برای شاخه های پزشکی قبول بشیم مثل ماله کیشو؟
چقدر شهریه هستش؟
بچه ها حداقل چه رتبه ای باید داشته باشیم بتونیم دانشگاه های بین اللمللی برای شاخه های پزشکی قبول بشیم مثل ماله کیشو؟
چقدر شهریه هستش؟
آقا یکی اینجا هست که با اطلاع کامل برام بگه که رشته های مجازی مدرکش با روزان فرق می کنه یا نه ؟
چرا.. بچه ها میگفتن ذکر میشه تو مدرکتون....![]()
من سال دیگه کنکور دارم ولی همینطوری زبان و عربی امسالو زدم ،
منم همین گزینه اقتصادی رو انتخاب کردم![]()
میگم با رتبه ای در حدود 20 هزار منطقه یک ، در چه دانشگاه هایی میشه به طور روزانه یا شبانه قبول شد؟
البته برای رشته ی مدیریت
یه راهنمایی بکنید
چقدر شهریه هستش؟
شهریه اش رو کامل مطمئن نیستم ولی اون چیزی که از پارسال وحرف هایی که شنیده بودم یادمه میگفتن ترمی نزدیک 4تومن میشه !!!!
البته با اطمینان میشه گفت از آزاد گرونتره !!!
sسلام شهریه هنگام ثبتنامش 5 ملیون هست.
و هر ترم هم 5 تومن
یعنی ترم اول 10 ملیون بقیه 5
که نسبت به دانشگاه ازاد خیلی خیلی بیشتر.بیش از دو برابر.
شانسومیبینی کل تصاعدو باهمه جزییاتش مو به مو خوندم نزدیک200 تا تست حل کردم به این امید که 1 سوال تصاعدو بزنم درست از همون مجموع جملات که تو کتاب نبود اومد.
این هزینه دانشگاه بین المللی شامل جا هم میشه یا بدونه جا هست و چه قدر باید رتبمون بشه تا اونجا قبول شیم یکی از شاخه های پزشکی رو.سخته قبولیش?
شرایط دیگه ای نداره مثلا مع دل دیپلم یا پیش دانشگاهی?زبان تدریس هم انگلیسی هست دیگه?ممنون
سوابق تحصيلي ضعيف در نتيجه آزمون داوطلبان كنكور اعمال نمي شود
اين خبرو شبكه خبر زيرنويس كرده بود ديدم...الانم جزئياتشو يافتم...خدمت شما:
منبع:خبر خوش رييس سازمان سنجش به كنكوري ها
رييس سازمان سنجش آموزش كشور به داوطلبان آزمون سراسري 90 مژده داد به سوابق تحصيلي كه پايين تر از نمره آزمون داوطلبان باشد در قبولي آنان، ترتيب اثر داده نخواهد شد.
سوابق تحصيلي ضعيف در نتيجه آزمون داوطلبان كنكور اعمال نمي شود
'محمد حسين سرورالدين' روز پنج شنبه در بازديد از حوزه هاي امتحاني آزمون سراسري سال 1390 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اخيرا در مذاكره با مسوولان سازمان سنجش، اين موضوع را مطرح كردند كه سوابق تحصيلي داوطلبان فقط جنبه كمكي و مثبت داشته باشد و چنانچه سوابق تحصيلي يك داوطلب از نمره آزمون وي كمتر باشد ، اين سوابق براي وي اعمال نمي شود.
وي با بيان اينكه اعمال سوابق تحصيلي داوطلبان كنكور در قبولي آنان از امسال براي اولين بار اجرايي شده است، گفت: در چند سال گذشته، معدل داوطلبان در كنار نمره آزمون آنان، در قبولي افراد تاثيرگذار بود و سال گذشته نيز سوابق تحصيلي به ميزان 15 درصد در پذيرش داوطلبان تاثير داشت اما امسال سهم سوابق تحصيلي در قبولي افراد به ميزان 25 درصد افزايش يافت.
http://basironline.com/view.aspx?id=5585
=====
به نظرتون اين احتمالا سال هاي بعد هم ادامه داره ديگه؟وگرنه تبعيض ميشه ...يعني نمرات فقط تاثير مثبت دارن؟
Last edited by eshghe abi; 05-07-2011 at 11:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)