با سلام
چقدر انتی ویروس کومودو پیشرفت داشته . این میزان شناسایی برای کومودو به نظر من خیلی خوبه
avast pro 6.0.1367 خوب عمل نکرد
9 مورد
emsisoft free
قبل از ابدیت 14 مورد
بعد از یک ابدیت
18 مورد از 18 مورد . عالی عمل کرد
![]()
با سلام
چقدر انتی ویروس کومودو پیشرفت داشته . این میزان شناسایی برای کومودو به نظر من خیلی خوبه
9 مورد
emsisoft free
قبل از ابدیت 14 مورد
بعد از یک ابدیت
18 مورد از 18 مورد . عالی عمل کرد
![]()
سلام .
تست با آنتی ویروس آواست
9 مورد یافت شد و حذف گردید :
![]()
9 مورد
با سلام
همیشه اواست به صورت اتومواتیک برام ابدیت میشد الان به صورت دستی یک ابدیت رو زدم ابدیت شد و موارد به 11 تا رسید
![]()
duqu رو اجرا کردم
مورد جالبی که داره اینه که خودشو به عنوان IBM ServeRAID controler driver شناسایی می کنه
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
دوستان من شخصا به این تست هایی که اینجا مکنیم اعتمادی ندارم
یه چیز دیگه که واسه من ملاک هست تو قدرت آنتی ویروس قدرت پاکسازی ویروس از یک سیستم آلوده هست که مثلا آنتی ویروسی مثل نود32 آشغال حساب میشه![]()
120 % موافقم سینا، ولی برنامه ی الکل نیستم !
خوب این بات در اصل Certification هارو از درایورای روی یک سیستم دیگه میدزده و خیلی راحت از سد فایروال رد میشه و بسم الله کارش رو شروع میکنه بدون این که کسی بهش بگه بالای چشت ابروهه
پس بالاخره یکی اینجا هست که حرف من رو بفهمه ! منم میگم قدرت آنتی ویروس موقع پاک سازی معلوم میشه و هنگامی که سیستم آلوده هست
Take Care![]()
سلام دوست عزیز ، شما به قسمت Settings > Updates برید و در انجا تیک گزینه Automatic Update بزنید .با سلام
همیشه اواست به صورت اتومواتیک برام ابدیت میشد الان به صورت دستی یک ابدیت رو زدم ابدیت شد و موارد به 11 تا رسید
عکس کلی از قسمت تنظیمات آپدیت آواست :
یه سوالی داشتم خدمتتون : شما این ویروس هایی که اینجاست دانلود می کنید موقع اکسترکت آنتی ویروس به صورت اتوماتیک ویروس ها رو شناسایی می کنه یا باید به صورت دستی اسکن کنید ؟![]()
با سلام
ممنون دوست من
تنظیمات من رو یاتوماتیک هست و همیشه به این صورت ابدیت میشه اما امروز از روی بعد از اسکن اتفاقی گفتم یک اسکن دستی برای ابدیت هم بزنم که دیدم ابدیت وجود داره وابدیت هم شد
من روی سیستم اداریم فقط اسکن می کنم و روی سیستم خونه اکستراکت می کنم
چی میگیبعد از Extrct کردن Norton همه رو پاک کرد
دیگه مطمئن شدم Norton بهترین آنتی ویروسه![]()
Avira Free
باقیمانده ها :
![]()
من این ویروس هارو که اکسترکت می کنم آنتی ویروس شناسایی نمی کنه و حتما باید دستی اسکن کنم برا شما هم همین طوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)