تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 674 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بمیرن با این فوتبال ساختنشون! گند زدن رفته...قبلی ها رو میشد تحمل کرد اما این...!
    دیگه فلش بازی میکنم اما سمت این مسخره نمیرم!
    100 خورده ای ساعت بازی کردم(همون میزان ساعتی که خودش میگه) تا بهش عادت کنم اما مگه میشه؟!
    هر بار یه چی مسخره ازش میبینی!
    داوری فاجعه! (بازیکنشون با پا رفت تو سینه یار من (دقیقا صحنه ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی) و بخاطر باگ های زیبای بازی، پاش از تو بدن یارم رد شد و تعادلش بهم خورد..داور خطا برا اونا گرفت!!!!!)

تفکر بازیکنا در حد قابلمه! بازیکن میبینه توپ داره لو میره اما مثه خر سرش رو انداخته پایین و همینطور میدوئه!!! یا تک با تک شده و دوساعت برا خودش تفکر میکنه که با کجای پاش توپ رو بزنه و آخر سر هم که تصمیم کبری رو میگیره، دروازه بان تو بغلشه!

استپ کردنهاش رو که نگو! اگه یه استپ درست و حسابی تونستید انجام بدید! استپ میکنه برا اونا!!

50 بار حمله میکنی، یا توپ هات تو آسمون میرن(بازکن ریت 105 با ریت شوت های بالای 95!) یا دروازه بان میگیره..ماشالله دروازه بان-ه مخلوطی از کاسیاس-بوفون-سزار-الیور کان-اشمایکل و...! عمرا اگه 3 بار با یه میزان شوت کنی و توپ ها یه جا برن! یه بارگل میشن..یه بار تو آسمون و اون یکی هم به زور میرسه به دروازه بان!! مگه میشه؟!
    اما حالا دروازه بان و دفاع های تو...یه توپ میاد رو گل تو، دروازه بان ریت 98ت گل بخودی میزنه اینقدر ارادت داره به تیم حریف!! شروع مجدد ها فاحعه..موقع ضد حمله منظورمه...ضربه تا نیمه زمین خودت نمیرسه! دفاع ها ماشالله همه استاد اسدی! توپ از جلوش رد میشه و اونم نگاه میکنه!!!

جای گیری بازیکنها جک! بخصوص مهاجم ها...در 90 درصد مواقع؛ اینزاگی! همش تو آفسایدن! قشنگیش هم اینه که وقتی پاس میدی و چندتا گزینه داره کامپیوتر، قشنگ توپ میره برا اونیکه تو افسایده! بدبختی ول کن هم نیستن! همونطور تو آفساید میمونن!

پاسهاش...گفتم 100 خورده ای ساعت بازی کردم اما باز نتونستم یه بازی 5 دقیقه بدون پاس اشتباه رو تموم کنم! یکی از دوستان اون اوایل یادمه میگفت چرا تعداد پاس ها رو نمیزنه...دلیلش مشخصه! چون میدونستن همه بالای 70 درصد پاسهاشون رو خراب میکنن! یکی از دوستان میگفت پاس توی عمق 40 متری یندازه..عزیز من..شما دقیقا همونجایی که میخوای میندازی؟! فرضا آره...چند بار میتونی اینکار رو کنی؟! پاس 40 متری میندازه اما هرجا خودش بخواد!

انتخاب بازیکنش واقعا یه شاهکاره...یه بازیکن از اونا ضد حمله بزنه، دو تا از یارای تو میوفتن دنبالش و دیگه مگه میشه بازیکنی که تویه دفاع داری رو انتخاب کنی؟! هرچی یار عوض میکنی، هی اون دوتا پشت سری رو عوض میکنه!!
    خیلی وقتها هم که خودش قاطی میکنه! وقتی توپ بین دوتاشون بیوفته، هر ثانیه یکی رو انتخاب میکنه و گیجت میکنه تا توپ لو بره!!

بازیکن ها نحوه بازیشون بسته به اینه که با تو باشن یا حریف! مثلا مسی...با کامپیوتر باشه، مگه میشه توپ رو ازش بگیری؟! اما وقتی یار توئه، با یه تنه میره قاطی باقالی ها!!

سیستم تعویض و ایناش فاجعه..بعضی وقتها اینقدر یاریکنی رو که میخوای انتخاب نمیکنه که بیخیال میشی!

مسترلیگ در حد گوجه! سزار با ریت 98، هر نیم فصل رو تویه یه تیم میگذرونه!! بعد 3-4 فصل هم که کلا باید با کلی بدهی، سهام رو بفروشی!( : دی )...سیستم روحی بازیکن ها هم که بی نظیر! 10 تا میزنی، همه بنفش! میبازی، همه بنفش!! تیم اول دنیا هم هستی خیر سرت!

شما ببین هر سال داره یه شیوه جدید میده بیرون کونامی...3-4 نسخه آخر رو من یادمه، هیچ کدوم شبیه هم نیستن! همه زمین تا آسمون فرق دارن باهم! خب این چی رو نشون میده جز اینکه خودشون هم نمیدونن چی دارن میکنن؟! بجای اینکه تویه نسخه بعد، بیان ضعف های نسخه قبل رو برطرف کنن(که ماشالله اونقدر زیاد هست که خودش 2-3 تا نسخه جدید میطلبه)، هر سال یه بازی جدید میده بیرون با کلی باگ!

تازه من خیلی تحملش کردم! (چون سالهاس دارم بازی میکنم؟!)...برا 4 تا از دوستام بردم بازی رو، فقط یکیشون بیشتر از 1 ساعت تحملش کرد که اونم عشقه pesه...که البته بعد 2 ساعت پاک کرد بازی رو!!

بجای اینکه بیان بازی رو درست کنن، اومدن واسم گونی و شکلات میذارن به عنوان توپ! :|

من نمیدونم یعنی خودشون یه بار نشستن بازی کنن؟!!

خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره...حیف وقت که بذاری پاش...تنها نکته مثبت بازی، تکنیک هاش هستن که اونم با همه میشه انجام داد و عملا هیچ برتری نیست!
    منون از نقد عالیت،منم باهات موافقم....

2. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علیک سلام پلیس
    والا من از ادیت فایل داخل اون فایل RAR اطلاعی ندارم ولی برزیل و لیورپول امسال آفیشلی لایسنس نشدن با این آپدیت رسمی ها هم درست بشو نیستن مگه اینکه بعدا لایسنس کنه و یه DLC بده...

آره بابا اون ادیت فایل رو خارجکی خودشون جور کردن به نظر من اصلا بیخیال اون ادیت فایل شو فقط اون dlc رو بریز

اینم بگم من برخلاف 2 سال گذشته اصلا اطلاعات جالبی در زمینه PES ندارم امسال... چون بازی نمی کنم تو کار ادیتش هم نیستم اصلا... معذرت می خوام از فن های بازی ولی حقیقتا نا امید شدم از این بازی... رو کنسول دارم فیفا 11 می زنم... من پارسال کنسول نداشتم حالا می بینمم چرا کنسولی ها به PES نگاه هم نمی کردن نگو یه چیزی بود... فیفا نکست واقعا انتظار رو بالا می بره تا حدی که PES بازی محسوب نمیشه از دید کسی که فیفا (بخصوص 11) رو بازی کنه
    در کل ققبولت دارم. در وحله ی اول دلچسب نیست. ولی انقدر هم بد نیست. به نظر شخصی من خیلی طبیعی کردنش. البته رخداد های غیر طبیعی هم توش بوجود اومده که بعضی وقط ها اعصاب خورد کن میشه. ولی در کل امتیاز زیاد پایینی نمیدم بهش. مهم باهم بودنه، اینکه 2 ، 3 و حتی 4تایی دور هم باشیم و کلی حال کنیم.

4. این کاربر از babak_tour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بمیرن با این فوتبال ساختنشون! گند زدن رفته...قبلی ها رو میشد تحمل کرد اما این...!
    دیگه فلش بازی میکنم اما سمت این مسخره نمیرم!
    100 خورده ای ساعت بازی کردم(همون میزان ساعتی که خودش میگه) تا بهش عادت کنم اما مگه میشه؟!
    هر بار یه چی مسخره ازش میبینی!
    داوری فاجعه! (بازیکنشون با پا رفت تو سینه یار من (دقیقا صحنه ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی) و بخاطر باگ های زیبای بازی، پاش از تو بدن یارم رد شد و تعادلش بهم خورد..داور خطا برا اونا گرفت!!!!!)

تفکر بازیکنا در حد قابلمه! بازیکن میبینه توپ داره لو میره اما مثه خر سرش رو انداخته پایین و همینطور میدوئه!!! یا تک با تک شده و دوساعت برا خودش تفکر میکنه که با کجای پاش توپ رو بزنه و آخر سر هم که تصمیم کبری رو میگیره، دروازه بان تو بغلشه!

استپ کردنهاش رو که نگو! اگه یه استپ درست و حسابی تونستید انجام بدید! استپ میکنه برا اونا!!

50 بار حمله میکنی، یا توپ هات تو آسمون میرن(بازکن ریت 105 با ریت شوت های بالای 95!) یا دروازه بان میگیره..ماشالله دروازه بان-ه مخلوطی از کاسیاس-بوفون-سزار-الیور کان-اشمایکل و...! عمرا اگه 3 بار با یه میزان شوت کنی و توپ ها یه جا برن! یه بارگل میشن..یه بار تو آسمون و اون یکی هم به زور میرسه به دروازه بان!! مگه میشه؟!
    اما حالا دروازه بان و دفاع های تو...یه توپ میاد رو گل تو، دروازه بان ریت 98ت گل بخودی میزنه اینقدر ارادت داره به تیم حریف!! شروع مجدد ها فاحعه..موقع ضد حمله منظورمه...ضربه تا نیمه زمین خودت نمیرسه! دفاع ها ماشالله همه استاد اسدی! توپ از جلوش رد میشه و اونم نگاه میکنه!!!

جای گیری بازیکنها جک! بخصوص مهاجم ها...در 90 درصد مواقع؛ اینزاگی! همش تو آفسایدن! قشنگیش هم اینه که وقتی پاس میدی و چندتا گزینه داره کامپیوتر، قشنگ توپ میره برا اونیکه تو افسایده! بدبختی ول کن هم نیستن! همونطور تو آفساید میمونن!

پاسهاش...گفتم 100 خورده ای ساعت بازی کردم اما باز نتونستم یه بازی 5 دقیقه بدون پاس اشتباه رو تموم کنم! یکی از دوستان اون اوایل یادمه میگفت چرا تعداد پاس ها رو نمیزنه...دلیلش مشخصه! چون میدونستن همه بالای 70 درصد پاسهاشون رو خراب میکنن! یکی از دوستان میگفت پاس توی عمق 40 متری یندازه..عزیز من..شما دقیقا همونجایی که میخوای میندازی؟! فرضا آره...چند بار میتونی اینکار رو کنی؟! پاس 40 متری میندازه اما هرجا خودش بخواد!

انتخاب بازیکنش واقعا یه شاهکاره...یه بازیکن از اونا ضد حمله بزنه، دو تا از یارای تو میوفتن دنبالش و دیگه مگه میشه بازیکنی که تویه دفاع داری رو انتخاب کنی؟! هرچی یار عوض میکنی، هی اون دوتا پشت سری رو عوض میکنه!!
    خیلی وقتها هم که خودش قاطی میکنه! وقتی توپ بین دوتاشون بیوفته، هر ثانیه یکی رو انتخاب میکنه و گیجت میکنه تا توپ لو بره!!

بازیکن ها نحوه بازیشون بسته به اینه که با تو باشن یا حریف! مثلا مسی...با کامپیوتر باشه، مگه میشه توپ رو ازش بگیری؟! اما وقتی یار توئه، با یه تنه میره قاطی باقالی ها!!

سیستم تعویض و ایناش فاجعه..بعضی وقتها اینقدر یاریکنی رو که میخوای انتخاب نمیکنه که بیخیال میشی!

مسترلیگ در حد گوجه! سزار با ریت 98، هر نیم فصل رو تویه یه تیم میگذرونه!! بعد 3-4 فصل هم که کلا باید با کلی بدهی، سهام رو بفروشی!( : دی )...سیستم روحی بازیکن ها هم که بی نظیر! 10 تا میزنی، همه بنفش! میبازی، همه بنفش!! تیم اول دنیا هم هستی خیر سرت!

شما ببین هر سال داره یه شیوه جدید میده بیرون کونامی...3-4 نسخه آخر رو من یادمه، هیچ کدوم شبیه هم نیستن! همه زمین تا آسمون فرق دارن باهم! خب این چی رو نشون میده جز اینکه خودشون هم نمیدونن چی دارن میکنن؟! بجای اینکه تویه نسخه بعد، بیان ضعف های نسخه قبل رو برطرف کنن(که ماشالله اونقدر زیاد هست که خودش 2-3 تا نسخه جدید میطلبه)، هر سال یه بازی جدید میده بیرون با کلی باگ!

تازه من خیلی تحملش کردم! (چون سالهاس دارم بازی میکنم؟!)...برا 4 تا از دوستام بردم بازی رو، فقط یکیشون بیشتر از 1 ساعت تحملش کرد که اونم عشقه pesه...که البته بعد 2 ساعت پاک کرد بازی رو!!

بجای اینکه بیان بازی رو درست کنن، اومدن واسم گونی و شکلات میذارن به عنوان توپ! :|

من نمیدونم یعنی خودشون یه بار نشستن بازی کنن؟!!

خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره...حیف وقت که بذاری پاش...تنها نکته مثبت بازی، تکنیک هاش هستن که اونم با همه میشه انجام داد و عملا هیچ برتری نیست!
    چارلیز جون من از وقتی این بازی دستم اومده حداقل حداقلش روزی دارم 5 ساعت بازی می کنم البته متوسطش
    تمام اینایی که میگی درسته به جز سیستم پاس که واقعا بی نظیره و من خیلی باهاش حال می کنم
    بازم میگم تمام حرفات درسته و من تاییدش می کنم
    من خودم الان مسترلیگ میرم بعد این همه بازی کردن به درک خوبی از بازی رسیدم و تقریبا تاپ پلیر رو هم راحت می برم حالا چه 1-0 یا چه 5-0
    خلاصه بازیم خوب شده و تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم اما چیزی که منو عذاب میده نوه زدن این گل هاست
    در بازی فوتبال گل مهم ترین چیزه تو تمام 90 دقیقه رو حمله کنی اما گل نزنی فایده نداره
    برای مثال من با رئال مادرید جلوی والنسیا بازی می کنم بنده خدا والنسیا داره 92 دقیقه دفاع می می کنه اما من نمیتونم گل بزنم چرا ؟ چون میخوام با تاکتیک های خودم برم جلو به قول معروف قشنگ گل بزنم اما مگه میشه
    آخرش اعصابم خورد میشه میرم با کریس چند نفرو دریبل می کنم و سانتر می کنم عین اب خوردن گل میزنم اما این گل واسه من خوشحالی نداره
    لذتی نمی برم از بازی
    از پشت 18 با کریستیانو شوت هایی میزنم که واقعا متعجب میشی من کامل کامل تمام دستورات داخل بازی رو هم خوندم در قسمت کنترل ها و حتی بر اون اساس هم تمرین کردم تا بازی رو یاد بگیرم
    یه بار یه شوتی زدم با کریس فکر کنم 700-800 کیلومتر !!! سرعت داشت اما دروازه بان آورال ریتینگ 62 اومد توپو بهتر از کاسیاس مهار کرد !!!
    اون وقت بد حرصت می گیره
    دیشب یه بار با پدرو لئون و یه بار با یوان گورکوف دوتا گل از راه دور با شوت به اینتر زدم اینقدر ذوق کرده بودم که حد نداشت
    واقعا گل های قشنگی بودن و لذت بخش
    اما این فوتبال طوری شده که فقط و فقط مجبوری سانتر کنی تا گل بزنی
    پاسکاری روون و خوب شده اما دیگر باگ های بازی این تاثیر پاسکاری رو کمرنگ می کنه و در خیلی از مواقع از بین می بره
    داوری واقعا بزرگترین ابهام این بازیه در یه سری از مواقع عالی کار می کنه اما ساده ترین توپ هارو اشتباه می کنه
    من با راموس به بهترین شکل ممکن تکل میزنم و از کنار قشنگ توپ حریف رو می گیرم و بازیکن حریف اصلا زمین هم نمیخوره و بلند میشه تا دوباره توپو بگیره اما داور خطا می گیره
    اینجاست که آرزو می کنی بری دوباره 2010 بازی کنی
    حالا 10 تا مورد مثل همینو کنار هم و در یک بازی ببینی احتمالا اعصابت خیلی بد خط خطی میشه
    در مورد دفاع فقط همینو بگم که من اوایل که بازی می کردم وقتی توپ در محوطه جریمه میومد کنترل بازیکن غیرممکن میشد
    درست مثل گفته خودت هی الکی الکی Cursor رو عوض می کنه خود کامپیوتر و حریفم استفاده می کنه و گل میزنه که اینم خیلی نکته بدیه
    من چون یه مدت با خود تنظیمات کونامی هم تمرین کردم یاد گرفتم که در هنگامیکه توپ در هواست باید با R2 بازیکن رو کنترل کرد که خیلی کمک کرد
    یعنی هر موقع در محوطه جریمه توپ رفت هوا مثلا سانتر شد با R1 بازیکنتو عوض نکن یه بازیکن که انتخاب شد همونو با R2 نگه دار و خودت ببر به طرف مسیری که توپ داره میاد
    و کلی کلی آموزش دیگه که باعث شد همچین پیشرفت کنم
    منم از شکل و شمایل کلی بازی خوشم نیومد اما PES دیگه چیکار میشه کرد

6. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..

طریقه پنالتی زدن رو بلد نیستم ..

ممنون میشم یاد بدید..

هیچوقت نمیره تو دروازه....هز جهتی بشوتم میره بیرون....

دیگه 2 ساله از pes2009 ه بعد نمی تونم پنالتی بزنم نه تنها من بلکه لقیه دوستانم و برادرم

مرسی..

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

اول دکمه شوت رو میزنی بعد از اینکه به توپ نزدیک شد جهت رو بگیر نه از همون اول

9. این کاربر از popowoody بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من یه نفره زیاد بازی نکردم که بفهمم دوستان چی میکشن ولی همش دو نفره بازی میکنم که انصافا خیلی حال میده
    مخصوصا پاس کاریش قبول دارم که داور خیلی بد قضاوت میکنه بعضی وقتا، ولی چی کار کنیم دیگه یکی از نکات مهم بازی فوتبال اشتباه داوریه

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

خدا رو شکر بلاخره میشه این اسمای بالای سر بازیکنا رو برداشتدیگه داشتم از حل این مسئله ناامید می شدم...ولی ظاهرا فقط میشه این حالت رو خاموش کرد، یعنی امکان این که مثله گذشته اسامی به گوشه صفحه منتقل بشه نیست
    میشه اسم بازیکنانو از روشون برداشت؟ چطور؟

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این DLC که از طریق خود بازی دانلود میشه رو من از داخل خود بازی دانلود کردم.

حالا می خوام بدونم فایلش رو کجا می ریزه، چون می خوام ببرم برای یکی از دوستام.

اصلا می شه این کار رو کرد؟

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

چرا نشه،تو این مسیر قرار داره:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI....کنامی رو وردار و ببر بریز تو همین ادرس برای یه pc دیگه...حله؟؟؟؟؟

14. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها پچ جدید 0.5 اومد. اینم لینک دانلود:

* Complete 2. Bundesliga (all players with correct appearence, stats and boots;
    all teams with correct squads, numbers, kits, lineups & map locations
    * Complete kits configurations for Americas national teams
    * Corrected boots for more than 500 players
    * More than 20 new edit mode hairstyles
    * New boots (adiZero Cyan/White/Pink, adizero Green/White/Pink, Predator X
    Electricity/Red/White)
    * New kits (Aue, Cottbus, Düsseldorf)
    * New faces (Abate, Barrios, Biabiany, Fuchs, Fucile, Geromel, Holtby, Kuba, Lens,
    Robert Lewandowski, Lukaku, Neymar, Marica, Mario Suarez, Pieters, Piszczek,
    Prödl, Schwegler, Szalai, Zambrano)
    * Updated squads for Argentina, Brazil & Germany

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •