منون از نقد عالیت،منم باهات موافقم....بمیرن با این فوتبال ساختنشون! گند زدن رفته...قبلی ها رو میشد تحمل کرد اما این...!
دیگه فلش بازی میکنم اما سمت این مسخره نمیرم!
100 خورده ای ساعت بازی کردم(همون میزان ساعتی که خودش میگه) تا بهش عادت کنم اما مگه میشه؟!
هر بار یه چی مسخره ازش میبینی!
داوری فاجعه! (بازیکنشون با پا رفت تو سینه یار من (دقیقا صحنه ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی) و بخاطر باگ های زیبای بازی، پاش از تو بدن یارم رد شد و تعادلش بهم خورد..داور خطا برا اونا گرفت!!!!!)
تفکر بازیکنا در حد قابلمه! بازیکن میبینه توپ داره لو میره اما مثه خر سرش رو انداخته پایین و همینطور میدوئه!!! یا تک با تک شده و دوساعت برا خودش تفکر میکنه که با کجای پاش توپ رو بزنه و آخر سر هم که تصمیم کبری رو میگیره، دروازه بان تو بغلشه!
استپ کردنهاش رو که نگو! اگه یه استپ درست و حسابی تونستید انجام بدید! استپ میکنه برا اونا!!
50 بار حمله میکنی، یا توپ هات تو آسمون میرن(بازکن ریت 105 با ریت شوت های بالای 95!) یا دروازه بان میگیره..ماشالله دروازه بان-ه مخلوطی از کاسیاس-بوفون-سزار-الیور کان-اشمایکل و...! عمرا اگه 3 بار با یه میزان شوت کنی و توپ ها یه جا برن! یه بارگل میشن..یه بار تو آسمون و اون یکی هم به زور میرسه به دروازه بان!! مگه میشه؟!
اما حالا دروازه بان و دفاع های تو...یه توپ میاد رو گل تو، دروازه بان ریت 98ت گل بخودی میزنه اینقدر ارادت داره به تیم حریف!! شروع مجدد ها فاحعه..موقع ضد حمله منظورمه...ضربه تا نیمه زمین خودت نمیرسه! دفاع ها ماشالله همه استاد اسدی! توپ از جلوش رد میشه و اونم نگاه میکنه!!!
جای گیری بازیکنها جک! بخصوص مهاجم ها...در 90 درصد مواقع؛ اینزاگی! همش تو آفسایدن! قشنگیش هم اینه که وقتی پاس میدی و چندتا گزینه داره کامپیوتر، قشنگ توپ میره برا اونیکه تو افسایده! بدبختی ول کن هم نیستن! همونطور تو آفساید میمونن!
پاسهاش...گفتم 100 خورده ای ساعت بازی کردم اما باز نتونستم یه بازی 5 دقیقه بدون پاس اشتباه رو تموم کنم! یکی از دوستان اون اوایل یادمه میگفت چرا تعداد پاس ها رو نمیزنه...دلیلش مشخصه! چون میدونستن همه بالای 70 درصد پاسهاشون رو خراب میکنن! یکی از دوستان میگفت پاس توی عمق 40 متری یندازه..عزیز من..شما دقیقا همونجایی که میخوای میندازی؟! فرضا آره...چند بار میتونی اینکار رو کنی؟! پاس 40 متری میندازه اما هرجا خودش بخواد!
انتخاب بازیکنش واقعا یه شاهکاره...یه بازیکن از اونا ضد حمله بزنه، دو تا از یارای تو میوفتن دنبالش و دیگه مگه میشه بازیکنی که تویه دفاع داری رو انتخاب کنی؟! هرچی یار عوض میکنی، هی اون دوتا پشت سری رو عوض میکنه!!
خیلی وقتها هم که خودش قاطی میکنه! وقتی توپ بین دوتاشون بیوفته، هر ثانیه یکی رو انتخاب میکنه و گیجت میکنه تا توپ لو بره!!
بازیکن ها نحوه بازیشون بسته به اینه که با تو باشن یا حریف! مثلا مسی...با کامپیوتر باشه، مگه میشه توپ رو ازش بگیری؟! اما وقتی یار توئه، با یه تنه میره قاطی باقالی ها!!
سیستم تعویض و ایناش فاجعه..بعضی وقتها اینقدر یاریکنی رو که میخوای انتخاب نمیکنه که بیخیال میشی!
مسترلیگ در حد گوجه! سزار با ریت 98، هر نیم فصل رو تویه یه تیم میگذرونه!! بعد 3-4 فصل هم که کلا باید با کلی بدهی، سهام رو بفروشی!( : دی )...سیستم روحی بازیکن ها هم که بی نظیر! 10 تا میزنی، همه بنفش! میبازی، همه بنفش!! تیم اول دنیا هم هستی خیر سرت!
شما ببین هر سال داره یه شیوه جدید میده بیرون کونامی...3-4 نسخه آخر رو من یادمه، هیچ کدوم شبیه هم نیستن! همه زمین تا آسمون فرق دارن باهم! خب این چی رو نشون میده جز اینکه خودشون هم نمیدونن چی دارن میکنن؟! بجای اینکه تویه نسخه بعد، بیان ضعف های نسخه قبل رو برطرف کنن(که ماشالله اونقدر زیاد هست که خودش 2-3 تا نسخه جدید میطلبه)، هر سال یه بازی جدید میده بیرون با کلی باگ!
تازه من خیلی تحملش کردم! (چون سالهاس دارم بازی میکنم؟!)...برا 4 تا از دوستام بردم بازی رو، فقط یکیشون بیشتر از 1 ساعت تحملش کرد که اونم عشقه pesه...که البته بعد 2 ساعت پاک کرد بازی رو!!
بجای اینکه بیان بازی رو درست کنن، اومدن واسم گونی و شکلات میذارن به عنوان توپ! :|
من نمیدونم یعنی خودشون یه بار نشستن بازی کنن؟!!
خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره...حیف وقت که بذاری پاش...تنها نکته مثبت بازی، تکنیک هاش هستن که اونم با همه میشه انجام داد و عملا هیچ برتری نیست!![]()