زیاد وارد این بخث ها نشو
من تضمین می کنم هرکدوم رو بگیری راضیت کنه
اما با دست دست کردن فقط قیمت دلار می ره بالاتر و باید هزینه ی بیشتری بپردازی
تازه خودتم از دنیای منحصر به فرد مک محروم می کنی
زیاد وارد این بخث ها نشو
من تضمین می کنم هرکدوم رو بگیری راضیت کنه
اما با دست دست کردن فقط قیمت دلار می ره بالاتر و باید هزینه ی بیشتری بپردازی
تازه خودتم از دنیای منحصر به فرد مک محروم می کنی
آخه منتظرم ایر های جدید بیاد..هم ایر جدید بگیرم اگه خوب بود قیمتش و هم این که قیمت قدیمیها یه خورده بشکنه..
ایر جدید مشخص نیست کی بیاد شاید اوایل پاییز و اگر نه اسفند ماه ( به تاریخ ما ) حتما میاد .
اتفاقا امروز زنگ زدم نقش مک بوک جدید 11 اومده قیمتش هم از 2500 سروع شده
حالا منتظرم 13 هم بیاد ببین چه قدره. بعد ببینم اون قیمت قدیمی ها میاد پایین یا نه
شما بر چه مبنایی گفتید پاییز یا اسفند دوستم؟
Last edited by ila; 10-07-2012 at 12:02.
سلام
از بين اين مدل ها کدومو ترجيح ميديد ؟
Sony Vaio EG3BFX
Apple MacBook Pro MD313
معيار هامم :
کيفيت ساخت
قدرت شارژدهي
عملکرد سريع و روان
صفحه نمایش با کیفیت
ضمنا من تا به حال با سيستم هاي مک کار نکردم ميخواستم بدونم فرقشون با ويندوز چيه (هر برنامه اي که براي ويندوز مياد براي مک هم مياد يا نه برنامه هاي مثل مرورگرها و پخش کننده هاي متداول و برنامه نويسي ... )؟
در معیارهایی که شما ذکر کردید مک بوک پرو به مراتب بهتره !
در مورد مک هم یه دنیای متفاوت ه ! برخی از برنامه های معروف برای مک هم نوشته میشه ! نگران نرم افزار نباشید ، نرم افزارهایی زیادی واسه مک هست .
خیلی ممنون
تا 2 میلیون تومن هم مدل های دیگه ای هم هست که معیار های مد نظرمو دارا باشه ؟
(من نمیخوام با لب تاپ کارهای سنگین کنم یه چیز که آدمو خسته نکنه و بعد از خریدنش پشیمون نشی )
امروز رفتم بازار نزدیک 200-300 تومن پایین تر از قیمتهای گارانتی معتبری مثل نقش پیدا کردم ولی با گارانتی های مختلف
ولی راستش ترسیدم چون به گارنتی و مغازه دار آشنایی ندارم از طرفی 200-300 تومن هم برای من خیلی زیاده اختلاف
میشه راهنمایی کنید به صورت پیغام خصوصی که چه گارانتی بگیرم یعنی خیالم جمع باشه از هر جایی که میخرم تقلبی نباشه و بهم نندازن..چون تنها چیزی که برام خیلی مهمه اینکه تقلبی نباشه و بعد از دو روز خراب نشه..حالا درسته که محصلات اپل خراب بشو نیستند ولی خب دیگه حالا ما همون یک درصد رو میگیریم
ممنون
من و چند نفر دیگه اینجا با هم گرفتیم همه هم بی ضمانت گرفتیم هنوز واسه هیچ کدوم مشکلی پیش نیومده !
از من می شنوی پول الکی واسه ضمانت نده که احتمال پیش اومدن خرابی یک در هزاره
در تکمیل حرفهای سعید عزیز باید بگم که من و خیلی از دوستان دیگه هم بدون گارانتی خریدیم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده ! وقتی تحریم هستیم و با رابطه محصولات اپل رو خریداری می کنیم پس گارانتی در ایران زیاد معنی نداره ! مگر ایرادات جزیی باشه که بتونن برطرف کنن.
پیشنهاد من خرید بدون گارانتی از الماس هست . ( هدف تبلیغات نیست ، معرفی فروشگاه قابل اعتماد هست )
من یک MC372 دارم
i5
4
500
GT330
کلا 40 ساعت هم کار نکرده !
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه ، فروش فقط و فقط به خاطر خرید مدل رتینا هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)