سلام
پیشنهادی نبود ...
سلام
پیشنهادی نبود ...
پسر خوب این دو تا مدل تفاوتشون که فقط Cpu نیست . شما که دانشجوی رشته کامپیوتر هستی باید از کلماتی مثل ATP یا TPM در مورد s710 بیشتر سر در بیاری.
من یک مقایسه کوتاه برات بین این دو مدل انجام می دم ، امیدوارم کمکت کنه برای انتخاب
لپ تاپ A530 یک لپ تاپ سری بیزینسی از فوجیتسو است که با دو کانفیگ Core i3 و Core i5 در بازار ایران وارد شده . توصیه من اینه که بخاطر اینکه cpu corei5 قابلیت هایی مانند Turbo mode و Hyper threading رو بیشتر از core i3 داره حتما کانفیگ Core i5 رو انتخاب کنید .
این لپ تاپ کیفیت ساخت بی نظیری داره و کیبورد و صفحه نمایش آن برای برنامه نویسی عالی است . از طرفی وزن این دستگاه هم نسبت به هم کلاسان خود کمتر است و در نتیجه جابجایی آن ساده تر . بدنه خارجی آن هم از نوعی پلاستیک خاص هست که اثر انگشت روی آن نمی ماند .
تنها ضعف این دستگاه به نظر من نداشتن پورت esata هست .
در کل با توجه به فیمت و کیفیت عالی ساخت و کانفیگ خوب برای شما بسیار مناسب است .
و اما lifebook s710:
تفاوت این مدل با a530 فقط در cpu خلاصه نمی شود . سری S همیشه بهترین و گرانترین مدل فوجیتسو بوده اما در این مدل خاص (S710) فوجیتسو با توجه به سیاست های بازاریابی خود سعی کرده تا حد امکان قیمت را پایین نگه دارد و من مطمئن هستم که فوجیتسو در فروش هر S710 ضرر میکند و قیمت تمام شده دستگاه از فزوش آن بالا تر است .
این دستگاه مزیت های بیشماری دارد که آن را بسیار خاص می کند و اینجا به چند مورد آن اشاره میکنم
وزن استاندارد بسیار کم 2.1 کیلو با سایز 14 اینچ که بسیار آن را خوش دست کرده و جابجایی آن بسیار راحت هست .
این لپ تاپ دارای Modular Bay هست که درصد بسیار کمی از لپ تاپ های جهان این امکان رو دارند و در ایران من فقط فوجیتسو رو دیدم که این امکان رو داشته باشه . modular bay به شما این امکان رو می ده که با فشار یک دکمه درایو dvd دستگاه رو در بیارید و وزن دستگاه رو به 1.9 برسونید . همچنین شما می تونید بجای درایو dvd ، هارد دوم یا باطری دوم یه سیستم اضافه کنید. امکان چینش raid برای هارد دوم هم احتمالا برای شما وجود داره (مثل مدل های قبلی ).
این دستگاه فقط دارای یه finger print ساده مثل سایر برند ها نیست بلکه finger print این مدل همراه با smart cart با چیپ TPM آن در ارتباط هستند . در سایر برندها اگر لپ تاپ شما دزدیده شود سارق به اطلاعات شما دسترسی دارد اگر لپ تاپ شما finger print هم داشته باشد سارق براختی می تواند هارد را از لپ تاپ جدا کند و آن را در سیستم دیگری بخواند اما در S710 همه اطلاعات قبل از اینکه در هارد نوشته شود Encript می شود و این کار بوسیله چیپ TPM و مجموعه دستورات AES که پردازنده این مدل پشتیبانی میکند بصورت سخت افزاری انجام می شود و در سرعت کاری هیج تاثیری ندارد . کاریر با وارد کردن smart cart و یا تشخیص اثر انگشت می تواند از سیستم استفاده کند و به این ترتیب اطلاعات حتی در صورت جا گذاشتن لپ تاپ یا سرقت قابل دسترسی نیست حتی اگر سارق هارد را جدا کند اطلاعات هارد رمز نگاری شده هستند و قابل خواندن با سیستم های دیگر نیست .
چیپ ATP هم در این سیستم اضافه شده که به شما اجازه می ده در صورت سرقت لپ تاپ از راه دور و از طریق شبکه اطلاعات را پاک کنید و یا کاری کنید که سیستم بوت نشود و ... . این چیپ به شما این امکان را هم می دهد که محل فعلی لپ تاپ خود را نیز بدانید که البته فکر نکنم این قابلیت در ایران قابل استفاده باشه .
این مدل دارای dock station هم هست که باعث می شه تعداد پورت های این مدل بیشتر بشه و خروجی های سریال و پارالل رو هم به آن اضافه می کنه .
پورت های موجود روی لپ تاپ بسیار کامل است و از هیچ امکان ارتباطی و یا پورتی کم نیست .
عمر باطری ان عالی است و در صورت استفاده از باطری اول تا 8 ساعت و در صورت استفاده از دو باطری تا 14 ساعت شارژ دارند و تنها برندی که من دیدم این مقدار باطری دارد سری ul از Asus هست که اون هم از پردارنده های UM استفاده می کنه که کارایی اون ها در مقابل پردازنده S710 خیلی کمتر هست.
اگر شما یک لپ تاپ استاندارد با قیمتی خوب و کیفیت عالی می خواهید A530 برای شما عالی است اما اگر لپ تاپی می خواهید که تا مدت ها خاص باشد و امکانات آن بی نظیر بهترین برای شما S710 است .
در مورد فوجیتسو هم باید بگم که
فوجیتسو در ساخت لپ تاپ هاش دقت خاصی داره و لپ تاپ هاشو در شهر آگسبرگ آلمان می سازه و بعد از ساخت آزمایش های زیادی برای اطمینان از کیفیت اونا انجام می ده . برای دیدن این آزمایش ها و مراحل ساخت لپ تاپ های فوجیتسو کافی است در youtube کلمه fujitsu quality رو جستجو کنید و فیلم ها رو تماشا کنید .
Last edited by amir_psr; 02-09-2010 at 12:08.
SONY CW 26 FX
CORE I5-2.4-520M
4GB DDR3
500 HDD
NV 330M 512
14" LED 1600*900
DVD-RW
win 7
2.2 Kg
رهجو 1,280,000
SONY EB 2UFX
CORE I5-2.26-430M
4GB DDR3
320 HDD
ATI 5650 1G
15.5"
DVD-RW
WIN 7
2.6 Kg
USA
1,230,000
Asus X64JV
Ci5 2.4 2.93
4GB DDR3
500 HDD
Blu-ray
16.4
GT325 Geforce
DOS
3 KG
CHINA
12900000
فعلا گرون شده ، قیمت واقعیش همینه.
صبر کن فکر کنم ارزون بشه.
سری جدید F هنوز قیمت کاذب داره!
دوستان اگه میشه مشخصات دقیق vaio F122 رو با قیمت و محاسن و معایبش بزارن . اصلا پیدا میشه این روزا ؟!
خیلی ممنون![]()
اقا من این hp-tm2-2090 فقط از طراحی منحصر بفردش خیلی خوشم امده حتی میتونم بگم از همه ی لپ تاپ های سونی سره ولی سیتم آنچنان قوی نداره برای گیم !اینم مشخصاتشه !
Operating system installed
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Windows® 7 Home Premium 64-bit
Processor
Intel® Core™ i3-330UM Processor
• 1.2 GHz, Level 3 cache 3 MB
Chipset
Intel® HM55
Memory Memory
3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
Maximum memory
Supports up to 8 GB DDR3 memory
Memory slots
2 user accessible memory slots
Storage Internal drives
320 GB SATA Hard Disk Drive 7200 rpm
Optical drives
External SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support
Graphics Display size (diagonal)
30.7 cm (12.1") diagonal High-Definition HP BrightView Touchscreen Convertible Display (built-in capacitative digitizer with multi-touch gestures)
Display resolution
1280 x 800
Graphics
ATI Mobility Radeon™ HD 5450 Graphics
Expansion features Slots
5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro or xD Picture cards
Media devices Webcam
HP TrueVision Webcam with Integrated Digital Microphone (VGA low-light)
Input devices Pointing device
HP Clickpad supporting Multi-Touch gestures with On/Off button
Keyboard
Full size island-style keyboard
Communications Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless technologies
802.11 b/g/n
Bluetooth® wireless networking
Dimensions and weight Product weight
1.89 kg
Weight will vary by configuration
Product dimensions (W x D x H)
32.6 cm (L) x 23.0 cm (W) x 2.43 cm (min H) / 3.00 cm (max H)
Power Power supply type
65 W AC Power Adapter
Battery type
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) batteryبنظرتون برای گیم جواب میده ؟؟ آقا دوستم رویه این مدل کارت گرافیک 5850 بسته![]()
2-3 تای لپ تاپ کلا برای گیم پیشنهاد کنید !؟ رنج=14000000,15000000
به نظر بنده هم دستگاه هاي ساخت شركت فوجيتسو كاملا در همه زمينه ها از رقباي خود بالاتر و خوش ساخت تر مي باشد تنها ايرادي كه ميشه به اون گرفت ضعف در زمينه گيم و كلاً دارا بودن چيپ گرافيكي ضعيف هست مثلا همين مدل واقعا عالي 710 از سري S با اين همه امكانان داراي چيپ گرافيك ضعيف از اينتل هست اگر مثلا داراي گرافيك ATI سري 5 بود به نظر شما ارزش نداشت حتي 200 گرونتر باشه اونهم با اين حجم امكانات و كيفيت ساخت ...
دوستان قیمت F12 HFX/B الان چنده تو تهران کسی قیمت داره . ممنون
تو 3 روز اخیر گرونتر شده ! 1545000دوستان قیمت F12 HFX/B الان چنده تو تهران کسی قیمت داره . ممنون
آقا کدوم یکی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده: Intel Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
2.EA1AGG/B
Intel Corei5, 540M, 2.53 - 3.06
ATI R. HD 5650 1 GB D, DDRIII
500 SATA
4GB DDRIII
گارانتی ایران رهجو
یعنی حرفم سره گارانتی و از چه شرکتی خریدن و چینی یا آمریکایی بودنشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)