-در مورد قيمت تاپيك داريم عزيز :
حدود 1200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد قيمت تاپيك داريم عزيز :
حدود 1200کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اپسکالینگ تاکیدم روی کانالهای استانی هست که از طریق رسیــــ.ور دریافت میشه. اگه در این شبکه های داخلی مشکلی نیست حتما میخرم چون قیمت خیلی مناسبی داره. البته برای برادرم میخوام!
upscaling پانی از بهترین هاست . اون شمکل 50 هرتز ربطی به upscaling نداره . کلا پانی با 50 هرتز حال نمکینهدر مورد اپسکالینگ هم پانا یکی از بدترین هاست این رو من به چشم خودم دیدم ومقایسه کردم بخصوص تو 50 هرتز
برای رفه مشکل 50 هرتز باید یه ----- خوب hdmi دار بخری با یه سینما که ورودی hdmi داشته باشه . بعد خروجی ----- رو بدی به سینما و خروجی سینما رو بدی به tv . اینجوری خود ه خود 50 هرتز به 60 هرتز تبدیل میشه و در ضمن deinterlacing هم انجام میشه .در مورد اپسکالینگ تاکیدم روی کانالهای استانی هست که از طریق رسیــــ.ور دریافت میشه. اگه در این شبکه های داخلی مشکلی نیست حتما میخرم چون قیمت خیلی مناسبی داره. البته برای برادرم میخوام!
خوب مهردادجان اگه قرار باشه برا یه تصویر 50 هرتز خوب که البته الان اکثر شبکه های داخلی و خارجی هم 50 هرتز هستند این بنده خدا این همه خرج رو دست خودش بزاره اول بره بگرده یه ----- اچ دی خوب بخره که مثلا سولو که الان حدود 450000 تومان هست بعدش یه سینما خانگی که ورودی و خروجی اچ دی داشته باسه که اون هم حالا میگیرم حدود 700000 تومان به نظر شما کار درستی هست
بهترین و به صرفه ترین کار از نظر اقتصادی به نظر حقیر تهیه یک تی وی هست که این مشکلات رو نداشته باشه
ضمنا مشکل ir و بلوری شدن تصویر پلاسمای پاناسونیک هم که بماند حالا در موردش صحبتی نکردیم
آره خوب . من فقط روشش رو گفتم اگر میخواد پانی بخره . وگرنه خرید اقتصادی تر هموطنور که گفتید از برند دیگه هست . البته معمولا کسی که hdtv میخره سینما و ----- خوب هم میخره . البته اگر به پلاسما علافه دارید میتونید از سامسونگ هم انتهاب کنید که البته پیدا کردن سایز های پایینش کار آسونی نیست و اما کیفیتش خیلی با پانی تفاوت نداره اینطور که بوش میاد . مخصوصا c8000 مدل پلاسماش در بعضی موارد از vt20 بهتر هم هست .
راستی این مشکل 50 هرتز پانی تو مدلهای 2011 هم حل نشد !
یه سوال.
Upscaling تلویزیونهای LG در مقایسه با SAMSUNG چطوره؟
بعد این همه مطالعه به این نتیجه رسیده بودم که تصویر پلاسما خیلی خوبه
ولی یکدفعه با دیدن این پست بازم به شک افتادم. دارم قاط می زنم
البته تو کیفیت و برتری پلاسما که شکی نیست فقط تو کیفیت SD نمی دونم چی بهتره.
-در رنج هاي قيمتي پايين ومتوسط پايين تر از سامي ها هستند اگر رويو ها رو دنبال كنيد در قسمت sd عالي ويا perfect نيستند
-در سري هاي بالا كه خوب متفاوت هست و رقابت پاياپايي با سامي ها دارند
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
-اين باگ 50 هرتز توي رويو هايي كه از ميدرنج هاي پاني 2011 مثل g30 هست اشاره شدهراستی این مشکل 50 هرتز پانی تو مدلهای 2011 هم حل نشد !
در قسمت Motion Resolution بهش اشاره شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو تصاویر اس دی خداییش سامسونگ حرف اول رو میزنه این رو میتونید از اساتیدی مثل ابی جان هم بپرسید
اما باز هم مهم این هست که شما چه مدلی رو تهیه کنید.
در حال حاضر تمامی برندهای مختلف مثل سامسونگ و ال جی و شارپ و سونی و.....مدلهای عالی و خوب و ضعیف دارن
میتونید تحقیق کنید و بهترین مدل رو انتخاب کنید
البته جناب آقای سامسونگ اینم نوشته که با وجود این باگ تصویرش تازه شده مثل LCD یای 200 هرتزی
و این مشکلم واسه زمانی هست که ifc رو خاموش میکنن اگر ifc رو درست ستاپ کنن اونوقت این مشکل کم میشه.
امروز داشتم تو ویترین یه مغازه سامسونگ فوتبال روی یکی از led یای سامسونگ نگاه میکردم واقعا اینقدر موشن بلورش زیاد بود که حالم به هم خورد واقعا آدم باید یه چیزیش باشه که بره این تی ویارو بخره.
من تعجب میکنم واقعا این استاد سامسونگ منظورم همین استاد ابی هست چه جوری شده استاد وقتی میره از یه ریویو فقط اونجاشو که مورد علاقشه واسه کوبوندن پاناسونیک انتخاب میکنه ولی تو هیچکدوم از پستاش تو این تاپیکا نمیاد مشکلات تی ویای عشقش یعنی سامسونگ رو بهشون اشاره کنه که 90 درصدشون نمیتونن تصویرای hd رو با خطوط کامل رندر کنن عجب استادی هستن این استاد سامسونگ!!!
بهتره یکی از مدیرای انجمن یه فکری به حال این بنده خدا بکنه
Last edited by die my darling; 24-04-2011 at 09:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)