تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 487 از 773 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

[/COLOR]

می دونم گفته شده در مورد قیمت پرسیده نشه ولی میشه یه قیمت تقریبی هم بدید
    -در مورد قيمت تاپيك داريم عزيز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حدود 1200

داره خودمونی میشه AVH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز شرکت پاناسونیک برخلاف بقیه شرکتهای تولید کننده پلاسما دو نوع پلاسما با دو نوع سیستم متفاوت برای تولید تصویر ارایه میده

نوع اول مدل معمولی ویا نسل قدیم که بوسیله گاز ارگون تصویر رو بازتولید میکنند
    و نوع دوم یا همون نسل جدید Neopdp که با ایجاد سه پنل آبی قرمز و سبز و استفاده از گاز فسفر تصویر رو باز تولید میکنند.

در حال حاضر فقط سری G و V پلاسمای پاناسونیک از نسل جدید پنلهای Neopdp استفاده میکنه و بقیه مدلها همون سیستم قدیمی رو دارند(البته تو بازار ایران)

ضمنا سیستم neopdp به باز تولید رنگ مشکی بهتر و مصرف برق کمتر و همچنین به درخشش بیشتر کمک میکنه

در مورد یو اس بی هم همانطور که ابی جان گفتند روش اصلا حساب نکن

در مورد اپسکالینگ هم پانا یکی از بدترین هاست این رو من به چشم خودم دیدم ومقایسه کردم بخصوص تو 50 هرتز

در تصاویر اس دی بهتره روش حساب خاصی باز نکنید بجز بعضی از کانالها که کیفیت خوبی دارند و اس دی اونها واقعا استاندارد هست

بطور کلی پلاسما به نظر من فقط برای تصاویر اچ دی حال میده

من خودم v20 داشتم و ردش کردم البته چون مشکل هتسینگ پیدا کرده بود. الان 6960 دارم و راضیم و اون رو هم به توصیه استاد ابی تهیه کردم

ضمنا زیاد سخت نگیرید درسته که انتخاب یه HDTV کار سخت وپیچیده ای است اما بهتره که وسواس زیادی هم به خرج ندید چون مطمئنا بهتون اسیب میرسونه

آها یه چیز دیگه این نکته مهم رو هم در نظر بگیرید که هر چه اینچ بالاتر بره تو تصاویر اس دی کیفیت یه خورده افت میکنه این رو به این دلیل گفتم که اگه فاصلتون از تی وی کم هست بهترین گزینه برای تماشای اس دی تو سایز بزرگ 40 یا 42 اینچ هست

با همه این تفاسیر باز هم خودتون تحقیق کنید و بعد مدل مورد نظرتون رو بخرید همونطور که بارها ابی جان هم گفتند خرید تی وی یه امر کاملا سلیقه ای هست

بعضی ها عاشق تصاویر جیغ و پر زرق و برق هستند مثل خودم وبعضی ها هم با تصاویر طبیعی و معمولی حال میکنند
    باید ببینید جزو کدوم دسته هستین
    در مورد اپسکالینگ تاکیدم روی کانالهای استانی هست که از طریق رسیــــ.ور دریافت میشه. اگه در این شبکه های داخلی مشکلی نیست حتما میخرم چون قیمت خیلی مناسبی داره. البته برای برادرم میخوام!

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد اپسکالینگ هم پانا یکی از بدترین هاست این رو من به چشم خودم دیدم ومقایسه کردم بخصوص تو 50 هرتز
    upscaling پانی از بهترین هاست . اون شمکل 50 هرتز ربطی به upscaling نداره . کلا پانی با 50 هرتز حال نمکینه

در مورد اپسکالینگ تاکیدم روی کانالهای استانی هست که از طریق رسیــــ.ور دریافت میشه. اگه در این شبکه های داخلی مشکلی نیست حتما میخرم چون قیمت خیلی مناسبی داره. البته برای برادرم میخوام!
    برای رفه مشکل 50 هرتز باید یه ----- خوب hdmi دار بخری با یه سینما که ورودی hdmi داشته باشه . بعد خروجی ----- رو بدی به سینما و خروجی سینما رو بدی به tv . اینجوری خود ه خود 50 هرتز به 60 هرتز تبدیل میشه و در ضمن deinterlacing هم انجام میشه .

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AVH

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

upscaling پانی از بهترین هاست . اون شمکل 50 هرتز ربطی به upscaling نداره . کلا پانی با 50 هرتز حال نمکینه

برای رفه مشکل 50 هرتز باید یه ----- خوب hdmi دار بخری با یه سینما که ورودی hdmi داشته باشه . بعد خروجی ----- رو بدی به سینما و خروجی سینما رو بدی به tv . اینجوری خود ه خود 50 هرتز به 60 هرتز تبدیل میشه و در ضمن deinterlacing هم انجام میشه .
    خوب مهردادجان اگه قرار باشه برا یه تصویر 50 هرتز خوب که البته الان اکثر شبکه های داخلی و خارجی هم 50 هرتز هستند این بنده خدا این همه خرج رو دست خودش بزاره اول بره بگرده یه ----- اچ دی خوب بخره که مثلا سولو که الان حدود 450000 تومان هست بعدش یه سینما خانگی که ورودی و خروجی اچ دی داشته باسه که اون هم حالا میگیرم حدود 700000 تومان به نظر شما کار درستی هست

بهترین و به صرفه ترین کار از نظر اقتصادی به نظر حقیر تهیه یک تی وی هست که این مشکلات رو نداشته باشه

ضمنا مشکل ir و بلوری شدن تصویر پلاسمای پاناسونیک هم که بماند حالا در موردش صحبتی نکردیم

6. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آره خوب . من فقط روشش رو گفتم اگر میخواد پانی بخره . وگرنه خرید اقتصادی تر هموطنور که گفتید از برند دیگه هست . البته معمولا کسی که hdtv میخره سینما و ----- خوب هم میخره . البته اگر به پلاسما علافه دارید میتونید از سامسونگ هم انتهاب کنید که البته پیدا کردن سایز های پایینش کار آسونی نیست و اما کیفیتش خیلی با پانی تفاوت نداره اینطور که بوش میاد . مخصوصا c8000 مدل پلاسماش در بعضی موارد از vt20 بهتر هم هست .

راستی این مشکل 50 هرتز پانی تو مدلهای 2011 هم حل نشد !

8. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

یه سوال.
    Upscaling تلویزیونهای LG در مقایسه با SAMSUNG چطوره؟

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

در تصاویر اس دی بهتره روش حساب خاصی باز نکنید بجز بعضی از کانالها که کیفیت خوبی دارند و اس دی اونها واقعا استاندارد هست

بطور کلی پلاسما به نظر من فقط برای تصاویر اچ دی حال میده

من خودم v20 داشتم و ردش کردم البته چون مشکل هتسینگ پیدا کرده بود. الان 6960 دارم و راضیم و اون رو هم به توصیه استاد ابی تهیه کردم

ضمنا زیاد سخت نگیرید درسته که انتخاب یه HDTV کار سخت وپیچیده ای است اما بهتره که وسواس زیادی هم به خرج ندید چون مطمئنا بهتون اسیب میرسونه

آها یه چیز دیگه این نکته مهم رو هم در نظر بگیرید که هر چه اینچ بالاتر بره تو تصاویر اس دی کیفیت یه خورده افت میکنه این رو به این دلیل گفتم که اگه فاصلتون از تی وی کم هست بهترین گزینه برای تماشای اس دی تو سایز بزرگ 40 یا 42 اینچ هست

با همه این تفاسیر باز هم خودتون تحقیق کنید و بعد مدل مورد نظرتون رو بخرید همونطور که بارها ابی جان هم گفتند خرید تی وی یه امر کاملا سلیقه ای هست

بعضی ها عاشق تصاویر جیغ و پر زرق و برق هستند مثل خودم وبعضی ها هم با تصاویر طبیعی و معمولی حال میکنند
    باید ببینید جزو کدوم دسته هستین
    بعد این همه مطالعه به این نتیجه رسیده بودم که تصویر پلاسما خیلی خوبه
    ولی یکدفعه با دیدن این پست بازم به شک افتادم. دارم قاط می زنم
    البته تو کیفیت و برتری پلاسما که شکی نیست فقط تو کیفیت SD نمی دونم چی بهتره.

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

یه سوال.
    Upscaling تلویزیونهای LG در مقایسه با SAMSUNG چطوره؟
    -در رنج هاي قيمتي پايين ومتوسط پايين تر از سامي ها هستند اگر رويو ها رو دنبال كنيد در قسمت sd عالي ويا perfect نيستند
    -در سري هاي بالا كه خوب متفاوت هست و رقابت پاياپايي با سامي ها دارند

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

راستی این مشکل 50 هرتز پانی تو مدلهای 2011 هم حل نشد !
    -اين باگ 50 هرتز توي رويو هايي كه از ميدرنج هاي پاني 2011 مثل g30 هست اشاره شده
    در قسمت Motion Resolution بهش اشاره شده :

کد:

14. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد این همه مطالعه به این نتیجه رسیده بودم که تصویر پلاسما خیلی خوبه
    ولی یکدفعه با دیدن این پست بازم به شک افتادم. دارم قاط می زنم
    البته تو کیفیت و برتری پلاسما که شکی نیست فقط تو کیفیت SD نمی دونم چی بهتره.
    تو تصاویر اس دی خداییش سامسونگ حرف اول رو میزنه این رو میتونید از اساتیدی مثل ابی جان هم بپرسید

اما باز هم مهم این هست که شما چه مدلی رو تهیه کنید.

در حال حاضر تمامی برندهای مختلف مثل سامسونگ و ال جی و شارپ و سونی و.....مدلهای عالی و خوب و ضعیف دارن

میتونید تحقیق کنید و بهترین مدل رو انتخاب کنید

16. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

-در رنج هاي قيمتي پايين ومتوسط پايين تر از سامي ها هستند اگر رويو ها رو دنبال كنيد در قسمت sd عالي ويا perfect نيستند
    -در سري هاي بالا كه خوب متفاوت هست و رقابت پاياپايي با سامي ها دارند

---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

-اين باگ 50 هرتز توي رويو هايي كه از ميدرنج هاي پاني 2011 مثل g30 هست اشاره شده
    در قسمت Motion Resolution بهش اشاره شده :

کد:
    البته جناب آقای سامسونگ اینم نوشته که با وجود این باگ تصویرش تازه شده مثل LCD یای 200 هرتزی
    و این مشکلم واسه زمانی هست که ifc رو خاموش میکنن اگر ifc رو درست ستاپ کنن اونوقت این مشکل کم میشه.
    امروز داشتم تو ویترین یه مغازه سامسونگ فوتبال روی یکی از led یای سامسونگ نگاه میکردم واقعا اینقدر موشن بلورش زیاد بود که حالم به هم خورد واقعا آدم باید یه چیزیش باشه که بره این تی ویارو بخره.

من تعجب میکنم واقعا این استاد سامسونگ منظورم همین استاد ابی هست چه جوری شده استاد وقتی میره از یه ریویو فقط اونجاشو که مورد علاقشه واسه کوبوندن پاناسونیک انتخاب میکنه ولی تو هیچکدوم از پستاش تو این تاپیکا نمیاد مشکلات تی ویای عشقش یعنی سامسونگ رو بهشون اشاره کنه که 90 درصدشون نمیتونن تصویرای hd رو با خطوط کامل رندر کنن عجب استادی هستن این استاد سامسونگ!!!
    بهتره یکی از مدیرای انجمن یه فکری به حال این بنده خدا بکنه
    Last edited by die my darling; 24-04-2011 at 09:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •