این لینک نرم افزار Daemon tools
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک نرم افزار Daemon tools
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلي هم بد نبود ولي اين يكي عاليهراستی خودم می دونم که سیستمم خوب نیست!
اما یه لپ تاپ دیگه سونی وایو دارم!
مشخصات:VGA:2 gig NVIDIA
Memory:4 gig
CPU:Core 2 Dou 2.8
فکر کنم تو این بتتونم وری های بازی کنم!اینطور نیست؟
فقط من دیمون تولز رو ندارم که درایو مجازی بسازم و این که نگفتید دوست عزیز بعد از ساختن درایو مجازی چیکار کنم؟
بدون پيچ خيلي مشكل توش داره از قبيل مشكل سيو و مشكل دوربين و مشكل تيك هاي بازي و خيلي مشكل ديگه كه با پيچ حل ميشهراستی این جریان پچ و مچ چیه؟
مگه بازی ایرادی داره باید پچ نصب کنیم؟
اينم لينك پيچ به همراه كرك مخصوص خودش
پسوردش : underground.mnکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول پيچ رو نصب كن كه به صورت خودكار راك استار رو حذف ميكنه (يعني از شرش راحت ميشي) بعد كرك رو بريز توي پوشه ي نصب
بعد فايل xlive.dll رو دانلود كن و بريز توي پوشه نصب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تا حالا دوبار بار اين بازي رو خريدم ولي اينطوري نبودهدیگه نمی دونم بایید چیکار کنم!بعد این که تو خودش برنامه ی دیمون تولز رو داره ولی نصب می کنم وسط نصب می گه برای ادامه ی باید ریستارت بشه!همین کار رو می کنم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز دیگه خبری از دیمون تولز نیست!
لطفا یه لینک دیمون تولز برام بذارین و راهنماییم کنیید!
ممنون
اما ديمون تولز يه نرم افزار ايميج هستش
تا حالا باهاش كار نكردم
باهاش ميتوني درايو مجازي ايجاد كني ( احتمال ميدم كه فايل بازي رو توي اين درايو مجازي لود ميكني بعدش نصب ميكني)
اينم لينك دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكرك رو بريزي ديگه سريال نميخوادمن serial رو پيدا كردم UJEEK-ME33J-JDES3-GEW6X-F3NUV
وقتي ميرم تو بازي اولش همه چيز عاديه ولي يه كم كه با اون ماشين كذايي ميرم جلو ساختمونا غيب ميشن ماشينا رو هوا ميرونند جاده معلوم نيست و ... چكار كنم درست بشه تو رو خدا اين يكيو جواب بدين
یه پچ جدید نصب کنوقتي ميرم تو بازي اولش همه چيز عاديه ولي يه كم كه با اون ماشين كذايي ميرم جلو ساختمونا غيب ميشن ماشينا رو هوا ميرونند جاده معلوم نيست و ... چكار كنم درست بشه تو رو خدا اين يكيو جواب بدين
بهتره که 6 یا 7 رو نصب کنی مشکلاتو خیلی کم میکنه
پيچ 7 رو نصب كن حل ميشه (بالا روش نصبش رو نوشتم)وقتي ميرم تو بازي اولش همه چيز عاديه ولي يه كم كه با اون ماشين كذايي ميرم جلو ساختمونا غيب ميشن ماشينا رو هوا ميرونند جاده معلوم نيست و ... چكار كنم درست بشه تو رو خدا اين يكيو جواب بدين
http://www.mediafire.com/file/uhgzwmhjhhi
يه Benchmark از سيستم خودت بزار (توي يازي قسمت گرافيك گزينه ي آخر مربوط به بنچماركه
سلام دوست عزیز
لینک مدیافایر برای دانلود رمز می خواد لطفا اونم قرار بدید.
ممنون
لینک مدیافایر برای دانلود رمز می خواد لطفا اونم قرار بدید.
پسورد لينك مديا فاير اينه:
underground.mn
با حروف كوچيك
Last edited by hassantajdari; 24-07-2010 at 20:41.
دوستان این بازی روی Windows 7 64 Bit Premium Edition کار میکنه ؟ یا نیاز به دستکاری و پچ و اینا داره ؟
حسن جون خیلی حال دادی!
فکر کنم همون جوری که گفتی باشه!
با اون می شه یه دی وی دی مثلا بعد از تو اون نصب می کنی!
همه چی رو دادی دیگه!بابا خیلی دمت گرم!
فقط یه سوال:این پچ شماره ی چنده؟7؟بهترینه؟
ممنون از لینکا
من دارم با درایو مجازی ساز ویندوز 7 این کارو می کنم!
فکر کنم بشه!
ممنون
حسن جون لینک دیمون تولز خرابه!
ولی بازم دستت درد نکنه!
وقتي در حال لود كردن براي بنچمارك هستم از بازي مياد بيرونيه Benchmark از سيستم خودت بزار (توي يازي قسمت گرافيك گزينه ي آخر مربوط به بنچماركه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)