بگو سیمام کشش سرعت زیاد شما رو نداره![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بگو سیمام کشش سرعت زیاد شما رو نداره![]()
ممنون.
الان آخرین لحظات اینترنت داشتن منه....
حجم هم نداشتم با شبانه ش اومدم ....
امروز صبح میرم سراغ ماتریکس ... فقط یه قبض تلفن میخواد دیگه درست ؟؟
من که وقتی خواستم از شاتل قطع رانژه کنم دلیلش را نوشتم رضایت از شاتلسرعت ، فراتر از حد انتظارمگه میخوای از دین خارج بشی که سوالو جواب کنن.
بگو دلم میخواد ببینم فضولش کیهوای چقدر شماها با حالین ...بگو سیمام کشش سرعت زیاد شما رو نداره![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by Rhodes; 10-12-2011 at 04:18.
سرعت ارم نت 2 روزه برای من افت پیدا کرده، سایت با زور باز میکنه. کسی دیگه این مشکلو نداره؟
خیلی از عکسهای سایتهای مختلف هم خیلتر شده، مثلا تو سایتحتی کاور فیلمها رو هم نشون نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by saurron; 10-12-2011 at 13:44.
حذف شود.............
Last edited by ardalan_zapata; 13-03-2013 at 10:50.
عکسای معمولی فیلما رو میگم. تا همین هفته قبل درست بود![]()
سلام تراشه سبز نمایندگی همیارنت هست!
شماره تماس:2358558
رانژه منم امروز پس از مراجعه به مرکز مخابراتم برای دریافت یوزر نیم و پسورد خدمات غیر حضوری بنا به دلایل نامعلومی فعلا قطع هست فردا-پس فردا قرار از ارم نت بیان مرکزمون چک کنند!
Last edited by urcu; 10-12-2011 at 18:00.
ارم نت که واسه من با چیز پی ان نابوده.هیچی باز نمیکنه.باز صد شرف به ماتریکس. حداقل 4 تا پیج با چیز پی ان باز میکنه
دوستان کسی کارت تخفیف طلایی شاتل که 10 تومن تخفیف میدن روخواست ما داریم. هم خودتون تخفیف میگیرید هم به ما کمک میکنید.
دوست عزیز شاتل دیگه با این محدودیت های سرعت دانلود شبانه به 3 4 کیلو کسی مگر دیوانه هست طرفش بره!
همه از دست شاتل می نالند البته من خودم هم با اینکه 20ماه است شاتل دارم الآن سه روزه ساعت رایگان را به 5کیکلوبایت رسانده میگن تا حالا 15گیگ دانلود داشتی حق دیگرون ضایع شده
میگم من بعداز 20ماه این چند روز دانلود کردم وازدفتر همایون وبهشتی وپشتیبانی شیرازسوال گرفتم هرمشترک در یکماه چقدر میتونه دانلود رایگان داشته باشه میگن میانگین هرشب500مگ وتهران میگه" این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است "!!؟
شیراز میگه میانگین 500مگ ولی تهران تازه به من اینجواب راداده شما خودتون قضاوت کنید فایل حجیم از نظر شاتل چند مگ حساب میشه؟
من که موندم چطور باید دانلود کنم؟؟
(دیگه ازشون زده شدم بخاطر اینکه قبل از تذکر دادن اقدام زشتی انجام میدن این همه وقت که من دانلود نداشتم ول کردن همین چند شب را گرفتند)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
--------------------------------------------------------------------
مشترک گرامی
در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است و برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و در خصوص سوال مشا در مورد دانلود نکردن چند ماه این مورد ارتباطی به این مورد ندارد و بهترین الگو برای این مورد مصرف شما در گذشته می باشد و رعایت تعادل.
خلاصه اینکه میخوام از این شاقول کوچ کنم به جای دیگه ولی حقیقتش توش موندم که .میخوام جای برم که دیگه بدتر از شاتل نباشه
به نظرتون کجا بهتره؟
Last edited by yekta33; 11-12-2011 at 18:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)