ببین خب اگه از اول رو لپتاپ نبوده بعید می دونم بتونی نصب کنی ها!اگه ساپورت می کرد خودشون با نرم افزارهای دیگه تو لپتاپ می ذاشتن دیگه.سری dv6 6000 هم همه رو خود لپتاپ نصبه پیش فرض
ببین خب اگه از اول رو لپتاپ نبوده بعید می دونم بتونی نصب کنی ها!اگه ساپورت می کرد خودشون با نرم افزارهای دیگه تو لپتاپ می ذاشتن دیگه.سری dv6 6000 هم همه رو خود لپتاپ نصبه پیش فرض
سلام من یه 6080 دارم می خواستم ببینم براش کول پد بخرم یا نه ؟ آخه اگه اشتباه نکنم باد رو از کنارش میده بیرون نه از زیر برا همین میگم فایده داره بخرم یا نه
بعضی وقتا که دارم باهاش کار می کنم فنش یه هو شروع می کنه به صدای زیاد آدم می ترسه پرواز کنهبعد چند دقه ساکت می شه (hp قراضه، منم از hp متنفرم داغ می کنه (تابستونا تبدیل به کوره می شه
، شارژشم زود تموم می شه )
دوستان شرمنده کسی نمیدونه چه جوری میشه خروجی شارژر رو فهمید
لپ تاپ مدل dv6-3150 هست شارژر گم شدهحالا نیست که نگاه کنم output که رو شارژر خورده چنده که یکی جدید بگیرم
کسی این راهی نداره ؟ یا کسی از این مدل نداره نگاه کنه اطلاع بده ؟
اگه کسی این مدلو نداره دوستانی که dv6 دارن خواهشا بگن خروجی رو شارژر چند زده
مثلا 3140 یا بقیه
اینجوری میزنن 19v 4.7A یا 18v 3.5A
مال من dv6 هست روی شارژرش فقط یه قسمت خروجی دیدم نوشته
OUTPUT/SALIDA:18.5V-6.5A
ولی رو اون رابطش که میخوره به لپ تاپ اینو نوشته:
2.5A-250V !
اگه می خوایی بگو یه عکس بگیرم ازش بذارم شاید چیز دیگه ای بوده باشه که من ندیده باشم
دادا دمت گرم نه مرسی درسه
پس این ولتاژهای DV6 ها با هم فرق میکنه
کسی عین همین 3150 نداره یک نگا بنداره ؟
درمورد مدل 7030 كسي چيزي مي دونه مانيتورش چه جوري
یه مشکل تو نصب HP Support Assistant
بعد از روشن کردن پیغام میاد میگه ری استارت کن، منم میکنم !
ولی وقتی سیستم بالا میاد بازم میگه ری استارت کن !
چند بار هم که ری استارت میکنم بازم همینه .
چیکار کنم؟![]()
Last edited by ghazale68; 18-01-2013 at 21:39.
ور÷ن قبلی رو بریز.این ور÷ن انگار همین مشکل رو داره
hp به خاطر اینکه ضخامت لپ تاپاش رو کم کرده فضای کافی برای گردش هوا نمیمونه. خدا رو شکر 4540 این مشکل رو نداره. لپ تاپ از زیرش هوا رو میکشه تو و کول پد هم به رسوندن هوا با سرعت زیاد به این گردش هوا کمک میکنه. پس توصیه میشه یکی بخرید. از مدل های تاپ بازار مثل لاجیتک گرفته تا برندهای خوب مثل deepcool .
فکر کنم به یه اهم متر میشه فهمید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)