یعنی باید خطتونو توی مرکز مخابراتی وصل کنن به تجهیزات شرکت اینترنتتون (توضیح فنی تر اینکه باید قابلیت انتقال اطلاعات و صدای همزمان را توی مخابرات بهش بدن) . یه چند روزی طول می کشه..
یعنی باید خطتونو توی مرکز مخابراتی وصل کنن به تجهیزات شرکت اینترنتتون (توضیح فنی تر اینکه باید قابلیت انتقال اطلاعات و صدای همزمان را توی مخابرات بهش بدن) . یه چند روزی طول می کشه..
Last edited by ChaoticHead; 21-10-2009 at 01:02.
این رو باید چی کار کنم...
کد192.168.1.1رو میزنم هیچی نمی یاره و ارور میده The connection was reset
4 روز که کمه حالاحالا ها باید منتظر باشی!
با مرورگر IE تست کن!
اره وقتی خط رانزه بشه با دایل اپ که کانکت میشی سرعتش کم میشه البته خط شما که رانژه نشده هنوز!
کنترل کنین که proxy توی اینترنت اکسپلورر فعال نباشه..(tools->internet options->connections->settings->use proxy )
Last edited by ChaoticHead; 21-10-2009 at 01:11.
شرکت خودش گفت وصل شده نمیدونم بعد گفت پیگیری میکنیم...حالا نمیدونم چرا اینطوری میکنن4 روز که کمه حالاحالا ها باید منتظر باشی!
با مرورگر IE تست کن!
اره وقتی خط رانزه بشه با دایل اپ که کانکت میشی سرعتش کم میشه البته خط شما که رانژه نشده هنوز!
با IEهم انجام دادم کار نکردThe page cannot be displayed ای خدا چند روز پیش کار می کردها الان نمیدونم چرا اینطوری شده...
ماله من که حسابی کم شده دقیقا نصف شده...
فعال نبود...کنترل کنین که proxy توی اینترنت اکسپلورر فعال نباشه..(tools->internet options->connections->settings->use proxy )
خیلی متشکر جناب ChaoticHead
دو تا سوال دیگه هم داشتم...............
اول اینکه این spiltter که باید وصل کنیم سرعت اتصال رو کم نمی کنه؟؟؟ آخه من برای مودم دیال آپ انجامش دادم و سرعت اتصال 30 شد در حالی که قبلا 50 وصل می شدم..آیا تو اتصال ADSL هم تاثیر داره؟..اصلا کارش چیه؟؟
دوم اینکه نظرتون در مورد این مودمی که خریدم چیه؟(D-LINK 2520u) آیا اگه 2 روز پشت سر هم کار کنه مشکلی براش پیش نمی یاد که یعنی هنگ و یا اصلا بسوزه....
Last edited by s4lish; 21-10-2009 at 12:38.
تا اونجایی که من خبر دارم کم که نمیکنه
برای اینه که سرعت نیاد پایین
نه اینکه سرعت رو بیاره پایین
وبه خاطر نویزه
این َADSLما وصل شد اما الان 192.168.1.1رو هر چقدر میزنم همون ارور رو میده The connection was resetیا همچین چیزی می یاد چه طوری درستش کنم(پ*روکسی هم فعال نیست) ؟
دوست عزیز...
اولا اسپیلیتر رو باید قبل از تلفن نصب کنی که خیلی مهتره و باعث جلوگیری از نویز بشه...اسپیلیتر کار جدا کردن اطلاعات و صدارو انجام می ده... اگه اسپیلیتر رو باز کنی می بینی که قبل از جایی که می خوای به سیم تلفن وصل کنی یه کیت یا خازن کوچیک هست ولی جایی که به مودم وصل می شه مستقیم اومده از سیم اصلی... مودم adsl به کل با مودم dial up فرق داره پس با هم مقایسه نکن... در مورد مودم هر چی بخری فرقی نداره... asus که خیلی خوبه... ولی مهمتر از اینکه توی این تاپیک نوع مودم رو سوال کنی باید از isp ارائه دهنده بپرسی...
![]()
نوع مودمت چیه؟؟؟ با usb وصل کردی یا lan؟؟؟؟؟این َADSLما وصل شد اما الان 192.168.1.1رو هر چقدر میزنم همون ارور رو میده The connection was resetیا همچین چیزی می یاد چه طوری درستش کنم(پ*روکسی هم فعال نیست) ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)