توی ماشین مجازی اتفاقی برای هارد و پارتیشن واطلاعاتم نمیوفته؟
توی ماشین مجازی اتفاقی برای هارد و پارتیشن واطلاعاتم نمیوفته؟
تو ماشین مجازی از یه هارد مجازی که اندازهش رو خودتون تعیین می کنید استفاده می شه و شما با خیال راحت می تونید هر بلایی که دلتتون خواست سر این هارد مجازی بیارید.
سلام
من ابوننتو رو نصبیدم اما وسط نصب در قسمت نصب زبان ارور داد و قبل از اینکه بخونمش رفت و سیستم قفل شد
منم سیستم ریستش کردم وخواستم از اول بنصبم
اما مشکل اینه که وقتی گزینه اینیستال رو میزنم لینوکس لود میشه و میاد بالا و یه یوزرنیم و بعد از زدن اون و اوکی کردن یه پسورد میخواد که هرچی میزنم دوباره یوزر و بعد پسورد میخواددر هردوحالت یوزر و پسورد خواستن بالاش نوشته tester چیکار کنم؟
چجوری میشه این درایوش رو فرمت کرد؟![]()
مطمئنی اوبونتو رو نصب نکردی؟ یعنی مطمئنی الان داری از روی نصبش میای بالا نه از روی هاردت؟
این یوزر پسورد رو موقع نصب نخواسته بود؟ دادی؟
درود.
میگم پیشتر که اوبونتو نصب کرده بودم، این مشکل رو نداشتم. چرا توی این نسخه ی آخر همه جا لانچر هست، مثلا قبلا اگه فایرفاکس رو باز میکردیم، خودش به صورت معمول و عادی (نه فول اسکرین کردن و ...) در حالت عادی همیشه به همون سایز کل صفحه بود اما الان همیشه لانچر اون گوشه هستو این باعث میشه سایزها بهم بخوره. نمیشه درستش کرد ؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام
میتونید برید به system setting اونجا به appearance برید و تو تب behavior و auto hide ش رو فعال کنید.البته تا اونجایی که یادمه تو نسخه های قبل هر وقت میرفتیم دسکتاپ خودش میومد اما این نسخه نمیاد...
بلک ابونتو هستش
از روی هارد نمیاد چون وقتی دی وی دی رو در آوردم بالا نیومد
اما من گزینه اینیستال رو که میزنم بجای رفتن به قسمت ستاپمستقیم خود ابونتو رو لود میکنه و همون داستان پسورد
در طول نصب هم همونطوری که گفتم به پسورد دادن نرسید و نصب متوقف شد
اما نگفتید راهی یا برنامه ای هست که اون دوتا درایو رو فرمت کرد ؟مخصوصا از ویندوز تا با اینکار از اول اینو بریزم
اگر با خودِ دی وی دی اوبونتو را بالا بیارید می تونید فایل سیستم ها رو فرمت کنید و دوباره نصب را انجام بدید.
اگر آن درایوهای ویندوز به فایل سیستم های لینوکس تبدیل شده باشه فکر نکنم بتونید از طریق ویندوز فرمت کنید.
چرا که نشه. تو ویندوز میتونی این درایوها رو ntfs کنی، دوباره بیای تو نصب لینوکس و ext4 کنی. اینجوری انگار فرمت شدن!
واسه این کار رو My Computer راست کلیک کن و Manage رو بزن. تو قسمت Disk Management (فکر کنم) میتونی پارتیشنها رو دستکاری کنی.
ولی تو ویندوز هم برنامه داریم که بتونه سیستم فایل لینوکس رو فرمت کنه مثل EASEUS یا یه چیزی تو همین مایهها...
درود.
سپاس از همه ی دوستان. یه راهنمایی دیگه هم میخواستم.
من 4 گیگ رم دارم ، نسخه ی 64 بیت رو نصب کردم.
پاتیشن بندی رو درست انجام دادم ؟
8 گیگ برای سواپ (2 برابر رم و چون رم ها 800 هستند و به نظر خودم آنچنان قوی نیست، 2 برابر رو انتخاب کردم)
20 گیگ برای روت
مابقی هم هوم
مشکلی که نداره؟ قاعده همین هست؟ کاملا درسته؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)