عمومی 88 اختصاصی 87
عمومی 88 اختصاصی 87
واهمن اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضي
چی میگی؟
سوالای عمومی و اختصاصی که از هم جداست
عجبببببببببب!!!!!!!!
جواب مارو هم بدین . بیخیال اگه سخت بوده تموم شده اگه آسون هم بوده تموم شده ==> استدلال استنتاجی میگه : تموم شده دیگه !!!
نه منظورش قبله کنکورهواه
چی میگی؟
سوالای عمومی و اختصاصی که از هم جداست
عجبببببببببب!!!!!!!!
که واسه خوندنه عربی وقت نزاشته
درسته دیگه؟!
وقت چیشو؟ خوندنش یا جواب دادنشو؟
عمومی 87 اختصاصی هم هیچکدوم : دی البته شیمی 88 شاید..........عمومی 88 اختصاصی 87
خداییش اگه بخایم منطقی برخورد کنیم باید اینم در نظر بگیریم که الان ما هر کدوممون حداقل 2-3 بار سئوالای 87ا خوندیم ، یا ضمن سال دبیرا بعضا خود سئوالا یا نمونه هاشو حل کردند(که مثلا بگند ما هر سال این سوالا را میگفتیم)
آقا راستی اون سوال ریاضی استدلال استقرایی میشد دیگه آره؟
ایول بابا...من اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضي
وقت اختصاصی رو با عمومی قاطی کردین ؟؟؟ چطوری ؟![]()
یه آدم.. دو آدم سه آدم ... ا...ه این همه آدم!»
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 39 (34 کاربران و 5 مهمان)
amir400, * BriAnNa *+, 88x88, a-r-i-y-a-n-a, ADEL_r, ali_ranger22, asroma08, darklord_8, eshghe eskate, farhad_realmadrid, farshad_miki, hermione, jamshidjap, John Doe, Maziar_69, miladzahraei, mohsensoft, navid_ir, Paradise_human, payman1991, pesarebaba2006, radbehnam, rambo_1386, rezaxp, RoYaYeEe_NiIiLi, saeed_h1369, sajjadgameactor, saman-khaste, skull_avatar, swamp, waterfal7, wnba, WrongDoer89
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)