من روزی که از مخابرات گرفتم حدودا 7 ساعتی طول کشید که وصل بشه . بعد وصل شدن هم آی پی نمیداد که به 2020 زنگ زدم آی پی داد و وصل شد . یه زنگ بزن
من روزی که از مخابرات گرفتم حدودا 7 ساعتی طول کشید که وصل بشه . بعد وصل شدن هم آی پی نمیداد که به 2020 زنگ زدم آی پی داد و وصل شد . یه زنگ بزن
پلن محدود را داده ميتوني از 2020 سوال كني !
فعال شدن اينترنتتون هم چند ساعتي طول ميكشه اگه نشد ميتونيد به 2020 زنگ بزنيد تا فعال كنن
سرعت دانلود تو تک کانکشن برای سرعت 1 مگابیت نسبت به 512 فرقی نداره .
از 50 تا 75 متغیر هست .
تو دانلود کلی هم تغییر چندانی نداره حدود 10-20 کیوبایت .
توصیه می کنم یا 2 مگابیت بگیرید یا 512 ، یک مگ فقط پول اضافه میدید سرویس نمیگیرید
الانم سرعت دانلودم با 1 کانکشن 25 هست !!!
اين مخابرات يه عادت بدي كه داره اينه كه دير اكانت رو وصل ميكنه
بهترين راه اينه كه همين كه اكانتو حضوري تمديد كردي رسيدي خونه زنگ بزني پشتيباني بگي آقا چه خبره چرا نت ما وصل نشده كه درجا وصل ميكنن![]()
2 مگ چند بهت میداد؟ تک کانکشن هم نه! با 8 تا کانکشن حساب کن.
..........
ناصر جون داداش سرعت 100 به دردم نمیخوره. حداقل 150 فی باید بده.
تو سایتش که مشخصات و نوع سرویس رو نوشته
برای من 256 نامحدود نوشته
این مخابرات به هر کی یه قیمتی میدهبا من 15 تا حساب کردن با شما 11 تا
جایی رو هم که اینترنت رو از اونجا گرفتی رو هم بگو شاید مسئولش خنگه ما هم بریم از اونجا بگیریم![]()
خیابان امام .اون خانمه که تپله و زیادی سفیده
راستی امروز تمدید کردم ولی چراغ اینترنت قرمزه چیکار کنم؟
به 2020 زنگ زدم میگه شما که الان آنلاین هستید میگم من مودمم خاموشه وصل نیستم.بعد دو دیقه سکوت گفت درست شد.ولی بازم همونجوریه 5.6 بار هم ریست و تنظیم کردم .
دیگه با این حساب مخابرات سرویساش بهتر از شرکتای خصوصی شد. تو ارومیه کسی که مشکلی با مخابرات نداره (به غیر پینگ)؟
داداش من اکانتم از شاتل هست ، یک ساله 512 گرفته بودم که 14 فروردین میخواد تموم بشه ، چند روز قبل زنگ زدم شاتل و درخواست اکانت 2 مگ کردم که با پرداخت مابه التفاوت جزئی بهم 2 مگ دادن (برای چند روز باقی مانده اکانتم ) در کما ناباوری سرعت دانلودم همون بود که با اکانت 512 داشتم وخیلی خیلی کم افزایش داشت ، با واحد فنی که صحبت کردم گفتند که سرعت آپلود تویه اکانتهای با هم فرق میکنه و سرعت دانلود 512 با 2 مگ همون 10-15 کیلو بایت هست . من خودم که قصد دارم همون 512 رو برای اکانت بعدیم انتخاب کنم چون برای من خرید 2 مگ با 512 هیچ فرقی نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)