اونطور که دانشگاه گفته از 15 بهمن انتخاب واحد شروع میشه و از 23 هم کلاسها!!!انتخاب واحد یه ماه دیگه س؟
اونطور که دانشگاه گفته از 15 بهمن انتخاب واحد شروع میشه و از 23 هم کلاسها!!!انتخاب واحد یه ماه دیگه س؟
کجا نوشته ؟ میخوام ببینم .
گفتن...ترمهاي قبل هم ميگفتن بهمن ميريد سركلاس ولي اسفند تازه شروع ميشد!!از 23 هم کلاسها!!!
چطور ممکنه یعنی مبان ترم واست نگذاشته ؟
اگه نگذاشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد چون سابت مخصوص اساتید رو هم بستن
نه يعني اون 20 تبديل به 6 ميشد و ميان ترم من اون بود؟ پس يعني چي چرا نزده؟چطور ممکنه یعنی مبان ترم واست نگذاشته ؟
اگه نگذاشته باشه دیگه کاریش نمیشه کرد چون سابت مخصوص اساتید رو هم بستن
خداييش دانشگاه بي در و پيكر تر از پيام نور نيست. مثل خر پشيمونم كه چرا نرفتم دانشگاه آزاد (عمران تبريز قبول شده بودم)
خداييش هيچ كس نبايد بياد پيام نور
بچه ها یکی اینو ج میده ؟
---بعد یکی از دوستان اینجا گفت اگه مثلا" مبانی که من نمره نیاوردم رو چون خودش پیش نیازه درسای دیگه هست میشه همزمان با درس بعدیش برداشت ، میخواستم ببینم واقعیه ؟)
راستی تربیت بدنی چجوریه ؟
چیکار میکنن ؟
اگه قبول شدی پس غمی نیست فقط یه چیز میمونه اگه تربیت بدنی 2 با اون مربی نداری برو حسابی دق دلیت رو خالی کن .
البته چون 1 واحدیه نگران پایین اومدن معدل نباش
خدا کنه ترم همه بچه ها قبول شن امتحاناش خیلی سخت تر شده بود
وای فردا کنکور دادم
هیچی نخوندم
امیدوارم شانسی هم شده قبول شم
اساتید یکی از دوستام هنوز مدرک پیشش کامل نشده،دانشگاه اجازه ثبتنام میده تا اسفند مدرکشو بگیره؟
اره میشه اگه ایین نامه هاش بخونی نوشته که میتونی درسی که پیش نیاز درس دیگه ای هست افتاده باشی میتونی ترم بعد اون درس با پیشنیازش باهم برداری
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
باید قبول شده باشه و فقط لنگ اصل مدرکش باشه که صادر کنن بعد میتونه موقعه ثبت نام تعهد بده که تا مثلا یک ماه دیگه بیاره
مطمئنی داداش؟
آخه من امروز رفته بودم واس امتحان یکی داشت حرف میزد میگفت قبلا یه بار قبول شده و چون پیش نداشته،نتونسته ثبت نام کنه
البته دوستم گفت خوب داده و احتمال قبولی زیاده
اما من فقط یکم سوالات معارفو زدم و بقیرو شانسی،البته همرو یه گزینه زدم تا شانس بیشتری داشته باشم باتوجه به اینکه نمره منفی نداره
نمیدونم قبول میشم یا نه
کسی نیس که تاحالا اینطوری فراگیرو امتحان داده باشه و قبول شده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)