یه چیزه خیلی جالب امروز پیدا کردم
و ان هم ماشین برای Flight simulator و شما میتوانید از این وب سایت دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه چیزه خیلی جالب امروز پیدا کردم
و ان هم ماشین برای Flight simulator و شما میتوانید از این وب سایت دانلود کنید
ساده ترین و بهترین چک لیست ایرباس A321
Last edited by kzm.itgroup; 07-03-2011 at 14:52.
اینم دو سه تا ماشین واسه فرودگاهتون :
police
Filesize: 764.00 Kb
------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dodge viper
Filesize: 11.15 MB
-----------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Airport Fire Rescue Truck
Filesize: 10.35 MB
---------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام.
سرور ایراد داره و عکس هایی که از کاور ها گذاشتین اکثرا باز نمی شن.
تو شهرستان هم من فقط یه نسخه فارسی پیدا کردم و یه نسخه معمولی که 3dvd بود!
آموزش های این نسخه فارسی به درد من مبتدی می خوره؟
اگر این ها فایده نداره می شه یه لینک دانلود لطف کنید؟
آقا اینا رو که دانلود کردیم باید کجا بریزیمشون ؟ تو کدوم فایل یا پوشه ؟
اگه نسخه ی فارسیش نوین پنداره که کلا ولش کن . در مورد اون 3دی وی دی اگه accelerator رو داره که خوب عالیه !
اموزش اون نسخه فارسیه بد نیست ولی اموزشی که ebicross جان تو صفحه ی اول گذاشتن خیلی خیلی بهتره
اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
من دانلود نکردم اما فکر کنم تو این ادرس کپی کنی :
\flight simulator\SimObjects\GroundVehicles
سلام.اساتید میشه 1راهنمایی بمن کنید!راستش مایه خجالته ولی تو آزمون پرواز مستقل برای گرفتن مدرک spl گیر افتادم من تازه کارم و روز دومه این شبیه سارو تجربه میکنم.مشکلم تو کنترل برای لندینگ بعداز دور زدن هستش،هرکاری میکنم،دماغه باز از مسیر باند منحرف میشه،خلاصه نمیتونم باند و هواپیمارو دقیقا موازی کنم،شاید بیشتراز30بار انجام دادم ولی نشد.درحین پرواز هم بعداز اولی بنک زدن،هرچند لحظه دماغه به چپ یاراست چنددرجه متمایل میشه،با کنترل چپو راست سکان امتحان کردم نشد،با کنترل رادر سعی کردم بازم نشد،خلاصه حالم گرفتست،برنامه نوین پندار هستش،مباحث کتابش رو تا اینجا خوندم و آموزش پی دی اف رو.شرمنده اگر سوألم کودکانست!
خودش اینستالر دارهلازم نیست جایی کپی بشن ! اصلاً فکرشم نمی کردم با توجه به حجمش
![]()
سوال خوبی کردی
ببین اینکار نیاز به تمرین زیاد و همچنین کمک گرفتن از GPS هست من هم اوایل همین مشکل را داشتم
چند بار که تمرین کنی دستت راه میوفته
و همچنین اگه هدینگ باند فرود را هم داشته باشی که چه بهتر خیلی بهت کمک میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)