سلام
دوستان فایل آپدیت کامل کاسپرسکای سکروتی 7-8 بارم بزارید با تشکر
سلام
دوستان فایل آپدیت کامل کاسپرسکای سکروتی 7-8 بارم بزارید با تشکر
ورژن7 رو سایت کاسپراسکای گزاشته در این آدرس :
و ورژن 8 رو هم در این پست آپلود کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یادتون باشه که یا باید 7 رو نصب کنید یا 8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
از اینها چجوری میشه استفاده کرد؟؟
باید از برنامه خاصی استفاده کرد یا فقط کپی پیست؟
درضمن اینها رو باید روی ورژن 8.0.0.5.0.6 استفاده کرد؟
من از ورژن 8.0.0506 استفاده می کنم ، من اصلا ویندوز رو هم عوض نکردم ولی نمیدونم چرا دوهفته ای هست وقتی که اپدیتش می کنم بالای 20 مگ فایل دانلود کرده( این اتفاق 4-3 باری پیش اومده )
با کپی پیست نمیشه، باید طبق آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول اونها رو وارد کاسپر کنید.
بله برای kis 8.0.0.506 هستند.( البته من روی kis 8.0.0.454 هم امتحان کردم و جواب داد ).
دوستان من به خاطر محدودیت هایی که دارم وقتی کسپر اینترنت سکوریتی نصب می کنم برای اپدیت کردنش حدود 25 مگ باید دانلود کنه که من نمی تونم این کارو انجام بدم
و زدم update database only
ضد ویروس از لحاظ به روز بودن هر موقع اپدیت بشه انجام میشه دیگه ؟
مشکلی نداره ؟
یا حق.
سلام
کسپرسکی 8 رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام کسپرسکی رو نصب کنم با پیغام mcafee virusscan professional bonus pack مواجه میشم که انگار میگه اونو از قسمت add/remove پاک کنم در صورتی که من خیلی وقت پیش مکافی نصب کرده بودم و بعد از اون چندتا آنتی ویروس رو هم امتحان کرده بودم.
من نرم افزار پاک کردن کامل مکافی رو دانلود و اجرا کردم ولی فقط با کسپرسکی به این مشکل بر می خورم، چرا؟؟
چیکار کنم نصب بشه؟
من به امیده نصب کسپرسکی الان هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم نصب نیست! چون قبلی رو پاک کردم ! حالا هم که این نصبش مشکل داره! کمک کنید!
شما ميتونيد از برنامه زير براي اين منظور استفاده كنيد و هر زمان كه امكانش بود نسبت به تهيه و جمع آوري آپديتهاي كاسپر براي محصولات و ورژنهاي مختلف اقدام كنيد كه هم سريعتر ميباشه و هم يكبار كه آپديتاي كامل را داشته باشيد براي دفعات بعدي استفاده مشكل كمتري خواهيد داشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از راهنماي پست زير استفاده كرده ايد؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از راهنماي پست بالا استفاده كرده ايد و نتيجه نگرفته ايد اقدام به نصب برنامه هاي مخصوص Uninstall كردن كنيد.برنامه هاي قدرتمندي مانند: Your Uninstaller! 2008 در اين برنامه ليست تمامي نرم افزراهاي نصب شده در سيستم نشان داده ميشه كه ميتونيد نسبت به پاك كردن كامل آنها اقدام كنيد.سپس با استفاده از برنامه هاي پاك كننده رجيستري مانند registry Mechanic اقدام به اسكن سيستم و پاكسازي رجيستري كنيد و نتيجه را اعلام نماييد.
آپدیت رو به روز نگه دار هر موقع دوباره حجم بالا آپدیت کرد همون موقع اطلاع بده تا چک کنیم.
![]()
بله از برنامه MCPR استفاده کردم ولی فایده نداشت!
حالا بازم دوباره اجراش میکنم ببینم شاید جواب داد ؛ ولی اگه نشد این برنامه ای که گفتید
Your Uninstaller 2008 6.2.1347 پیدا کردم ، اجراش میکنم ببینم چی میشه!
ممنونم!
Last edited by ssima; 13-05-2009 at 12:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)