تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 487 از 551 اولاول ... 387437477483484485486487488489490491497537 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,861 به 4,870 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من بالاخره نفهمیدم سرعت بعثت تو مرکز انقلاب چنده
    یکی میگه 60 یکی میگه 350!!!
    من به امید چند باشم؟

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الانت 512 نام حدود دارم واقعا مزخرفه مخابرات البته اینو من بگم اینترنتمون سالی به 12 ماه یا قطع بود یا .... من مشترک خانگی هستم در ضمن من در منطقه آزادگان هستم علت این که من اومدم مخابرات این بود که چون ما مخابراتی هستیم 25 % تخفیف یک بار بهمون میدن چون واسمون به صرفه بود رفتیم یک ساله گرفتیم اون اوایل خوب بود ولی بعدش خییلی مزخرف شد یعنی الان سرعت آپلودم 5 کیلو هست حالا میخام ببینم وظعیت شرکت های خصوصی چه طوریه خوبه به یا این که بیام توی همین مخابرات بمونم قیمت 2 مگ نامحدودش چنده اینو هم بگپم رئیس مرکز مون آشنا هستش و بابت 2 مگ مشکلی نداریم جالب اینجاست تا حالا پول اینترنت رو ازمون نگرفتند ما رفتیم فقط یک فرم پرکردیم دادیم بخ رییس مرکز خودش برامون وصلش کرد تا الانم چیزی حدود 200 گیگ دانلود کردم
    طرح بعثتش دانلود شنبانش سرعتش چنده ؟؟
    شاتل سرعت شبانش چنده ؟؟؟
    آسیاتک که جدید اومده چه طوره تعرفه هاش
    از بین شرکتای خصوصی کدومشون بهترند بهع غیر از مخابرات!!! بعد یک چیز دیگه هم هست که من چون مودمم وایلرس داره پس باید یوزرنیم و پسورد دانلود شبانش یکی باشه چون نمیشه که بیای هی یوزر نیم وپسوردتو از توی خود مودم عوض کنی.
    دوستانی که تجربه دارند بیان یک راهنماییم بکنند !!!
    اینو هم بگم سرعتش مهمه دیگه سعی هم میکنم زیادم دانلود نکنم بیشتر شبانه دانلود کنم!!!

با این وجود کدوم شرکت ها بترند قیمتشونم مناسبه کیفیت پشتیبانی خیلی خوبی دارند مثل مخابرات نباشه که یک وقتی مشکل داشتیم همش مشغول باشه.

با تاشکر

3. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستی یک چیزی هم بگم وایمکس وظعش توی منطقه ما چه طوره اگه ای دی اس ال نشد برم وایمکس بگیرم آدرس مت بلوار پایداری پایداری 7 خیابان آرمان آرمان 7 هم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من دوستم طرح بعثت از مخابرات گرفته.مشکل اینه که چراغ adsl خاموشه مودم:td-811 tp-link گرفته.مودم خودمم زدم نشد. مودم بدرستی میاد و همچنین lan
    خط هنوز رانژه نشده یا رانژه شده بر اثر بروز اشکال یا کابل برگردون در منطقه چراغ ADSL ندارین... از پشتیبانی پی گیری
    کنین.
    راستی یک چیزی هم بگم وایمکس وظعش توی منطقه ما چه طوره اگه ای دی اس ال نشد برم وایمکس بگیرم آدرس مت بلوار پایداری پایداری 7 خیابان آرمان آرمان 7 هم هست
    وایمکس رو نمیشه مثل مناطق مخابراتی دسته بندی کرد... اگه جزء پوشش شبکه باشین می تونین از وایمکس استفاده
    کنین. معمولا وایمکس سرعت های پایدارتری داره اما به اندازه سرعت هایی که در طول روز با ADSL بعضی از کاربرا
    می رسن نیست... کلا خوبه اگه با هزینه هاش و گاها دردسراش کنار بیاین.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الانت 512 نام حدود دارم واقعا مزخرفه مخابرات البته اینو من بگم اینترنتمون سالی به 12 ماه یا قطع بود یا .... من مشترک خانگی هستم در ضمن من در منطقه آزادگان هستم علت این که من اومدم مخابرات این بود که چون ما مخابراتی هستیم 25 % تخفیف یک بار بهمون میدن چون واسمون به صرفه بود رفتیم یک ساله گرفتیم اون اوایل خوب بود ولی بعدش خییلی مزخرف شد یعنی الان سرعت آپلودم 5 کیلو هست حالا میخام ببینم وظعیت شرکت های خصوصی چه طوریه خوبه به یا این که بیام توی همین مخابرات بمونم قیمت 2 مگ نامحدودش چنده اینو هم بگپم رئیس مرکز مون آشنا هستش و بابت 2 مگ مشکلی نداریم جالب اینجاست تا حالا پول اینترنت رو ازمون نگرفتند ما رفتیم فقط یک فرم پرکردیم دادیم بخ رییس مرکز خودش برامون وصلش کرد تا الانم چیزی حدود 200 گیگ دانلود کردم
    طرح بعثتش دانلود شنبانش سرعتش چنده ؟؟
    شاتل سرعت شبانش چنده ؟؟؟
    آسیاتک که جدید اومده چه طوره تعرفه هاش
    از بین شرکتای خصوصی کدومشون بهترند بهع غیر از مخابرات!!! بعد یک چیز دیگه هم هست که من چون مودمم وایلرس داره پس باید یوزرنیم و پسورد دانلود شبانش یکی باشه چون نمیشه که بیای هی یوزر نیم وپسوردتو از توی خود مودم عوض کنی.
    دوستانی که تجربه دارند بیان یک راهنماییم بکنند !!!
    اینو هم بگم سرعتش مهمه دیگه سعی هم میکنم زیادم دانلود نکنم بیشتر شبانه دانلود کنم!!!

با این وجود کدوم شرکت ها بترند قیمتشونم مناسبه کیفیت پشتیبانی خیلی خوبی دارند مثل مخابرات نباشه که یک وقتی مشکل داشتیم همش مشغول باشه.

با تاشکر
    در مورد شبانه: فقط صبانت گشنه لازم داره که یوزر پس عوض کنی (برای همین من قید شبانشو زدم)
    شاتل و مخابرات احتیاج به عوض کردن یوزر/پس ندارن
    درمورد آسیاتک: من فقط فحش درموردش شنیدم

7. این کاربر از amirrasa kateb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد شبانه: فقط صبانت گشنه لازم داره که یوزر پس عوض کنی (برای همین من قید شبانشو زدم)
    شاتل و مخابرات احتیاج به عوض کردن یوزر/پس ندارن
    درمورد آسیاتک: من فقط فحش درموردش شنیدم
    خب در مورد سرعت وبقیه سوالاتم چی ؟؟؟!! خواهشا متن رو با دقت بخونید و نظرتون رو بدین در مورد هزینه 2 مگ نامحدود سرعت دانلود بعثت سرعت شبانه و............
    به نوشته ها توجه کنید

با تشکر اینو به خاطر این نوشتم که به نظرم زدن اون دکمه تشکر کافی نیست

داره خودمونی میشه Hearse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    خونه ی بابام

پيش فرض

شاتل شبانه ش افتضاحه، بعد از چند شب دانلود سرعتت رو محدود میکنن و مثه خر تو گل گیر میکنی(کار بعضیا به 4-5 کیلوبایت در ثانیه هم رسیده!)

پارس آنلاین شبانه ش به نسبت بهتر از شاتله و سرعتش پایدارتره ولی اینم بعد از یه مدت یکم سرعتو میارن پایین و معمولا با 30-40 باید دانلود کنی، هرچند شانسیه و هستن کسایی که به طور مستمر شبی 4گیگ دانلود دارن.

بعثت رو نمیدونم، اگه کسی از شبانه و سرعت و پینگ بعثت اطلاع داره با ذکر نوع و سرعت سرویس جزئیات رو بگه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب در مورد سرعت وبقیه سوالاتم چی ؟؟؟!! خواهشا متن رو با دقت بخونید و نظرتون رو بدین در مورد هزینه 2 مگ نامحدود سرعت دانلود بعثت سرعت شبانه و............
    به نوشته ها توجه کنید

با تشکر اینو به خاطر این نوشتم که به نظرم زدن اون دکمه تشکر کافی نیست
    خواهش میکنم
    برای بقیه سوالاتون جواب مطمئنی نداشتم
    ادیت: تا جایی که من میدونم مخابرات دیگه نامحدود بالای 128 نمیده، ولی اگه پارتی تون میتونه بده قیمتش 80 تومنه ماهی
    شبانه همه شرکتا به هیچ درد نمیخوره( البته بعثتو رو نمیدونم)
    شاتل شبانه ش افتضاحه، بعد از چند شب دانلود سرعتت رو محدود میکنن و مثه خر تو گل گیر میکنی(کار بعضیا به 4-5 کیلوبایت در ثانیه هم رسیده!)

پارس آنلاین شبانه ش به نسبت بهتر از شاتله و سرعتش پایدارتره ولی اینم بعد از یه مدت یکم سرعتو میارن پایین و معمولا با 30-40 باید دانلود کنی، هرچند شانسیه و هستن کسایی که به طور مستمر شبی 4گیگ دانلود دارن.

بعثت رو نمیدونم، اگه کسی از شبانه و سرعت و پینگ بعثت اطلاع داره با ذکر نوع و سرعت سرویس جزئیات رو بگه.
    من احتمالا تا هفته دیگه بعثت(مرکز انقلاب) میگیرم و نظرمو میگم
    Last edited by amirrasa kateb; 09-12-2011 at 23:18.

11. 2 کاربر از amirrasa kateb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

والا الان شبانه صبانت اونم برای یکسری از مشترکین خوب هست که نیاز به تغییر پسورد دارید.سرعت شبانه از منطقه ای تا منطقه ی دیگه فرق میکنه.بنظر من برای اطمینان از کسی بپرسید که از همون مرکز مخابراتی منطقه شما ای دی اس ال صبانت رو داره.ضمنا اون مشکل رو میشه با کانکت شدن خودکار ویندوز یا خرید یک مودم ای دی اس ال یا روتر وایرلس حل کرد.

---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

خواهش میکنم
    برای بقیه سوالاتون جواب مطمئنی نداشتم
    ادیت: تا جایی که من میدونم مخابرات دیگه نامحدود بالای 128 نمیده، ولی اگه پارتی تون میتونه بده قیمتش 80 تومنه ماهی
    شبانه همه شرکتا به هیچ درد نمیخوره( البته بعثتو رو نمیدونم)

من احتمالا تا هفته دیگه بعثت(مرکز انقلاب) میگیرم و نظرمو میگم
    بعثت شبانه هم داره!!؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

مخـابرات شبـانه ای چیزی نداره ؟
    یعنـی یه وقتـی کـه سرعت بیشتـر بـاشـه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •