همون لینک قبلی که گذاشتم ترینر برای DX 9 و DX 10 داشتبرادران و خوهران گرامی لطفا یه ترینر توپ برای DX 9 بدین
هر ترینری رو که بخوای دانلود کنی زیر اون نوشته شده که برای DX 9 هست یا نه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون لینک قبلی که گذاشتم ترینر برای DX 9 و DX 10 داشتبرادران و خوهران گرامی لطفا یه ترینر توپ برای DX 9 بدین
هر ترینری رو که بخوای دانلود کنی زیر اون نوشته شده که برای DX 9 هست یا نه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم کدوم رو دانلود کنم
من یه ترینری می خوام که خودتون قبلا استفاده کردین و جواب داده !!
من روی win 7 که بازی میکردم متوجه شدم که فیلم هاش لود نمشه یعنی بعضی جاها صحنه سیاه میشه ولی زیر نویس داره مشکل از کجاست؟
از بازی یا از ویندوز؟
دوست عزیز من خودم بازی رو بدون ترینر انجام دادم و نمیدونم کدوم یکی از این ترینرها بهتره؟!خیلی ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم کدوم رو دانلود کنم
شرمنده!!!
من که خودم بازی رو توی ویندوز Se7en انجام دادم ولی همچین مشکلی نداشتممن روی win 7 که بازی میکردم متوجه شدم که فیلم هاش لود نمشه یعنی بعضی جاها صحنه سیاه میشه ولی زیر نویس داره مشکل از کجاست؟
از بازی یا از ویندوز؟
توی ویندوزهای دیگه هم تست کردین؟!مثلا روی xp هم این مشکل رو دارین؟!
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
دوست عزیز من خودم بازی رو بدون ترینر انجام دادم و نمیدونم کدوم یکی از این ترینرها بهتره؟!خیلی ممنون دوست عزیز ولی من نمیدونم کدوم رو دانلود کنم
شرمنده!!!
من که خودم بازی رو توی ویندوز Se7en انجام دادم ولی همچین مشکلی نداشتممن روی win 7 که بازی میکردم متوجه شدم که فیلم هاش لود نمشه یعنی بعضی جاها صحنه سیاه میشه ولی زیر نویس داره مشکل از کجاست؟
از بازی یا از ویندوز؟
توی ویندوزهای دیگه هم تست کردین؟!مثلا روی xp هم این مشکل رو دارین؟!
آقا دستت درد نکنه ، مشکلم از همانجایی بود که شما اشاره کردین![]()
یعنی به غیر از شما کسی نیست که از ترینر استفاده کرده باشه !!!!
راستی من تو مرحله ای سوار و پشت تیربار گیر کردم همون جایی که موتور سوارها و زامبی ها میان !!!
اونجا که خیلی آسونه! فقط باید حواست به موتورها که از روبرو و کنار میان باشه و شلیک کنی و همینطور کامیون هم میاد
اما اگه میخوای بدونی دقیق به کجا شلیک کنی به تیر بار شیوا نگاه کن ببین کدوم سمت شلیک میکنه تو هم به همون سمت شلیک کن
سلام دوستان بالاخره تونتستم بازیشو تموم کنچرا همیشه باید این اخر و غروب خورشید مبزاره که ادم دلش بگیره نزدیک بود اشکم در بیاد
بچه ها میگم از این ریزیدنت اویل چی جدید اومده سیستمشم بگید ممنون
[با عرض سلام باید عرض کنم که من بازی رزیدنت اویل 5 رو نصب کردم ولی موقع اجرا لودش 10 دقیقه طول میکشه بعدشم بو صورت کامل لود نمیشه سیستم من گرافیکaجی فورس 7100 512 هست سی بی یو هم بنتیوم4/ 3 گیگاهرتزدر ضمن بگم این مشکا بر روی هر دو ویندوز اکس بی و 7 به همین صورت میباشد ایا با این مشخصات میشه بازی کرد؟
از دوستان هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم تا من هم لذت این بازی رو ببریم![]()
خوب بعد از تیربار کامیون ها رسیدم به مرحله غول بی شاخ و دم
این و چه جوری باید بکشم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)